Γραφείο Τύπου για μικρές επιχειρήσεις

Ολοκληρωμένη κάλυψη

Γραφείου Τύπου

 για πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις

κι ελεύθερους επαγγελματίες

jpeg-optimizer-dimosiografikes-ipiresies-gia-mikres-epicheiriseis

Ένα ολοκληρωμένο- υπερσύγχρονο Γραφείο Τύπου μπορεί να έχει τώρα κάθε πολύ μικρή ή μικρή επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας μέσα από τις κορυφαίες υπηρεσίες, που παρέχουν το πιστοποιημένο διαδικτυακό ειδησεογραφικό περιοδικό «Τυπολόγος» και η εταιρεία «nmos – Ν. Μόσχοβος»

Ένα ολοκληρωμένο- υπερσύγχρονο Γραφείο Τύπου μπορεί να έχει τώρα κάθε πολύ μικρή ή μικρή επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας μέσα από τις κορυφαίες υπηρεσίες, που παρέχουν το πιστοποιημένο ειδησεογραφικό διαδικτυακό περιοδικό «Τυπολόγος» και η εταιρεία «nmos – Ν. Μόσχοβος».

Tι κερδίζετε

1.Εξοικονομείτε χρήματα  

Πολλοί  ιδιοκτήτες των πολύ μικρών των μικρών επιχειρήσεων θεωρούν πως  εν καιρώ κρίσεων και πανδημίας  αποτελεί πολυτέλεια να λειτουργήσουν ένα Γραφείο Τύπου με ένα  επαγγελματία δημοσιογράφο. Νομίζουν πως θα τους κοστίσει πολλά χρήματα και θεωρούν ότι δε το χρειάζονται. Πολλές φορές αναλαμβάνουν από μόνοι ή μόνες να επικοινωνήσουν το μήνυμά τους προς το καταναλωτικό κοινό ή προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Για να το κάνουν αυτό «ξοδεύουν» μεγάλο μέρος από τον αληθινά πολύτιμο χρόνο, που έχουν οι ίδιοι και οι ίδιες, για  να εκτελέσουν τις επαγγελματικές  εργασίες τους. Με την ολοκληρωμένη κάλυψη Γραφείου Τύπου, που σας παρέχουμε, εξοικονομείτε εκείνο το πολύτιμο χρόνο, που «κατευθύνεται» στην εκτέλεση των εργασιών, οι οποίες «φέρνουν» τα έσοδα σας. Συγχρόνως, αποκτάτε ένα κορυφαίο σετ υπηρεσιών σε μια προσιτή αξία, που δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας.

2.Ανεβάζετε τη θετικότητα

της επωνυμίας  σας

Χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνικές της  δημοσιογραφίας δημιουργικού διαφημιστικού περιεχομένου (brand journalism), για να «ανεβάσουμε» τη θετικότητα της επωνυμίας σας, από στόμα σε στόμα, ώστε οι διάφοροι παράγοντες επιρροής, οι δημοσιογράφοι, οι ευχαριστημένοι πελάτες,η γειτονιά ακόμα και οι  υπάλληλοι να «μιλούν» με τα «καλύτερα λόγια» για την επαγγελματική δραστηριότητά σας. Με αυτό τον τρόπο «αυξάνετε» τη θετικότητα του ονόματός σας, το οποίο γίνεται συνώνυμο της συνέπειας. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Επιτυγχάνετε τη μεσοπρόθεσμη και τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

3.Κερδίζετε

σε δημοσιότητα

Μέσω των επαφών με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κερδίζετε σε δημοσιότητα, η οποία βοηθά στην αξιοπιστία της επιχείρησής  σας, γιατί αυξάνει τις ευνοϊκές αναφορές προς αυτήν. Προβάλλουμε όλα τα θετικά αποτελέσματα, που έχουν φέρει οι επαγγελματικές δραστηριότητές σας.

4.Είστε χρήσιμοι

Μέσω των τεχνικών της δημοσιογραφίας διαφημιστικού περιεχομένου, που χρησιμοποιούμε, προσφέρετε μια πραγματική αξία στο κοινό σας, αφού μοιράζεστε κάτι, που είναι αληθινά χρήσιμο, εκπαιδευτικό ή εμπνευσμένο, το οποίο κάνει τους ανθρώπους να σας προσέξουν. Τους παρέχετε κάτι που οι ίδιοι και οι ίδιες το θεωρούν  πολύτιμο.

