Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ- Επίσκεψη κλιμακίων και βοήθεια σε περιοχές της Θεσσαλίας

Μέλη των τοπικών οργανώσεων

και κλιμάκια απ’ όλη την Ελλάδα

συνδράμουν στη μεταφορά νερού

και στις εργασίες

αποκατάστασης-καθαρισμού

Neolaia -SYRIZA-episkepsi-klimakion-kai-voiitheia-se-perioches-tis-thessalias

Μέλη των τοπικών οργανώσεων και κλιμακίων της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ συνδράμουν στις εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού σε όσες περιοχές της Θεσσαλίας έχει υποχωρήσει η στάθμη του νερού

Βοήθεια προς τους κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας προσφέρει ήδη η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, αφού από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 μέλη των τοπικών οργανώσεων και κλιμάκια απ’ όλη την Ελλάδα συνδράμουν τη μεταφορά και τη διανομή νερού σε οικογένειες, καθώς και στις εργασίες αποκατάστασης -καθαρισμού.

Πολλά χωριά

είναι ακόμα αποκλεισμένα

χωρίς νερό ή ρεύμα

«Οι συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel είναι ολέθριες σε όλη τη Θεσσαλία. Στο Βόλο, στη Λάρισα, στα χωριά της Καρδίτσας κι αλλού, όσο περνούν οι ημέρες αποτυπώνεται το μέγεθος της καταστροφής. Με πολλά χωριά να είναι ακόμα αποκλεισμένα, χωρίς νερό ή ρεύμα, με άλλες περιοχές να κινδυνεύουν ακόμα και σήμερα», αναφέρει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση για τη κατάσταση, που επικρατεί στο Θεσσαλικό κάμπο.

Η αλληλεγγύη

είναι το βασικό «όπλο»  

επούλωσης των πληγών

Στις συνθήκες αυτές αποτελεί η αλληλεγγύη το βασικό όπλο για να επουλωθούν οι πληγές αυτές. Έτσι, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ «δίνει το παρών» μαζί με δεκάδες εθελοντές στις προσπάθειες που καταβάλλονται διαρκώς, για τη προστασία και την στήριξη των κατοίκων της Θεσσαλίας.

Η συνδρομή

και η βοήθεια

Μέλη των τοπικών οργανώσεων και κλιμακίων που ξεκίνησαν από τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας βρίσκονται από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 στη Θεσσαλία, όπου ήδη συνδράμουν στη μεταφορά και στη διανομή νερού σε οικογένειες.

Ακόμη, συνδράμουν στις εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού σε όσες περιοχές έχει υποχωρήσει η στάθμη του νερού.

Neolaia -SYRIZA-episkepsi-klimakion-kai-voiitheia-se-perioches-tis-thessalias 2

Μέλη των τοπικών οργανώσεων και κλιμακίων θα βρίσκονται και τις επόμενες ημέρες σε σημεία,όπου οι κάτοικοι θα χρειάζονται συνδρομή και  βοήθεια, γιατί όπως αναφέρει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή της: « Οι ανάγκες είναι δυστυχώς πολλές»

Κάλεσμα

της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Μέλη των τοπικών οργανώσεων και κλιμακίων θα βρίσκονται και τις επόμενες ημέρες σε σημεία,όπου οι κάτοικοι θα χρειάζονται συνδρομή και  βοήθεια, γιατί όπως αναφέρει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή της: « Οι ανάγκες είναι δυστυχώς πολλές».

«Καλούμε κάθε νέο και νέα να συνδράμει στις προσπάθειες αυτές.

Όποιος- όποια ​επιθυμεί μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τις σελίδες της οργάνωσης για να ενταχθεί στα κλιμάκια συνδρομής τις επόμενες ημέρες. Ό,τι μας έχει απομείνει, είναι η αλληλεγγύη», καλεί η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τους νέους και τις νέες.

©Typologos.com 2023