Τα ζώδια της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-paraskevis-9-dekemvriou-2022

Η Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 «εμβαθύνει» στις σχέσεις όλων των ζωδίων,  όπως τις επισημαίνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών-πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Saeed Isavy από το Pixabay 

Η Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 «εμβαθύνει» στις σχέσεις όλων των ζωδίων,  όπως τις επισημαίνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών-πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Οι αποφάσεις που είναι να λάβετε αυτή τη περίοδο, θα καθορίσουν τη μελλοντική πορεία σας. Οι συμβουλές και οι συζητήσεις με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε ή που είναι καταρτισμένα, θα εξομαλύνουν τις υπερβολικές σκέψεις, που- ίσως-υπάρχουν στο μυαλό σας. Βασιστείτε στη διαίσθηση και στο ένστικτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Σε περίπτωση, που αντικρίσετε γύρω σας ένα επιθετικό κλίμα, «κρατήστε» μία στάση άμυνας. Μειώστε τις βιαστικές κινήσεις και συγκεντρωθείτε στα θέματα, τα οποία σας απασχολούν. Οι ερωτικές σχέσεις, θα επηρεάσουν θετικά την ημέρα σας, καθώς η θετική σκέψη και η διασκέδαση θα σας χαλαρώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η αυτοκυριαρχία και ο τρόπος που ελέγχετε τα συναισθήματά σας, είναι το κλειδί, σε αντιδράσεις, οι οποίες θα προκύψουν ιδίως σε επαγγελματικές υποθέσεις. Το οικονομικό σας πλαίσιο, θα αναβαθμιστεί, αφού θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες συνεργασίες ή να σας προταθεί μια άνοδος θέσης και αύξηση μισθού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Οι συνεργασίες σας με άτομα, τα οποία ανήκουν στο γυναικείο φύλλο, θα έχουν μεγαλύτερη διάκριση στο χώρο σας. Σε προσωπικά σας θέματα, ελέγξτε τις απότομες εναλλαγές συναισθημάτων και επιδιώξτε να υπάρχει γύρω σας μία ευχάριστη παρέα. Η φιλικότητα και η δοτικότητά σας, θα αναδειχθεί.

ΛΕΩΝ

♌Οι απαντήσεις που μπορεί να λάβετε σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο, θα συνάδουν με τις ενέργειες, τις οποίες εσείς κάνατε στο παρελθόν. Ίσως, δεχθείτε επισκέψεις στο χώρο εργασίας σας, όπου οι προτάσεις τους θα είναι ευνοϊκές για τη μελλοντική σταδιοδρομία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η διάθεση να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες ή ψυχαγωγικές ή επαγγελματικές, θα έχουν την εύνοια της ημέρας. Η συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου θα «δώσει»  ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας. Ευνοούνται, ερωτικά, φιλικά και προσωπικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

♎Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσετε προκλήσεις ή κύρια γεγονότα. Μείνετε σε απόσταση και προσπαθήστε να χαλαρώσετε, απομακρύνοντας αρνητικές κι αγχωτικές σκέψεις από το μυαλό σας. Δείτε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-paraskevis-9-dekemvriou-2022-dyo

♊Δίδυμοι-Η αυτοκυριαρχία και ο τρόπος που ελέγχετε τα συναισθήματά σας, είναι το κλειδί, σε αντιδράσεις, οι οποίες θα προκύψουν ιδίως σε επαγγελματικές υποθέσεις. Το οικονομικό σας πλαίσιο, θα αναβαθμιστεί, αφού θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες συνεργασίες ή να σας προταθεί μια άνοδος θέσης και αύξηση μισθού.Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Οι ευκαιρίες που ενδεχομένως θα σας παρουσιαστούν, χρειάζονται να έχετε το θάρρος και τη τόλμη να τις «αδράξετε». Η ημέρα, θα είναι αρκετά ευχάριστη για σας και οι φιλικές συναντήσεις, θα σας διασκεδάσουν. Η επικοινωνία, με τους γύρω θα βελτιωθεί και οι συζητήσεις, μπορεί να καταλήξουν σε ένα ευχάριστο σημείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Σε περιπτώσεις που θα ζήσετε ανταγωνισμό και μία επιθετική στάση από τους γύρω, υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Μικρές δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας και -ίσως- νιώσετε αδικημένοι και προδομένοι. Η επαφή σας με τη φύση θα σας χαλαρώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Μία οξύθυμη συμπεριφορά, θα δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να το ελέγξετε και αποφύγετε να λάβετε οριστικές αποφάσεις. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στους άλλους. Ζητήματα , τα οποία έχουν να κάνουν με τα οικονομικά, θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Μία ρομαντική διάθεση θα «φέρει»  πιο κοντά την ερωτική σας σχέση και θα μπορέσετε να «καταθέσετε» τα συναισθήματά σας. Δυσκολίες θα εμφανιστούν σε θέματα εργασίας ή συνεργασιών και -ίσως-βρεθείτε εκτεθειμένοι σε προκλήσεις,  τις οποίες δεν είστε σε θέση ν’ αντιμετωπίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Βάλτε φρένο σε αντισυμβατικές ιδέες και ενέργειες, που μπορεί να σας «οδηγήσουν» σε ρίσκα, για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Η μακροχρόνια σχέση σας ή και ο γάμος θα έχουν την εύνοια της ημέρας. Σήμερα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε προσοχή και να αφήσετε την ημέρα να «περάσει», αναίμακτα.

©Typologos.com 2022