Τα ζώδια του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tou-savvatou-12-noemvriou-2022

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 «μεταφέρει» τις καταστάσεις όλων των ζωδίων, όπως τις σημειώνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Photikus Production από το Pixabay 

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 «μεταφέρει» τις καταστάσεις όλων των ζωδίων, όπως τις σημειώνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Επεξεργαστείτε τα δεδομένα σας με πιο υγιή τρόπο και αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων, που δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε. Μία αναδρομή στο παρελθόν, θα «φέρει» μνήμες και σχέσεις στο μυαλό σας που δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Ευνοούνται οι εξορμήσεις στη φύση.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Εργασιακά ζητήματα θα «ακολουθήσουν» την πορεία που έχετε διαγράψει και θα εντάξετε νέες ιδέες στα πλάνα σας. Μία ευαίσθητη πλευρά, θα αναδειχθεί μέσα στις σχέσεις σας και θα δώσει την ευκαιρία να συζητήσετε σε ήπιους τόνους. Η αλληλοκατανόηση, είναι το «κλειδί» της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Αποφύγετε, συζητήσεις που αφορούν στα κρίσιμα και σοβαρά ζητήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή σας. Η ημέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που είναι μπερδεμένες και δημιουργούν εντάσεις στη μεταξύ σας σχέση. Θυμηθείτε, η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η τάση να «σκαλίσετε» ή ν’ ανακαλύψετε ζητήματα του παρελθόντος, μπορεί να σας ενθουσιάσει, αλλά μπορεί και να σας προκαλέσει πτώση στην ψυχολογία σας. Βρείτε τις ισορροπίες, πριν από κάθε κίνησή σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με κληρονομιές, δάνεια και οικονομικά, θα ευνοηθούν.

ΛΕΩΝ

♌Το φιλικό σας περιβάλλον, θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων σας, καθώς θα διασκεδάσετε ή θα δραστηριοποιηθείτε σε νέους τομείς. Οι επικοινωνίες σας, θα ευνοηθούν και θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε συνεργασίες ή θέματα, που αφορούν μακροχρόνιες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Οργανώστε εξόδους ή ένα ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφό σας και περάστε ευχάριστα. Αφήστε πίσω, υποχρεώσεις και ευθύνες που σας έχουν βαρύνει ψυχικά. Συζητήσεις ή συναντήσεις με οικεία πρόσωπα, θα ευνοήσουν τη διάθεσή σας και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ

♎Η επιθυμία ή η πρόθεση να βρεθείτε σ’ ένα νέο κύκλο, θα αλλάξει την οπτική σας απέναντι στη καθημερινότητα. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Γι’ αυτό, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Η ημέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tou-savvatou-12-noemvriou-2022-dyo

♈Επεξεργαστείτε τα δεδομένα σας με πιο υγιή τρόπο και αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων, που δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε. Μία αναδρομή στο παρελθόν, θα «φέρει» μνήμες και σχέσεις στο μυαλό σας που δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Ευνοούνται οι εξορμήσεις στη φύση. Φωτογραφία από Joey Velasquez από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η ενασχόληση με τα οικονομικά θα σας «αναγκάσει» να δείτε από μια ρεαλιστική πλευρά, πως πρέπει να αντιδράσετε. Η ημέρα, είναι κατάλληλη να λάβετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό. Μείνετε επιφυλακτικοί σε αποκαλύψεις που μπορεί να τον επηρεάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί και θα αλλάξει το κλίμα ανάμεσα στα οικεία και στα συγγενικά πρόσωπα. Φίλοι και άτομα, με τα οποία  έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή κοινούς στόχους, θα σας χαλαρώσουν και θα «χαρίσουν» ευχάριστες στιγμές. Μικρές δυσκολίες στα θέματα καριέρας και έμπνευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η καθημερινότητα με τις ανάλογες υποχρεώσεις θα δημιουργήσουν ένα επιπλέον άγχος και θα νιώσετε περισσότερο πιεσμένοι. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και ενταχθείτε σε τομείς που αναδύετε τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας. Επανεξετάστε, δικαστικά και εκπαιδευτικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η ενασχόληση με νέες ιδέες και θέματα στον επαγγελματικό τομέα, θα αλλάξουν την ήδη υπάρχουσα κατάσταση, που επικρατεί. Θα έχετε το περιθώριο να συμμετέχετε σε νέες δράσεις, οι οποίες θα σας «χαρίσουν» τη περιπέτεια και θα «φέρουν» την αλλαγή που εσείς επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Μία έντονη στροφή προς τα οικογενειακά προβλήματα και το να αναλαμβάνετε ευθύνες άλλων, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία και τα συναισθήματά σας. Ευνοούνται τα οικονομικά σας και μπορείτε με εύστροφο τρόπο, να συζητήσετε θέματα που αφορούν στις κληρονομιές και στα δάνεια.

©Typologos.com 2022