Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-paraskevis-21-Oktovriou-2022

Η Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 «φωτίζει» τις πλευρές όλων των ζωδίων, όπως τις αναφέρει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD. Φωτογραφία από Lorri Lang από το Pixabay 

Η Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 «φωτίζει» τις πλευρές όλων των ζωδίων, όπως τις αναφέρει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Ασχοληθείτε με σχέδια ή δεξιότητες που αναδεικνύουν τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ταξίδια που έχουν να κάνουν με μακρινές αποστάσεις, θα ανανεώσουν τα συναισθήματα και την ψυχολογία σας. Διώξτε το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις, ακολουθώντας ένα πιο αισιόδοξο μοτίβο.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Οι δυσκολίες και οι εντάσεις που έχουν εμφανιστεί στη ζωή σας, έχουν επηρεάσει αρνητικά τον ψυχισμό σας. Η «στροφή» προς τη μοναχικότητα και την απομόνωση, θα σας αφήσει περισσότερο χρόνο να σκεφτείτε τα προσωπικά σας και τον τρόπο που θα οδηγήσετε τα μελλοντικά σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Τίποτε, δε δείχνει σταθερό γύρω σας και γι’ αυτό πρέπει να μείνετε προσγειωμένοι στις κινήσεις που πρέπει να ενεργήσετε. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, θα σας ευνοήσουν και θα μπορέσετε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Η ημέρα, είναι κατάλληλη να ενεργοποιήσετε σχέδια με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Μία εύθυμη συμπεριφορά και μία γλυκύτητα στους τρόπους σας, θα φέρει πιο κοντά άτομα του οικείου περιβάλλοντος. Θέματα καριέρας και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, θα έρθουν στο προσκήνιο, αντιμετωπίζοντας τα με έναν δυναμικό τρόπο. Η τύχη, είναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ

♌Αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα, που δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ή να τα «βάλετε σε μία σειρά». Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, να χαλαρώσει και έπειτα να ξεκαθαρίσει μπερδεμένες καταστάσεις. Έρωτες και πάθη, θα ανανεώσουν την διάθεση και θα «κεντρίσουν» το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνιακές και θα έχετε την τάση να τις «σκαλίσετε». Δείξτε προσοχή στην επεξεργασία τους και μην αφήσετε υπερβολικούς συναισθηματισμούς να σας διαβάλλουν τις σκέψεις. Δάνεια και κληρονομιές, ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

♎Σήμερα, μπορεί να δεχθείτε μία βοήθεια από το πουθενά και αυτό, από τη μία θα σας εκπλήξει, από την άλλη θα «ενεργοποιήσει» σχέδια που έχετε αφήσει ημιτελή. Στο συγγενικό περιβάλλον, τα πράγματα θα εξελιχθούν σε ομαλή πορεία, δίνοντας την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε εμπόδια που έχουν δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-paraskevis-21-Oktovriou-2022-dyo

♊Δίδυμοι-Τίποτε, δε δείχνει σταθερό γύρω σας και γι’ αυτό πρέπει να μείνετε προσγειωμένοι στις κινήσεις που πρέπει να ενεργήσετε. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, θα σας ευνοήσουν και θα μπορέσετε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Η ημέρα, είναι κατάλληλη να ενεργοποιήσετε σχέδια με τον σύντροφό σας.Φωτογραφία από Shahid Shafiq από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα δείξετε μία ανάλογη συμπεριφορά προς τις καταστάσεις και θα έχετε την ευκαιρία να δημοσιοποιήσετε μελλοντικά σχέδια. Δείξτε προσοχή, σε αρνητικές στάσεις που μπορεί να δείξουν κάποια άτομα. Η υλική σας ασφάλεια και τα οικονομικά, θα ευνοηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η επιθυμία να συζητήσετε με πολύ κόσμο και να ασχοληθείτε με υποθέσεις που συσχετίζονται με την παιδεία, μόρφωση ή ακόμα και ταξίδια, θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Διασκεδάστε και ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα, τα οποία  θα σας συναρπάσουν και θα σας εντυπωσιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η ενασχόλησή σας με μυστικά του παρελθόντος ή παρασκήνια που έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο, θα δώσει ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, θα αλλάξουν την διάθεσή σας προς το καλύτερο και θα νιώσετε ευχάριστα μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η διάθεση να επανεξετάσετε δυσκολίες και λάθη, τα οποία έχουν προκύψει στο παρελθόν, θα σας οδηγήσει σε ουσιαστικές αποφάσεις. Με τους ειλικρινείς, μπορείτε να έχετε καλές συνεργασίες και να οργανώσετε και να προγραμματίσετε μελλοντικά σχέδια, τα οποία θα σας ευνοήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Υποχρεώσεις και ευθύνες, που έχετε επωμιστεί όλο αυτό το διάστημα, θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας. Φροντίστε να τις «βάλετε σε σειρά» και να τις μοιράσετε ίσα με αυτούς που συσχετίζεστε. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και μην ασχολείστε με περιττά πράγματα.

©Typologos.com 2022