Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-pemptis-27-Oktovriou-2022

Η Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 υπογραμμίζει τις αντιθέσεις όλων των ζωδίων, όπως τις σημειώνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη,PhD.Φωτογραφία από Myriams-Fotos από το Pixabay 

Η Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 υπογραμμίζει τις αντιθέσεις όλων των ζωδίων, όπως τις σημειώνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη,PhD.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα στον εργασιακό σας χώρο, θα φέρει μικρές ανατροπές, εάν δεν είστε σε θέση να διαχειριστείτε τις αλλαγές. Επαγγελματικές συμφωνίες και συμβόλαια, θα πάρουν την τροπή που θέλετε, εφόσον έχετε κάνει τις ανάλογες ενέργειες στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα «γεμίσουν» την ατμόσφαιρα και θα αντισταθείτε σε αρνητικές προκλήσεις που θα παρεκκλίνουν τον δρόμο σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια θα ευνοηθούν και θα ελέγξετε στοιχεία, τα οποία έχουν φέρει μέχρι και τώρα εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Αν παρατηρήσετε μία οξύθυμη συμπεριφορά, διοχετεύστε την ενέργειά σας σε πιο δημιουργικούς τρόπους. Ασχοληθείτε με σωματικές ασκήσεις ή με την άθληση, ιδίως όταν νιώσετε αρκετά αγχωμένοι. Δυσκολίες θα εμφανιστούν στον οικονομικό τομέα, χωρίς-όμως- να μείνετε με τα χέρια «σταυρωμένα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Προσπαθήστε να φανείτε προσεχτικοί σε κάθε περίσταση, ιδίως σε περιπτώσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν. Μία ρομαντική διάθεση θα διαμορφώσει ένα ερωτικό κλίμα ανάμεσα σας. Βρεθείτε με πρόσωπα, τα οποία εμπιστεύεστε και συζητήστε σας ανησυχίες σας.

ΛΕΩΝ

♌«Βάλτε φρένο» σε υπερβολές που μπορεί να σας «οδηγήσουν» σε λάθος αποτελέσματα. Ίσως, συμβούν παράξενα πράγματα γύρω σας, και τα οποία συσχετίζονται σε λάθος επιλογές. Φανείτε συνεπής στα ραντεβού σας και αναδείξτε με διπλωματία τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η πρακτική στάση είναι αυτή που θα βάλει σε σειρά ζητήματα που σας έχουν ανησυχήσει. Μία αυστηρότητα, μπορεί να δείξετε σε καταστάσεις που το απαιτούν. Εργασιακά θέματα θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να λάβετε αποφάσεις που θα ξεκαθαρίσουν το πλάνο γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Στις επαγγελματικές υποθέσεις, καλό θα ήταν να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις των άλλων, σε περίπτωση που θα νιώσετε μία μικρή πίεση. Συνειδητοποιήστε λάθη του παρελθόντος και «εστιάστε» σε ένα θετικό μέλλον. Θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά και έρωτες, θα ευνοηθούν.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-pemptis-27-Oktovriou-2022-dyo

♐Τοξότες-Συνεργασίες του γυναικείου φύλου, θα έχουν την καλύτερη ανταπόκριση. Μικρά ταξίδια ή αποδράσεις στη φύση θα σας χαλαρώσουν και θα δώσουν την ευκαιρία να στοχαστείτε. Θέματα μακροχρόνιων σχέσεων, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα, τα οποία σας έχουν δυσκολέψει.Φωτογραφία από Vlad Bitte από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Συγκεντρωθείτε στη δουλειά, ιδίως σε πιο επιφανειακά ζητήματα και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα. Μείνετε μόνοι και βάλτε σε τάξη τα πράγματα, αφήνοντας το χρόνο να δείξει το αποτέλεσμα. Αποφύγετε να πιέζετε καταστάσεις, που δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος να υλοποιηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Συνεργασίες του γυναικείου φύλου, θα έχουν την καλύτερη ανταπόκριση. Μικρά ταξίδια ή αποδράσεις στη φύση θα σας χαλαρώσουν και θα δώσουν την ευκαιρία να στοχαστείτε. Θέματα μακροχρόνιων σχέσεων, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα, τα οποία σας έχουν δυσκολέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Επισκέψεις στον επαγγελματικό σας χώρο, θα αλλάξουν τη διάθεσή σας, δίνοντας μία πιο αισιόδοξη πλευρά απέναντι στα πράγματα. Ξεκαθαρίστε, όποιες παρεξηγήσεις έχουν υπάρξει ανάμεσα στις σχέσεις σας, χωρίς να εστιάζετε σε λεπτομέρειες που είναι περιττές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η διάθεση να επεξεργαστείτε νέες συμφωνίες και να βελτιώσετε τα προσχέδια στα επαγγελματικά σας, θα φέρει θετικά αποτελέσματα.Σε αποκαλύψεις που θα υπάρξουν, μείνετε αποστασιοποιημένοι και μην ενεργήσετε αυθόρμητα ή με βιαστικές κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι επιρρεπής σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Μείνετε μακριά και επαναπροσδιορίστε τη θέση σας σε πολλά θέματα. Δημιουργήστε και φροντίστε την υγεία σας. Σε ερωτικές σχέσεις, θα έχετε μικρές αντιδράσεις που απαιτούν ένα ήρεμο κλίμα.

©Typologos.com 2022