5.Αποτρέπετε προβλήματα

Κατά  τη διάρκεια  της ζωής δε μπορεί όλα να είναι «ρόδινα». Με την ολοκληρωμένη κάλυψη Γραφείου Τύπου αποτρέπετε  ή μετριάζετε  διάφορα προβλήματα, που δύναται να επηρεάσουν την αξιοπιστία της επωνυμίας σας. Παράλληλα, διαχειρίζεστε με τον καλύτερο τρόπο και διορθώνετε τη παραπληροφόρηση , που τυχόν «κυκλοφορεί» για την επιχείρησή σας.Σκεφτείτε ότι αρκεί η κλιμάκωση μόνο ενός αρνητικού σχολίου για να καταστραφεί η επωνυμία σας, παρόλο που επί χρόνια έχετε «οικοδομήσει» μία σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας προς το ευρύτερο κοινό. Μην αναλάβετε αυτό το ρίσκο.

6.Αποκτάτε ένα

στρατηγικό σχέδιο επικοινωνίας

Με την ανάληψη του Γραφείου Τύπου σας εκπονούμε ένα στρατηγικό σχέδιο επικοινωνίας, που βασίζεται στις ανάγκες και στους στόχους σας.  Με αυτό «χτίζουμε» μαζί τις μόνιμες σχέσεις με το κοινό σας κι όχι μόνον, ενώ η καλή επικοινωνία βοηθά και τον τομέα πωλήσεων σας.

7.Με λίγα λόγια το

τι κερδίζετε

Με λίγα λόγια από την ολοκληρωμένη κάλυψη Γραφείου Τύπου για τις πολύ μικρές και τις μικρές επιχειρήσεις κερδίζετε:

📝Καλή επικοινωνία, άριστες δημόσιες σχέσεις και προβολή της επωνυμίας σας.

📝Εξοικονόμηση χρημάτων λόγω του κέρδους εκ της θετικότητας της επωνυμίας σας.

📝Οικοδόμηση της εμπιστοσύνης.

📝Αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης.

📝Επικύρωση τρίτων μερών επικοινωνίας (π.χ. Μ.Μ.Ε) για την ποιότητα της επιχείρησής σας.

📝Σημαντικότητα και χρησιμότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

📝Κορυφαίες δημοσιογραφικές υπηρεσίες σε ιδανική αξία.

jpeg-optimizer-dimosiografikes-ipiresies-gia-mikres-epicheiriseis-dyo

Ως μικρός επιχειρηματίας- καταστηματάρχης ή ελεύθερος επαγγελματίας μπορείτε τώρα να έχετε το Γραφείο Τύπου της επιχείρησής σας, σε αξία προσφοράς!Φωτογραφία από Tumisu από το Pixabay 

Είμαστε εδώ για εσάς

Η επικοινωνία με το ευρύτερο κοινό  είναι το παν στο σύγχρονο κόσμο και ειδικότερα τη χρειάζονται οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις για τις οποίες δημιουργήσαμε μια γκάμα υπηρεσιών.

Πρόκειται για υπηρεσίες, τις οποίες μπορείτε τώρα  να τις έχετε χωρίς να είστε ένας πολυσχιδής επιχειρηματίας με διάφορες δραστηριότητες.

Με την ολοκληρωμένη κάλυψη Γραφείου Τύπου για τις πολύ μικρές ή τις μικρές επιχειρήσεις ή  τους ελεύθερους επαγγελματίες μπορείτε να προσεγγίσετε το κοινό σας, αλλά και να αυξήσετε τη  πελατεία σας.

Ως μικρός επιχειρηματίας- καταστηματάρχης ή ελεύθερος επαγγελματίας μπορείτε τώρανα έχετε το Γραφείο Τύπου της επιχείρησής σας, σε αξία προσφοράς!

Αξία προσφοράς

248 ευρώ το μήνα (μαζί με όλους τους νόμιμους φόρους και για συμβόλαιο ορισμένου χρόνου). Mπορείτε τώρα να αποκτήσετε την προσφορά από το eshop μας! 

Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας

Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε μαζί σας, να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας, και γιατί όχι να γίνουμε οι συνεργάτες σας, Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας:

📩Μέσω μηνύματος στη φόρμα επικοινωνίας του διαδικτυακού περιοδικού μας.

🤳🏼Μέσω κλήσης στον αριθμό κινητού τηλεφώνου: 6944-18.17.72.

💻Μέσω διαδικτυακής συνομιλίας στο Skype ή στο Viber.

©Typologos.com 2022