Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2022

 Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-2-Noemvriou-2022

Η Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 «κινεί» τις ενέργειες των ζωδίων, όπως τις υπογραμμίζει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Silviu από το Pixabay 

Η Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 «κινεί» τις ενέργειες των ζωδίων, όπως τις υπογραμμίζει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Ο έλεγχος που μπορεί να νιώσετε από το γύρω περιβάλλον θα φέρει μικρές εντάσεις ανάμεσά σας. Προσπαθήστε να είστε επιεικείς σε γεγονότα που μπορούν να διορθωθούν άμεσα. Η αναζήτησή σας σε θέματα που έχουν σταθεί ως εμπόδιο στο γάμο ή στις μακροχρόνιες σχέσεις, θα απαιτήσουν αντικειμενική στάση.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Επαγγελματικά ταξίδια ή συμφωνίες, θα σας ευνοήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε νέα στοιχεία, για τη μελλοντική σας πορεία. Οι φιλικές συναντήσεις θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας και θα χαλαρώσετε με νέες ενασχολήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η αρνητική σας ψυχολογία δεν αφήνει να δείτε με αντικειμενικότητα τις δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι κρυφές υποθέσεις ή τα παρασκήνια, που θα κάνουν την εμφάνισή τους, μπορεί να σας ξαφνιάσουν και να φέρουν εικόνες ή μνήμες του παρελθόντος στο μυαλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Αισθήματα που είναι παράξενα ή πρωτόγνωρα για σας, θα αντιμετωπίσετε από το γύρω περιβάλλον. Μείνετε παρατηρητές και μη προβείτε σε συμπεράσματα ή γρήγορα αποτελέσματα. Άτομα από το συγγενικό ή οικείο περιβάλλον θα σταθούν στο πλάι σας και θα δώσουν λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί.

ΛΕΩΝ

♌Η υπομονή και η επιμονή, θα βοηθήσουν να μείνετε εντός των στόχων σας και να μην αποσυντονίζεστε, εξαιτίας απροόπτων που θα συμβούν. Τα οικονομικά σας σχέδια θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να εντάξετε επιπλέον έξοδα με περισσότερη ευκολία. Μικρές δυσκολίες με την επικοινωνία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Οι εντάσεις και οι πιθανές δολοπλοκίες που ζήσατε στο παρελθόν, θα σας κάνουν αρκετά επιφυλακτικούς έως και καχύποπτους με νέα πρόσωπα. Ο οικονομικός σας τομέας θα απαιτήσει μεγαλύτερη προσπάθεια από μέρους σας και θα πρέπει να μην «αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους».

ΖΥΓΟΣ

♎Μην επιτρέψετε τη κακή σας ψυχολογία να σταθεί εμπόδιο σε νέες δεξιότητες ή ενασχολήσεις. Η δοτική συμπεριφορά και η φροντίδα προς τα άτομα που αγαπάτε, ίσως θα πρέπει να γίνει με μέτρο, ιδίως όταν καταφεύγετε σε υπερβολές. Αποκαλύψεις θα δώσουν ένα ευχάριστο «στίγμα» στην ημέρα σας.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-2-Noemvriou-2022-dyo

♊Δίδυμοι-Η αρνητική σας ψυχολογία δεν αφήνει να δείτε με αντικειμενικότητα τις δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι κρυφές υποθέσεις ή τα παρασκήνια, που θα κάνουν την εμφάνισή τους, μπορεί να σας ξαφνιάσουν και να φέρουν εικόνες ή μνήμες του παρελθόντος στο μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η τάση να ξοδέψετε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, θα αλλάξει τη διάθεση και θα περάσει ο χρόνος σας ευχάριστα. Σε περίπτωση που έχετε οργανώσει εξόδους με νέα πρόσωπα, μη διστάσετε να τις υλοποιήσετε. Θέματα γάμου και συνεργασιών, θα βελτιωθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η επικοινωνία με το γυναικείο φύλο, θα είναι πιο ευχάριστη και εποικοδομητική κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συζητήσεις και προτάσεις που θα γίνουν σε επαγγελματικό επίπεδο, θα απασχολήσουν αρκετά, θέματα καριέρας και θα έχετε το χρόνο να τα επαναξιολογήσετε και να τους δώσετε μία νέα κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Καταστάσεις ή γεγονότα που αφορούν στη προσωπική σας ζωή και συσχετίζονται με άτομα, τα οποία έχετε στη καρδιά σας, θα «κεντρίσουν» το ενδιαφέρον σας και θα δώσουν μία νέα τροπή στη καθημερινότητά σας. Η αρμονία και η γαλήνη των συναισθημάτων σας, είναι το «κλειδί» να φέρετε ισορροπίες ανάμεσά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η τάση να ονειρευτείτε ή να αποβάλλετε ό,τι σας φοβίζει, θα εξισορροπήσει σκέψεις και συναισθήματα. Δάνεια, νομικές υποθέσεις και γενικότερα οικονομικά θέματα, θα σας απασχολήσουν. Παράλληλα, θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Ασχοληθείτε με υποθέσεις που μπορούν να σας ωφελήσουν στο μέλλον και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση σας. Μία αναδρομή στο παρελθόν και εξετάζοντας με λεπτομέρεια σχέσεις που πέρασαν από την ζωή σας, ίσως τους δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία.

©Typologos.com 2022