Τα ζώδια της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου 2022

Γράφει η

Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD,CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-pemptis-8-Dekemvriou-2022

Η Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 «ενεργοποιεί» τους σχεδιασμούς όλων των ζωδίων, όπως τους αναφέρει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών- πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD,CSLC. Φωτογραφία από Diep Vu από το Pixabay 

Η Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 «ενεργοποιεί» τους σχεδιασμούς όλων των ζωδίων, όπως τους αναφέρει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών- πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD,CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Μηνύματα επικοινωνίας θα «κατακλύσουν»  την ημέρα σας . Παράλληλα,  θα διασκεδάσετε με τα άτομα, με τα οποία  έρχεστε σε επαφή. Η απόφαση, να αλλάξετε τη ρουτίνα και το τρόπο που «κινήστε»  μέχρι και τώρα, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, ιδίως στον επαγγελματικό σας χώρο, αφού οι κινήσεις σας θα είναι αργές και «σταθερές».

ΤΑΥΡΟΣ

♉Πιθανά γεγονότα και καταστάσεις που συσχετίζονται με τα πρόσωπα, τα οποία συμπαθείτε ή αγαπάτε, θα σας «ωθήσουν» να διαπιστώσετε πράγματα που απαιτούν δυναμική, καθώς και αποφασιστικότητα. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, είναι το «κλειδί», για να ανταπεξέλθετε χωρίς δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Αμφιβολίες και ανασφάλειες, μπορεί να βαλτώσουν τις σκέψεις σας και να «οδηγηθείτε» σε αναβολές κάποιων σχεδίων. Η τάση να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε διεξοδικά, ό,τι σας απασχολεί, θα «χαρίσει» την αυτοπεποίθηση που έχετε ανάγκη και θα «βάλει τα πράγματα» στη θέση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Σε υποθέσεις που είναι τρέχουσες και σας απασχολούν όλο αυτό το διάστημα, απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή και να μείνετε για λίγο αποστασιοποιημένοι. Η απόσταση, θα σας βοηθήσει να εξετάσετε δυσκολίες, με σοφία και γενναιότητα. Θέματα γάμου, θα ευνοηθούν.

ΛΕΩΝ

♌Σε περιπτώσεις που νιώθετε εγκλωβισμένοι ή ότι ελέγχεστε από τρίτα πρόσωπα, κρατήστε τους σε απόσταση. Στα επαγγελματικά σας, η πυγμή και η αποφασιστικότητα, είναι τα «κλειδιά» για να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που ίσως, κάνουν την εμφάνισή τους, σε απρόοπτο χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η ημέρα, είναι αφιερωμένη σε μεγάλες αποστάσεις και η διάθεσή σας «τροφοδοτεί» ένα χαρούμενο κλίμα. Αφήστε πίσω σας για λίγο, υποθέσεις που σας κουράζουν ψυχικά και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, δίνοντας του την ευκαιρία, να διασκεδάσει. Θυμηθείτε, η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Η ψυχολογική σας κατάσταση, ίσως είναι λιγάκι πτωτική και γεγονότα που μπορεί να συμβούν, ίσως να την επιδεινώσουν. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και δείτε πιο αισιόδοξα τη ζωή σας. Μη μεγαλοποιείτε τα πράγματα και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να δημιουργήσει.

ta-zodia-tis-pemptis-8-Dekemvriou-2022-dyo

Ταύροι-Πιθανά γεγονότα και καταστάσεις που συσχετίζονται με τα πρόσωπα, τα οποία συμπαθείτε ή αγαπάτε, θα σας «ωθήσουν» να διαπιστώσετε πράγματα που απαιτούν δυναμική, καθώς και αποφασιστικότητα. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, είναι το «κλειδί», για να ανταπεξέλθετε χωρίς δυσκολίες.Φωτογραφία από Chu Viết Đôn από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η επικοινωνία σας, θα βελτιωθεί με τους γύρω και ίσως εκπλαγείτε από τις αλλαγές που θα παρατηρήσετε. Αφήστε την ημέρα να «πάρει» ένα ξεχωριστό χρώμα και έπειτα να δημιουργήσετε σε νέες συνθήκες. Μικρά ταξίδια ή αποδράσεις στη φύση θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Το αίσθημα της απομόνωσης, θα φέρει εντάσεις ανάμεσα στις σχέσεις, αν δε «καταθέσετε» με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας. Η υπομονή και η ψυχραιμία, θα αποφύγουν διαταράξεις με τα συγγενικά πρόσωπά σας. Μία μικρή δυσκολία, θα αντιμετωπίσετε στη κατανόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η τύχη είναι με το μέρος σας και αυτό θα σας ευνοήσει να χειριστείτε τα επαγγελματικά σας, διεξοδικά. Στο πλαίσιο μιας εξόδου, θα μπορέσετε να συζητήσετε σε ένα πιο ευχάριστο κλίμα, τα νέα σχέδια σας. Οι συνεργασίες σας, μπορεί να έχουν τη κατάληξη, που εσείς έχετε προγραμματίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Μην αφήνετε την αρνητική σας ψυχολογία να επηρεάσει τις καταστάσεις που επικρατούν γύρω σας και να «δώσουν» μία νέα τροπή στα πράγματα. Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές και να μην ενασχολείστε με νέα σχέδια, στα οποία δε μπορείτε να ανταπεξέλθετε δεόντως.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Το να αμφιταλαντεύεστε για να λάβετε νέες αποφάσεις, δημιουργεί μία ανασφάλεια και αδυναμία, ως προς την εκτέλεσή τους. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι και να ξεκινήσετε κάτι νέο, όταν θα νιώσετε πραγματικά έτοιμοι. Οι συνεργασίες και τα θέματα γάμου, ευνοούνται.

©Typologos.com 2022