Τα ζώδια της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

Ta-zodia-tis-tritis-13_septemvriou-2022

H Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 επικεντρώνεται στις ενέργειες όλων των ζωδίων και για τα οποία γράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD. Φωτογραφία από Quique από το Pixabay

H Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 επικεντρώνεται στις ενέργειες όλων των ζωδίων και για τα οποία γράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Συγκεντρωθείτε στις δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί κι απαιτούν να τις επεξεργαστείτε με σοφία. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας και απομακρυνθείτε από συμπεριφορές, οι οποίες μπορεί να φέρουν λάθος αποτελέσματα. Εκκρεμότητες, δάνεια και οικονομικά ζητήματα θα «μπουν» σε μία τάξη.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας υποθέσεων προβλέπονται ευχάριστες συναντήσεις και θα νιώσετε ικανοποίηση. Θυμηθείτε ότι η συναισθηματική αστάθεια στα προσωπικά θέματά σας, δε βοηθά να επικεντρωθείτε στα «θέλω» και στις επιθυμίες σας. Βρεθείτε με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε και ζητήστε τη συμβουλή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργήσει μία δυσκολία στην επικοινωνία στις σχέσεις σας. Ίσως, λάβετε, σήμερα, μία απάντηση που θα ευνοήσει την ψυχολογία σας και θα νιώσετε ικανοποίηση, ιδίως στα επαγγελματικά σας. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα ευνοηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Μία ευχάριστη διάθεση θα βελτιώσει τις σχέσεις σας και τα πράγματα θα μοιάζουν καλύτερα γύρω σας. Ασχοληθείτε με δράσεις που «χαρίζουν» ενέργεια, όπως είναι να διοργανώσετε εκδηλώσεις ή να βρεθείτε με πολύ κόσμο. Αφήστε τη λάμψη σας, να διαμορφώσει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ

♌Διασκεδάστε ή χαρείτε με φίλους, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα και τη καθημερινότητα. Η ημέρα, σας ωθεί να χαλαρώσετε και να στραφείτε σε νέα ενδιαφέροντα. Παρασκήνια και «κρυφές» καταστάσεις θα «έρθουν» στην επιφάνεια και θα «χαρίσουν» ένα ενδιαφέρον «στίγμα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η διάθεση να συνεργαστείτε και να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας, θα διαμορφώσει ένα ευχάριστο κλίμα. Προσπαθήστε να δείτε με πιο αισιοδοξία το μέλλον σας και ακολουθήστε τα βήματα που «προστάζει» η καρδιά σας. Διατηρείστε επιφυλάξεις και μην αλλάξετε τον τρόπο σκέψη σας, σε θέματα που είστε σίγουροι.

ΖΥΓΟΣ

♎Αισθήματα αισιοδοξίας και χαράς θα «κατακλύσουν» την ατμόσφαιρα και τα πράγματα γύρω σας θα τα δείτε με άλλη ματιά. Συμβόλαια και συμφωνίες θα βελτιωθούν και ζητήματα καριέρας θα μπορέσουν να αποκτήσουν την εξέλιξη που εσείς θέλετε. «Βάλτε» σε μία τάξη τα οικονομικά σας.

Τα ζώδια της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2022 β

Τα ζώδια της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2022 ♈Κριοί-Συγκεντρωθείτε στις δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί κι απαιτούν να τις επεξεργαστείτε με σοφία. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας και απομακρυνθείτε από συμπεριφορές, οι οποίες μπορεί να φέρουν λάθος αποτελέσματα. Εκκρεμότητες, δάνεια και οικονομικά ζητήματα θα «μπουν» σε μία τάξη.Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Σήμερα, μπορεί να παρατηρήσετε μία οξύθυμη συμπεριφορά στη διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων και ευθυνών. Βρεθείτε μόνοι και ασχοληθείτε με ό,τι σας χαλαρώνει. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε δράσεις που θα σας βοηθήσουν να μείνετε αισιόδοξοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Μία ευαισθησία θα διακρίνει τη συμπεριφορά σας και θα δώσετε χρόνο και χώρο στις συζητήσεις με τα άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν. Σε περιπτώσεις που κάποιοι εμφανιστούν ό,τι θέλουν να σας εξαπατήσουν, κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας. Οικονομικά θέματα και δάνεια, θα ευνοηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Θέματα πρωτοποριακά θα σας «κινήσουν» το ενδιαφέρον και θα αλλάξουν τη πορεία της ημέρας σας. «Βάλτε φρένο» σε υπερβολές και μην επιτρέψετε σε αρνητικές συμπεριφορές να αλλάξουν το αποτέλεσμα. Με φίλους ή  με άτομα από το κοινωνικό περιβάλλον θα έρθετε πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η συλλογική σκέψη και η σοφία είναι στοιχεία που θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια να εξελιχθούν. Οι συμβουλές σε τρίτους ή άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν θα σας «φέρουν» πιο κοντά. Μία αυστηρή στάση απέναντι στην ερωτική σας ζωή, θα βάλει τα απαραίτητα όρια.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Ελέγξτε τις αντιδράσεις των άλλων κι έπειτα ενεργείστε κατάλληλα. Συνειδητοποιήστε λάθη του παρελθόντος και αποφύγετε υπέρμετρες εκδηλώσεις ή ανοίγματα. Συναισθήματα που είναι ξεκάθαρα, θα βρουν την ανάλογη ανταπόκριση από το/τη σύντροφό σας. Θυμηθείτε η τύχη, είναι με το μέρος σας.

©Typologos.com 2022