Τα ζώδια της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD,  CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-7-dekemvriou-2022

H Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 «εδραιώνει» τα σχέδια όλων των ζωδίων, όπως τα σημειώνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών- πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, , CSLC.Φωτογραφία από Mircea – See my collections από το Pixabay 

H Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 «εδραιώνει» τα σχέδια όλων των ζωδίων, όπως τα σημειώνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών- πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, , CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Η ηρεμία και η απομάκρυνση από αγχωτικές σκέψεις, θα σας βοηθήσουν να «βάλετε μία τάξη» στα επαγγελματικά σας σχέδια και να εστιάσετε απέναντι στα θέματα που σας ανησυχούν, επεξεργάζοντάς τα, με βάση τη σοβαρότητά τους. Η θαλπωρή του σπιτιού ή των χώρων που σας χαλαρώνουν, θα δώσουν την ανάσα που ίσως έχετε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Η ημέρα, δεν είναι κατάλληλη για να προβείτε σε αναλύσεις ή ξεκαθαρίσματα θεμάτων που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Μία εσωτερική ένταση, θα σταθεί εμπόδιο στο να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας και να επικοινωνήσετε με τους γύρω. Θέματα καριέρας, θα φέρουν μικρές δυσκολίες στο δρόμο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια ή «κρυφές» πτυχές, δεν ευνοούν την ψυχολογία σας. Αντιθέτως, μπορούν να δημιουργήσουν φοβίες ή διλλήματα, για το πως θα πρέπει να «κινηθείτε». Συζητήστε με φίλους ή άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε και «καταθέστε» τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η διάθεση να βρεθείτε με νέα άτομα ή να συνεργαστείτε, είναι το προβάδισμα για να αναπτυχθείτε ή να κατακτήσετε μελλοντικά σχέδια. Θέματα γάμου, θα έχουν την εύνοια της ημέρας και θα δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα ανάμεσά σας. Η συμπόνια και η αλληλοκατανόηση, θα είναι το «κλειδί» για μία θετική επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

♌Τα επαγγελματικά σας θέματα, θα απαιτήσουν τη προσήλωση και την υπομονή, που διαθέτετε, ώστε να αποφύγετε αρνητικά αποτελέσματα. Μία κριτική των γύρω, θ’ «αφυπνίσει» στοιχεία της προσωπικότητάς  σας, που δεν τα είχατε εντοπίσει. Στηριχτείτε στο θάρρος και τη τόλμη που διαθέτετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η ημέρα, θα είναι αρκετά καλή για σας, κάνοντας πράγματα που θα» γεμίσουν» το συναισθηματικό σας κόσμο και θα φροντίσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, καθώς και από τη καθημερινότητα. Ο έρωτας και το φλερτ, θα αναζωπυρώσουν σχέσεις του παρελθόντος ή θα βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες.

ΖΥΓΟΣ

♎Μυστικά ή παρασκηνιακά θέματα, θα δώσουν ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας. Προσοχή, μη παρασυρθείτε από αυταπάτες και υπερβολές. Διασκεδάστε και χαρείτε την ημέρα σας, χωρίς να αφήνετε τις συγκυρίες να «κρατούν δέσμια», την ευτυχία σας. Εξάλλου, το αξίζετε.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tetartis-7-dekemvriou-2022-dyo

♈Κριοί-Η ηρεμία και η απομάκρυνση από αγχωτικές σκέψεις, θα σας βοηθήσουν να «βάλετε μία τάξη» στα επαγγελματικά σας σχέδια και να εστιάσετε απέναντι στα θέματα που σας ανησυχούν, επεξεργάζοντάς τα, με βάση τη σοβαρότητά τους. Η θαλπωρή του σπιτιού ή των χώρων που σας χαλαρώνουν, θα δώσουν την ανάσα που ίσως έχετε ανάγκη.Φωτογραφία από imustbedead από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η διάγνωση συναισθημάτων των γύρω, θα βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα το τρόπο, τον οποίο θα πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας και εξετάστε με συνοχή και λογική τα θέματα, που σας απασχολούν. Φίλοι, θα «σταθούν» στις δυσκολίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις, θα φέρουν συγκρούσεις με τους γύρω και θα δημιουργήσουν μικρές εντάσεις. Διοχετεύστε την ενέργειά σας, σε πιο εποικοδομητικές δράσεις που θα αποσυμφορήσουν μεγάλο μέρος αρνητικής ενέργειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η ημέρα, είναι κατάλληλη για να «χαράξετε» ή να προγραμματίσετε νέα σχέδια για τα επαγγελματικά σας. Αφοσιωθείτε σε προκλήσεις, που ίσως εμφανιστούν και αντιμετωπίστε τις με τόλμη. Δυσκολίες θα εμφανιστούν στα οικονομικά θέματα και ιδίως, σε δάνεια και νομικές υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Μία έντονη «στροφή» προς το οικογενειακό περιβάλλον, θα φέρει μεταξύ σας αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Προσπαθήστε να δείτε πιο σφαιρικά τα θέματα, τα οποία σας έχουν αγχώσει και εξετάστε νέες λύσεις που ίσως, σας έχουν δοθεί. Δυσκολίες σε συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Μία έντονη διάθεση να αλλάξετε τα πράγματα στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα φέρει την αλλαγή και θα σας «ωθήσει» να μείνετε σταθεροί σε σχέδια, τα οποία έχετε αναλύσει και επεξεργαστεί στο παρελθόν. Ευνοούνται οι περίπατοι και η επαφή σας με τη φύση, δίνοντας σας την ευκαιρία να «εστιάσετε στο κέντρο» σας.

©Typologos.com 2022