Τα ζώδια της Τρίτης 11 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-Ta-zodia-tis-tritis-11-Oktovriou-2022

Η Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 «εστιάζει» στις καταστάσεις όλων των ζωδίων, όπως τις σημειώνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Mircea – See my collections από το Pixabay 

Η Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 «εστιάζει» στις καταστάσεις όλων των ζωδίων, όπως τις σημειώνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Στις περιπτώσεις που δε μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, μείνετε σε απόσταση από συζητήσεις και διευκρινήσεις. Σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που έχουν διογκωθεί και απαιτούν συγκέντρωση, καθώς και καθαρή σκέψη. Βρείτε μία χρυσή τομή με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Υποθέσεις που αφορούν σε παρασκήνια και «κρυφές» καταστάσεις θα προσπαθήσετε να τις επιλύσετε, χωρίς όμως, αποτέλεσμα. «Βάλτε» τα πράγματα σε μία σειρά και αποφύγετε σκέψεις που στηρίζονται, σε φαντασία και σε ταμπού. Δάνεια και κληρονομικά, θα ευνοηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Συζητήστε με φίλους ή άτομα, με τα οποία  έχετε κοινό στόχο και οργανώστε σχέδια, καθώς  και σκέψεις. Η θέληση να κατακτήσετε υψηλούς στόχους, απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια και περισσότερες ώρες εργασίας. Είστε διατεθειμένοι να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα και να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας δίνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η ημέρα, δεν είναι από τις καλύτερες και αυτό το διαπιστώνετε από τις γύρω συνθήκες, που επικρατούν. Οι αισιόδοξες σκέψεις θα σας κρατήσουν ενεργούς και θα οδηγήσουν τα σχέδιά  σας προς την άνοδο. Ενδεχομένως μία «σκληρή»  κριτική, θα ενεργοποιήσει τα επόμενα βήματά σας.

ΛΕΩΝ

♌Ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα και μπορούν να «βάλουν σε τάξη» τα μελλοντικά σχέδια σας. Η διασκέδαση και η δημιουργικότητα, θα προβάλλουν την καλλιτεχνική σας τάση και θα «δώσουν φως», στις ενέργειες και στις επιλογές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍«Κρυφές»  καταστάσεις θα «κεντρίσουν»  το ενδιαφέρον σας και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με τρόπο πιο δυναμικό, θέματα που έχουν προκύψεις. Ίσως, γίνει μία καινούργια αρχή στην ερωτική ζωή σας, η οποία θα κριθεί από την συμπεριφορά και την αντοχή που εσείς διαθέτετε.

ΖΥΓΟΣ

♎Νέα ενδιαφέροντα θα καλύψουν τον χρόνο σας και θα αναπτύξετε με ευκολία τον κοινωνικό κύκλο σας. Η επικοινωνία με τους γύρω, θα είναι ευνοϊκή και έτσι οι σχέσεις θα κυλήσουν ευχάριστα. Τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας, θα αλλάξουν την διάθεση και τα συναισθήματά σας.

jpeg-optimizer-Ta-zodia-tis-tritis-11-Oktovriou-2022-dyo

♌Λέοντες-Ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα και μπορούν να «βάλουν σε τάξη» τα μελλοντικά σχέδια σας. Η διασκέδαση και η δημιουργικότητα, θα προβάλλουν την καλλιτεχνική σας τάση και θα «δώσουν φως», στις ενέργειες και στις επιλογές σας.Φωτογραφία από Mircea – See my collections από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Καθημερινές δυσκολίες θα φέρουν εντάσεις με τους γύρω και ίσως δεν είστε σε θέση να διαχειριστείτε. Προσπαθήστε να μείνετε εστιασμένοι σε ό,τι φαίνεται έντονα και αφήστε τις περιττές αναλύσεις. Αυτές απλά, μπορεί να κουράσουν και να σας φέρουν σε μία αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Ασχοληθείτε με σχέδια που απαιτούν να τα στηρίξετε μακροχρόνια και βρείτε νέες εκδοχές που θα σας «βγάλουν»  από το αδιέξοδο. Το φλερτ και ο έρωτας, θα σας συναρπάσουν και θα γεμίσουν με θετικά συναισθήματα την συμπεριφορά σας. Η περιπέτεια, «κεντρίζει» το ενδιαφέρον σας, με αποτέλεσμα να διασκεδάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Έντονα συναισθήματα και υπερβολές, θα εντείνουν ένα αρνητικό κλίμα και θα στρέψουν την προσοχή σας σε απαισιόδοξες σκέψεις. Μείνετε συντονισμένοι στο τώρα και απομακρυνθείτε από δυσκολίες των άλλων, καθώς δε μπορείτε να είστε αυτοί, που δίνετε πάντα τη λύση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο γύρω περιβάλλον και αυτό, δεν εξυπηρετεί ενδεχομένως τα σχέδια σας. Αφήστε την ημέρα να περάσει χωρίς πολλούς περιορισμούς και εξετάστε πιο σφαιρικά τις συζητήσεις που θα κάνετε με τους συναδέλφους. Περάστε ευχάριστες στιγμές  με φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Στα επαγγελματικά σας θέματα φαίνεται να υπάρχει ένα ήρεμο περιβάλλον και οι επιτυχίες «πηγάζουν»  από τις δικές σας προσπάθειες. Η ζεστασιά και η δοτικότητα που θα δείξετε απέναντι στον σύντροφό σας, θα επιλύσει αρκετά προβλήματα, τα οποία  έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν.

©Typologos.com 2022