3η Ξενοδοχειακή Ημέρα στις 11 Δεκεμβρίου 2023 από την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων

Νέες θέσεις εργασίας

και νέες ευκαιρίες

3i-xenodocheiaki-imera- stiis-11-dekemvriou- apo-tin-Enosi-Xenodochon- Nomou- Chanion

Την 3η Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας 2023 θα πραγματοποιήσει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων από τις 2 το μεσημέρι έως και τις 8 το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο «Σαμαριά» στα Χανιά.Φωτογραφία από Albrecht Fietz από το Pixabay

Την 3η Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας 2023 θα πραγματοποιήσει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων από τις 2 το μεσημέρι έως και τις 8 το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο «Σαμαριά» στα Χανιά.

Ο στόχος της εκδήλωσης

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παροχή  της δυνατότητας  σε όσους κσι σε όσες αναζητούν εργασία στο ξενοδοχειακό κλάδο να συνομιλήσουν απευθείας με τους ή τις εκπροσώπους των ξενοδοχείων της Ένωσης  Ξενοδόχων του νομού Χανίων και οι οποίοι – οποίες αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό για τη στελέχωση των επιχειρήσεων τους.

Το πάθος, η σκληρή δουλειά και ο επαγγελματισμός είναι από τα πλεονεκτήματα που αναζητούν τα ξενοδοχεία του νομού Χανίων σε κάθε υποψήφιο ή εκάστη υποψήφια για εργασία.

Το κάλεσμα

«Ελάτε να μάθετε το  τι μπορεί να σημαίνει για εσάς μια καριέρα σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση!», αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Το απαιτούμενο

για συμμετοχή

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση και στη κάθε συνάντηση με έναν ή μια εκπρόσωπο ξενοδοχειακής μονάδας χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος και η ενδιαφερόμενη να έχει μαζί ανανεωμένο και εκτυπωμένο το βιογραφικό σημείωμά του (σ.σ. σε επαρκή αριθμό αντιτύπων).

Πληροφορίες- Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες να επικοινωνήσουν με την Ένωση  Ξενοδόχων Νομού Χανίων στα τηλέφωνα: 28.210-60.540-1 ή στο e-mail :  info@haniahotels.gr.

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι – ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή εδώ.

Όσοι από τους ενδιαφερόμενους και όσες εκ των ενδιαφερομένων δε μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και στη κάθε συνάντηση, τότε μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό  τους εδώ και το οποίο θα προωθηθεί  σε όλα τα μέλη της  Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων.

©Typologos.com 2023