Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Μαρτίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-pemptis-16-Martiou-2023

Η Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 «θωρεί» τις εντάσεις όλων των ζωδίων, όπως τις προβλέπει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από BUI THI από το Pixabay 

Η Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 «θωρεί» τις εντάσεις όλων των ζωδίων, όπως τις προβλέπει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Οι υποθέσεις με τις οποίες θα ασχοληθείτε σήμερα, θα σας αναγκάσουν να «δείτε» με λογική και ρεαλισμό, τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω σας. Σε περίπτωση που θα έρθουν στο προσκήνιο «κρυφά» μυστικά ή παρασκήνια, μείνετε ψύχραιμοι κι αποφύγετε υπέρμετρες συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και ίσως δημιουργήσουν ελάχιστο άγχος στη διαχείριση τους. Θυμηθείτε ότι, η ικανότητά σας σε θέματα υλικών μπορεί να «φέρει» τις αλλαγές που εσείς επιθυμείτε. Ακολουθήστε και εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η ικανότητα να διαγνώστε τα πραγματικά συναισθήματα των άλλων, θα βοηθήσει τις επιλογές σας και θα ακολουθήσετε με σύνεση και σοφία  τις δικές σας προσδοκίες. Μην αφήνετε «ζιζάνια» να σας φθείρουν το μυαλό και να επηρεάζουν αρνητικά τη ζωτικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η καθημερινότητα και οι λογαριασμοί, θα απασχολήσουν σε μεγαλύτερο βαθμό τις σκέψεις σας και θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι. Ίσως, το πρόγραμμά σας είναι αρκετά κουραστικό και θα χρειαστείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Η επαφή με τη φύση θα σας χαλαρώσει.

ΛΕΩΝ

♌Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα είναι σε τέτοια δυναμική που θα μπορέσετε να αλλάξετε τη μέχρι και τώρα κατάστασή τους. Πιστέψτε στον εαυτό σας κι εστιάσετε στις ικανότητές σας. Θυμηθείτε το άγχος δεν είναι καλός «οδηγός». Εκμεταλλευτείτε τη χαρούμενη διάθεση που διακατέχεστε και θα ζήσετε αναμφίβολα ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Μία έντονη «στροφή»  στο κέντρο και στο συναισθηματικό σας κόσμο, θα ανατρέψει τη μέχρι  και τώρα πορεία σας. Η στάση αυτή, θα σας «οδηγήσει» στο να συνειδητοποιήσετε τα λάθη του παρελθόντος και να εντάξετε τη πνευματικότητα στη ζωή σας. Ο διαλογισμός ή  και η γιόγκα, θα σας βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ

♎Μία έντονη κινητικότητα, μπορεί να εμφανιστεί στο χώρο των επαγγελματικών σας, χωρίς -όμως -να σας υπόσχεται ιδιαίτερα πράγματα. Η αυτοπειθαρχία, η αυτοσυγκέντρωση και η στάση που θα «κρατήσετε», θα είναι το «κλειδί» για να τα καταφέρετε. Συνεργασίες και θέματα γάμου ευνοούνται.

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-pemptis-16-Martiou-2023-dyo

♍Παρθένοι:Μία έντονη «στροφή»  στο κέντρο και στο συναισθηματικό σας κόσμο, θα ανατρέψει τη μέχρι  και τώρα πορεία σας. Η στάση αυτή, θα σας «οδηγήσει» στο να συνειδητοποιήσετε τα λάθη του παρελθόντος και να εντάξετε τη πνευματικότητα στη ζωή σας. Ο διαλογισμός ή  και η γιόγκα, θα σας βοηθήσουν.Φωτογραφία από Ri Butov από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Στα επαγγελματικά θέματα θα αυξήσετε την απόδοσή σας και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Προσοχή, μην «οδηγηθείτε» σε υπερβολές που θα σας επηρεάσουν σωματικά, αλλά και ψυχικά. Προτιμήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας ή οποιοδήποτε χώρου, που σας χαλαρώνει, για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η οξυθυμία και η ένταση, δε βοηθούν να διεξαχθούν με ομαλό τρόπο οι συζητήσεις, ιδίως σε θέματα καριέρας. «Καταθέστε» την άποψή σας σε χαμηλούς τόνους. Μη προκαλείτε τους άλλους, για να αναδειχθεί η ευφυία και τα ταλέντα σας. Νέοι έρωτες θα σας ενθουσιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια κι αποκαλύψεις, θα «τραβήξουν» το ενδιαφέρον σας και θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένα στοιχεία. Οικονομικά, δάνεια, κληρονομιές, θα έχουν την εύνοια της ημέρας και θα βελτιώσετε στη συνέχεια τη καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Οι συζητήσεις με άτομα του ίδιου ενδιαφέροντος, θα σας απαλλάξουν από τη ρουτίνα και τη καθημερινότητα. Σε πιθανές δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί στη σχέση σας, θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε και να συμφιλιωθείτε με νέες προτάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν το μοτίβο.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η  συμπεριφορά που θα δείξετε απέναντι στα επαγγελματικά σας σχέδια, θα κριθεί η «εστία» για τα επόμενα βήματά σας. Η υπομονή και η επιμονή, θα είναι τα «κλειδιά» για να ξεπεράσετε προκλήσεις και να «οδηγηθείτε»  προς την επιτυχία. Μικρές δυσκολίες θα «εμφανιστούν» σε θέματα γάμου ή συνεργασιών.

©Typologos.com 2023