Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος  

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-pemptis-20-Oktovriou-2022

Η Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 «συγκεντρώνει» όλες τις δυνάμεις των ζωδίων, όπως τις καταγράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Vo An από το Pixabay 

Η Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 «συγκεντρώνει» όλες τις δυνάμεις των ζωδίων, όπως τις καταγράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Η υπερβολική ευαισθησία που δείχνετε στα καθημερινά σας ζητήματα, δεν αφήνει να τα εξετάσετε με ρεαλισμό κι αντικειμενικότητα. Προσπαθήστε, να αποστασιοποιηθείτε από περιττές σκέψεις και συγκεντρωθείτε σε παρασκήνια, που πιθανόν να εμφανιστούν σε απρόοπτο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Μία έντονη αντίδραση θα εμφανίσετε σε καταστάσεις που θα εμφανιστούν επιθετικά και θα προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας. Άτομα που υπάρχουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και συνεργάζεστε, θ’ απλοποιήσουν τα πράγματα και θα πάρουν τα σχέδια σας, μία θετική τροπή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η πρακτική στάση που θα δείξετε απέναντι σε ζητήματα επαγγελματικά, θα βελτιώσουν την επικοινωνία με τους γύρω και θα βάλουν σε εφαρμογή νέα σχέδια, τα οποία έχετε προσχεδιάσει. Μην επιμείνετε σε συναντήσεις που δεν έχουν την ίδια επιθυμία από την άλλη πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Λάθη και αρνητικές αντιδράσεις άλλων, έχουν επηρεάσει τις σκέψεις σας κι έχουν δημιουργήσει ανασφάλειες για τις σχέσεις σας. Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματα σας και μπορεί να βρουν την ανάλογη ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Νομικά θέματα, θα σας απασχολήσουν.

ΛΕΩΝ

♌Η αυτοκυριαρχία που διατηρείτε, είναι το «κλειδί» για να «κρατήσετε» σε ισορροπία τις καταστάσεις. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό τομέα και κυρίως με δάνεια και κληρονομιές, θα απαιτήσουν μεγαλύτερες προσπάθειες. Η τόλμη και το θάρρος, είναι τα «κλειδιά», για τα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Στο πλαίσιο των επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα εμφανιστούν και επιπρόσθετες υποχρεώσεις, που ίσως σας κουράσουν σωματικά και ψυχικά. Οι συζητήσεις σε ένα ήπιο κλίμα, σε σχέσεις μακροχρόνιες, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, φτάνει να είστε ξεκάθαροι.

ΖΥΓΟΣ

♎Στον εργασιακό σας χώρο, μπορεί να βρεθείτε «εξ απήνης», ιδίως σε συναντήσεις που δεν έχετε προβλέψει. Χρησιμοποιήστε τη διπλωματική στάση και μην απορρίψετε προτάσεις, χωρίς να τις δώσετε χρόνο. Η ημέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε όποιες παρεξηγήσεις έχουν υπάρξει ανάμεσα στις σχέσεις σας.

ta-zodia-tis-pemptis-20-Oktovriou-2022-dyo

♉Ταύροι-Μία έντονη αντίδραση θα εμφανίσετε σε καταστάσεις που θα εμφανιστούν επιθετικά και θα προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας. Άτομα που υπάρχουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και συνεργάζεστε, θ’ απλοποιήσουν τα πράγματα και θα πάρουν τα σχέδια σας, μία θετική τροπή.Φωτογραφία από Alessandro Totaro από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Τα πράγματα γύρω σας, μοιάζουν να «ρέουν» στην καλύτερη τους μορφή και αυτό σας δίνει το περιθώριο, να επανεξετάσετε σχέδια του παρελθόντος. Μικρά προβλήματα, θα εμφανιστούν σε θέματα ερωτικών σχέσεων και θα συνοψίσετε τα στοιχεία, τα οποία έχετε συλλέξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Αποφύγετε, απογοητεύσεις και απαισιόδοξες σκέψεις, εξαιτίας μικρών αλλαγών που τυχόν θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με το δυνατό ένστικτο να σας «οδηγεί» στην διάκριση των γύρω ατόμων, θα έχετε την ευκαιρία να «καθοδηγήσετε» τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά, εμπιστευτείτε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα έχουν την ευκαιρία να επανεξεταστούν και να ορίσετε νέους κανόνες. Η επιχειρηματική σας στάση, είναι το «κλειδί»  απέναντι σε προκλήσεις που πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους ξαφνικά. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Αισθήματα αισιοδοξίας, θα διαχέονται στην ατμόσφαιρα και αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε πτυχές στα επαγγελματικά σας σχέδια, που έχετε αφήσει αναξιοποίητες. Μία εύθυμη και ρομαντική διάθεση, θα σας «οδηγήσει»  σε ενέργειες που θα σας χαλαρώσουν και θα περάσετε ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Μία οξύθυμη συμπεριφορά, μπορεί να δείξετε στους γύρω σας, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων και ευθυνών, τις οποίες έχετε επωμιστεί. Κληρονομιές και δάνεια, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα πρέπει να μείνετε εστιασμένοι στα στοιχεία που μπορείτε να επεξεργαστείτε.

©Typologos.com 2022