Τρεις συλλήψεις δυνάμει διωκτικών εγγράφων στη Θεσσαλονίκη

Και μια ακόμη

για παράνομη μεταφορά

αλλοδαπών με αυτοκίνητο

jpeg-optimizer_Treis-sillipseis-dinami-dioktikon-eggrafon-sti-thessaloniki

Τρία άτομα συνελήφθησαν δυνάμει διωκτικών εγγράφων στη Θεσσαλονίκη κι ένα ακόμα άτομο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με αυτοκίνητο. Φωτογραφία από James Timothy Peters από το Pixabay 

Τρία άτομα συνελήφθησαν δυνάμει διωκτικών εγγράφων στη Θεσσαλονίκη κι ένα ακόμη άτομο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με αυτοκίνητο.

Τα τρία άτομα συνελήφθησαν, διότι σε βάρος αυτών εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα και μετά από επιστάμενες έρευνες -συστηματικούς ελέγχους των αστυνομικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ή καταζητούμενων.

Οι συλλήψεις

των αστυνομικών

του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου

Σε δυο από αυτές τις περιπτώσεις ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οι οποίοι:

🟤Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023 συνέλαβαν έναν 26χρονο, διότι σε βάρος του νεαρού εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και 8 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 110.000 ευρώ, για παράνομη μεταφορά και προώθηση μεταναστών προς το εσωτερικό της χώρας.

🟤Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας «φόρεσαν χειροπέδες» σε έναν 70χρονο, διότι σε βάρος του άνδρα εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή ύψους 200.000 για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

jpeg-optimizer_Treis-sillipseis-dinami-dioktikon-eggrafon-sti-thessaloniki-dyo

Oι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης  εντόπισαν το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023 και συνέλαβαν ένα 42χρονο αλλοδαπό για παράνομη μεταφορά 4 αλλοδαπών με αυτοκίνητο στο ύψος διοδίων της  Ασπροβάλτας στην Εγνατία οδό.Φωτογραφία από Hands off my tags! Michael Gaida από το Pixabay 

Σύλληψη ατόμου

 για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

με αυτοκίνητο

Ακόμη, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης  εντόπισαν το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023 και συνέλαβαν ένα 42χρονο αλλοδαπό για παράνομη μεταφορά 4 αλλοδαπών με αυτοκίνητο στο ύψος διοδίων της  Ασπροβάλτας στην Εγνατία οδό.

Για τους 4 αλλοδαπούς επιβάτες του οχήματος διαπιστώθηκε πως στερούνταν εγγράφων, με  τα οποία θα δικαιολογούνταν η νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

©Typologos.com 2023