Τα ζώδια του Σαββάτου 8 Απριλίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer_ta-zodia-tou-savvatou-8-apriliou-2023

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 «απελευθερώνει» την ενέργεια όλων των ζωδίων, όπως τη περιγράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Mircea – All in collections από το Pixabay 

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 «απελευθερώνει» την ενέργεια όλων των ζωδίων, όπως τη περιγράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Σήμερα, δε σας είναι εύκολο να ασχοληθείτε με σοβαρά επαγγελματικά θέματα. Γι’ αυτό, να είστε πιο διαλλακτικοί στις σκέψεις σας. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, θ’ «ανοίξουν»  νέους ορίζοντες και θα ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα. Πολλά απρόοπτα, θα «συνοδέψουν»  την ημέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε στο δρόμο σας, μπορεί να οφείλονται από την αρνητική ψυχολογία σας. Δείξτε περισσότερη υπομονή και καρτερία στα σχέδια, που θέλετε να σχεδιάσετε. Θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με δικαστήρια και νομικές υποθέσεις, θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊«Γεμάτοι» ενέργεια και αυτοπεποίθηση θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας, ιδίως αυτές που αφορούν στα επαγγελματικά σας. Ίσως, σας απασχολήσουν οι ανταγωνισμοί που θα βρίσκονται σε έντονο βαθμό, ανάμεσα στους συναδέλφους σας. Δυσκολίες και εμπόδια θα «προκύψουν» στα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Τα συναισθήματα που βρίσκονται σε ισορροπία, θα σας απομακρύνουν από εντάσεις και δυσκολίες. Παρασκήνια και αποκαλύψεις, θα «τραβήξουν» τη προσοχή σας και θα δείξετε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μην επιμείνετε σε συνεργασίες που δε μπορούν να ολοκληρωθούν.

ΛΕΩΝ

♌Προγραμματίστε εξόδους ή συναντήσεις σε καλλιτεχνικούς χώρους και περάστε ευχάριστα με φίλους και το σύντροφό σας. Ξεκαθαρίσματα σε θέματα γάμου ή μακροχρόνιων σχέσεων, θα φέρουν την ισορροπία ανάμεσά σας. Μην επιτρέψετε σε ψυχικές εμπειρίες να σας επηρεάσουν αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Χρήματα θα «περάσουν από τα χέρια σας» και θα ξοδευτούν. «Κρατήστε» τον έλεγχο και μην «οδηγηθείτε» σε υπερβολές που θα σας «βγάλουν» εκτός προϋπολογισμού. Ίσως, προκύψουν θέματα υγείας. Γι’ αυτό, θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί απέναντι σε ριψοκίνδυνες ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

♎Μία συναισθηματική φόρτιση θα μετατραπεί σε δυναμική ενέργεια και θα «ωθήσει» τα επαγγελματικά σας να «φτάσουν» στη κορυφή. Η επιτυχία είναι ο στόχος σας και αυτό θα σας «οδηγήσει» με δυναμισμό να αντιμετωπίσετε αντιξοότητες. Θέματα ανώτερης εκπαίδευσης θα βελτιωθούν.

jpeg-optimizer_ta-zodia-tou-savvatou-8-apriliou-2023-2

♊Δίδυμοι:«Γεμάτοι» ενέργεια και αυτοπεποίθηση θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας, ιδίως αυτές που αφορούν στα επαγγελματικά σας. Ίσως, σας απασχολήσουν οι ανταγωνισμοί που θα βρίσκονται σε έντονο βαθμό, ανάμεσα στους συναδέλφους σας. Δυσκολίες και εμπόδια θα «προκύψουν» στα οικονομικά.Φωτογραφία από Indhira Adhista από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Ταξίδια μακρινού προορισμού θα δοκιμαστούν και θα πρέπει να τα επανεξετάσετε με λεπτομέρεια. Ίσως, εμφανιστούν δυσκολίες στα οικονομικά  θέματά σας. Όμως, η τακτική και η επιμονή να τα ξεκαθαρίσετε, θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Αντιπαραθέσεις θα «αναδειχθούν» σε συγγενικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η επικοινωνία με περισσότερο κόσμο, θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας και θα νιώσετε πιο δυνατοί. Είστε έτοιμοι, να αλλάξετε τη καθημερινότητά σας, «βάζοντας» ένα τόνο διασκέδασης ανάμεσα στις σχέσεις σας. Δυσκολίες και εμπόδια θα εμφανιστούν στον οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Οι ευχάριστες συναντήσεις με άτομα, τα οποία σας διασκεδάζουν ή έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα αλλάξουν τη διάθεσή σας. Η ημέρα είναι διφορούμενη. Γι’ αυτό, μην «αφήσετε» πειρασμούς να σας επηρεάσουν αρνητικά. Ένας περίπατος στη φύση θα σας «φέρει»  πιο κοντά με το «κέντρο σας».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η ημέρα είναι κατάλληλη, να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να συζητήσετε ζητήματα, τα οποία σας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν. Οι διαγνώσεις και οι προβλέψεις θα βοηθήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά, τα οποία θέλετε να κάνετε. Δημοσιοποιήστε σχέδια, που έχετε οργανώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

♓«Συγκρατήστε» τη «φαντασία» σας και «προσγειωθείτε» στα δεδομένα που έχετε. Αφήστε την ημέρα να «περάσει» ελεύθερα και μη συμπεριφέρεστε αυτοκαταστροφικά. Δυσκολίες θα «εμφανιστούν» στον έρωτα και σε θέματα παιδιών. Η τύχη θα είναι μειωμένη και θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί.

©Typologos.com 2023