Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Μαρτίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-paraskevis-24-martiou-2023

Η Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 «εντείνει» τη δραστηριότητα όλων των ζωδίων, όπως τη «σκιαγραφεί» η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Angel από το Pixabay 

Η Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 «εντείνει» τη δραστηριότητα όλων των ζωδίων, όπως τη «σκιαγραφεί» η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Ο εκνευρισμός και η οξύθυμη συμπεριφορά, δεν είναι καλοί «οδηγοί» σε ενέργειες ή  δράσεις  που είστε διατεθειμένοι να κάνετε. Οι συζητήσεις σας, θα εξελιχθούν σε μία ένταση και θα πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους. Ελέγξτε τις δικές σας αντιδράσεις, ακόμα και των γύρω, σε περίπτωση που τα πράγματα «οδηγηθούν» εκτός ορίων.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Οι υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν θα έχουν να κάνουν με τις δυσκολίες, τις οποίες είχατε συναντήσει στο παρελθόν. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι και να μην αφήσετε τις ουτοπικές σκέψεις να σας παρακινήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Ηρεμήστε και χαλαρώστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η ημέρα, φαντάζει αρκετά δυνατή και εσείς έχετε τη διάθεση να πολεμήσετε αρνητικότητες που εμποδίζουν τα σχέδια σας. Οι συνεργασίες θα βελτιωθούν και θα έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε αρνητικά αποτελέσματα. Ταξίδια με κοντινό προορισμό θα σας προσφέρουν χαρά και χαλάρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Τα επαγγελματικά σας θα βρεθούν σε μία διαδρομή, την οποία εσείς έχετε επιλέξει. Τα σχέδια που θα προτείνετε, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί με λεπτομέρεια στο παρελθόν κι αυτό θα είναι το «όπλο» της επιτυχίας σας. Προσοχή «δείξτε» σε τυχόν προστριβές με τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ

♌Η ευχάριστη διάθεση που σας διακατέχει, θα γίνει το κίνητρο για να ολοκληρώσετε σχέδια, τα οποία ίσως μέχρι και τώρα, ο φόβος και η ατολμία, σας «κρατούσαν δέσμιους». Ταξιδέψτε και γνωρίστε καινούργια μέρη, τα οποία θα σας εντυπωσιάσουν. Διασκεδάστε και δημιουργήστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Παρασκήνια ή «κρυφές» υποθέσεις, θα «έρθουν στην επιφάνεια» και θα απαιτήσουν να μείνετε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να μπορέσετε να τις επιλύσετε. Η τύχη θα είναι μειωμένη κι αυτό είναι ένα αρνητικό στοιχείο για μεγάλα «ανοίγματα» και νέες συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

♎Η διάγνωση των συναισθημάτων που «τρέφουν» οι γύρω προς το πρόσωπο σας, θα ξεκαθαρίσει το τρόπο, με τον οποίο θα «κινηθείτε». Η ημέρα, σας ωθεί να ζήσετε τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σας και να αλλάξετε τις μέχρι και  τώρα αντιπαραθέσεις. Εκμεταλλευτείτε την ευχάριστη διάθεση σας.

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-paraskevis-24-martiou-2023-dyo

♉Ταύροι-Οι υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν θα έχουν να κάνουν με τις δυσκολίες, τις οποίες είχατε συναντήσει στο παρελθόν. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι και να μην αφήσετε τις ουτοπικές σκέψεις να σας παρακινήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Ηρεμήστε και χαλαρώστε.Φωτογραφία από Business Province από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η καθημερινότητα, θα είναι κάπως κοινότυπη, καθώς δε θα σας αφήσει πολλά περιθώρια να εξετάσετε μεγάλα βήματα, τα οποία έχετε πρόθεση να πραγματοποιήσετε. Θέματα που αφορούν στα δικαστήρια, στην ανώτερη εκπαίδευση ή στα ταξίδια, κυρίως μακρινά, θα εμφανίσουν εμπόδια και μικρές δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Προσπαθήστε να είστε πιο χαλαροί και να διώξετε το άγχος που σας «πιέζει» συναισθηματικά και δημιουργεί ένα συνεχόμενο αγώνα δρόμου, «γεμάτο»  πιέσεις και αρνητικές σκέψεις. Η καθαρότητα της σκέψης και των συναισθημάτων είναι το «κλειδί», για να δείτε με ρεαλισμό τη πορεία της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Αποφύγετε, κόντρες και αντιπαραθέσεις με άτομα του οικογενειακού ή κοντινού σας περιβάλλοντος. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό σας τομέα, απαιτούν να είστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγετε σπατάλες, καθώς και περιττά έξοδα. Μείνετε σπίτι ή σε χώρους, που σας χαλαρώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Οι συνεργασίες σας θα έχουν την εύνοια της ημέρας και θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαριστούν θέματα, τα οποία έχουν «σταθεί»  εμπόδιο στην επικοινωνία και στα μελλοντικά σχέδια. Φίλοι ή άτομα από το κοινωνικό περιβάλλον θα είναι κοντά σας και θα νιώσετε υποστήριξη-κατανόηση.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Διασκεδάστε και δημιουργήστε με τη φαντασία και την έμπνευση που σας διακατέχουν. Η ημέρα, είναι αρκετά «ανάλαφρη» και θα έχετε την ικανότητα να «γευτείτε» νέες εμπειρίες. Μη πιέζετε καταστάσεις  για τις οποίες δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος να ολοκληρωθούν. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

©Typologos.com 2023