Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-26-Oktovriou-2022

Η Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 καταδεικνύει τις αλλαγές για όλα τα ζώδια, όπως γράφει γι’ αυτές η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD. Φωτογραφία από Ahnaf Piash από το Pixabay 

Η Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 καταδεικνύει τις  αλλαγές για όλα τα ζώδια, όπως γράφει γι’ αυτές η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός, δε βοηθά να ασχοληθείτε σοβαρά με τα επαγγελματικά σας θέματα και γενικότερα με τη σταδιοδρομία σας. Η ημέρα, μπορεί να εμφανίσει αρκετά απρόοπτα και να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα στις σχέσεις σας. Νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Σε περίπτωση ανατροπών, δείξτε υπομονή και μην ασχολείστε με καταστάσεις που δεν είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε. Η υπομονή, θα σας ανταμείψει. Αποφύγετε τα δύσκολα και ασχοληθείτε πιο συστηματικά με τα μακροχρόνια πλάνα σας. Θέματα καριέρας, θα βελτιωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση, μπορείτε να χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και να ασχοληθείτε με μακροχρόνια σχέδια. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με τους συνεργάτες σας, θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα και θα βελτιώσουν τη σχέση ανάμεσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Οι εμμονές θα έχουν επίδραση στην προσωπική σας ζωή και θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα. Επιδιώξτε, συναντήσεις που θα σας διασκεδάσουν και θα φέρουν εξισορρόπηση στα συναισθήματά σας. Παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις, θα επηρεάσουν αρνητικά.

ΛΕΩΝ

♌Προγραμματίστε εξόδους και περάστε ευχάριστα με άτομα, τα οποία είναι δίπλα σας ή ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον. Συνεργασίες και μακροχρόνιες σχέσεις, θα ευνοηθούν και θα ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Δυσκολίες θα συναντήσετε, σε εργασιακά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Χρήματα που περνούν από τα χέρια σας, ξοδεύονται αμέσως. Ερωτικά θέματα, θα εμφανίσουν δυσκολίες και ίσως, σας απογοητεύσουν. Κοινωνικές ομάδες και φίλοι, θα αλλάξουν τη διάθεσή σας. Ασχοληθείτε, με ότι σας χαλαρώνει και προσθέτει αισιοδοξία στο μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Επιδιώξτε να μετατρέψετε τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν σε προκλήσεις, εξετάζοντας τα θέματα που σας απασχολούν, υπό μία άλλη οπτική.Δημιουργήστε νέους έρωτες, που θα σας συναρπάσουν και ζήστε τις στιγμές που θα σας προσφερθούν. Μακρινά ταξίδια, θα αλλάξουν τη καθημερινότητά σας.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-26-Oktovriou-2022-dyo

♏Σκορπιοί-Η συναισθηματική σας κατάσταση, είναι το ευαίσθητο σημείο, γι’ αυτό μείνετε αποστασιοποιημένοι σε αλλαγές που πρόκειται να συμβούν. Πριν αποφασίσετε εξετάστε τα πράγματα από μία σφαιρική άποψη και απομακρυνθείτε, από οτιδήποτε δημιουργεί κινδύνους.Φωτογραφία από Isabel Perelló από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η συναισθηματική σας κατάσταση, είναι το ευαίσθητο σημείο, γι’ αυτό μείνετε αποστασιοποιημένοι σε αλλαγές που πρόκειται να συμβούν. Πριν αποφασίσετε εξετάστε τα πράγματα από μία σφαιρική άποψη και απομακρυνθείτε, από οτιδήποτε δημιουργεί κινδύνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Επικοινωνήστε με κόσμο και συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία, ενώ μπορείτε να εξετάσετε με λεπτομέρεια τις υποθέσεις σας. Βρεθείτε με τον σύντροφό σας και συζητήστε θέματα που θα τα υποστηρίξετε και θα βρείτε τη λύση τους. Θυμηθείτε, έχετε την εύνοια της ημέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η ημέρα, είναι διφορούμενη και η κατάληξη που θα έχετε θα είναι ανάλογη με τις αντιδράσεις σας, απέναντι σε συζητήσεις ή προκλήσεις, οι οποίοι θα συμβούν. Συγκρατηθείτε και αποφύγετε αναπάντεχες συγκρούσεις, που δημιουργούν μία λάθος αντίληψη των γεγονότων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Επανεξετάστε πλάνα που απαιτούν αποφασιστικότητα και βρείτε νέους μεθόδους, που θα «στρέψουν» την προσοχή σας σε πιο δραστικά μέτρα. Βρεθείτε ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον και ασχοληθείτε με τη διασκέδαση και τους νέους έρωτες. Χαλαρώστε και αφεθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Συγκρατήστε τη φαντασία σας και σκεφτείτε πιο λογικά. Η ανασφάλεια που σας διακατέχει, είναι το εμπόδιο να εξηγήσετε τις καταστάσεις με ρεαλιστικό τρόπο.Μη συμπεριφέρεστε αυτοκαταστροφικά. Εστιάστε στο «κέντρο» σας και αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει υπέρ σας.

©Typologos.com 2022