Τα ζώδια της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-21-septevriou-2022

Η Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 υπογραμμίζει τα στοιχεία όλων των ζωδίων και τα οποία αναφέρει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD. Φωτογραφία από George από το Pixabay 

Η Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 υπογραμμίζει τα στοιχεία όλων των ζωδίων και τα οποία αναφέρει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Μία έντονη στροφή προς τα οικογενειακά σας θέματα,θα σας αναγκάσουν να δείτε μία άλλη οπτική. Η σταθερότητα και η σοβαρότητα, είναι τα στοιχεία που θα φέρουν την ισορροπία. Αποκαλύψεις σε παρασκήνια ή «κρυφές» υποθέσεις,θα δημιουργήσουν ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Οι συναντήσεις που ενδεχομένως θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα στρέψουν την προσοχή σας σε νέους προγραμματισμούς. Η επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας, θα είναι σε καλό επίπεδο, δίνοντας σας το περιθώριο να βρείτε μία χρυσή τομή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Ένα ήρεμο περιβάλλον θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια, που απαιτούν προσήλωση και επανεξέταση. Προσέξτε, γιατί χρήματα που «περνούν» από τα χέρια σας θα ξοδευτούν σχεδόν αμέσως.Η θαλπωρή του σπιτιού σας, θα σας ξεκουράσει και θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Αποφύγετε συζητήσεις και ελέγξτε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, ιδίως όταν παρουσιάζουν υπερβολές.Σταθεροποιήστε την ψυχολογία σας, αποφεύγοντας τις απότομες συναισθηματικές μεταβολές και ασχοληθείτε με δραστηριότητες, οι οποίες σας χαλαρώνουν. Σήμερα, δε μπορείτε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

♌Έχετε την τάση να ασχοληθείτε με «κρυφές» καταστάσεις, στις οποίες θα πρέπει να μείνετε αντικειμενικοί. Μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις να πληγώσουν τα συναισθήματά σας. Οικονομικά θέματα, δάνεια και εκκρεμότητες θα «κινηθούν» ευνοϊκά. Αποδράσεις στην φύση θα σας χαλαρώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Μιλήστε με φίλους και σχεδιάστε νέα προγράμματα.Το «κλειδί» της ημέρας, είναι η συμφιλίωση. Μία βοήθεια από το πουθενά θα αλλάξει την διάθεσή σας. Συνεργασίες και θέματα που αφορούν στις μακροχρόνιες σχέσεις ή στο γάμο, θα έχουν το περιθώριο να βελτιώσουν την επικοινωνία τους.

ΖΥΓΟΣ

♎Συναντήσεις με οικεία πρόσωπα θα σας «χαρίσουν» ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας.Σε συμπεριφορές που δίνουν λάθος εντυπώσεις θα πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας, θα απαιτήσουν να μείνετε προσγειωμένοι και να αποφύγετε εντάσεις,καθώς και καυγάδες.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-21-septevriou-2022- deftero

♐Τοξότες-Η ενασχόλησή σας με παρασκηνιακά θέματα θα δώσει ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας.Η διάθεση να εξετάσετε υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, ιδίως στην ερωτική σας ζωή, θα αλλάξει το κλίμα που επικρατεί. Δώστε χρόνο και χώρο στον σύντροφό σας.Φωτογραφία από Paul Barlow από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η επιθυμία να βρεθείτε σε κόσμο και να αναπτύξετε νέες κοινωνικές σχέσεις, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση, καθώς και την αυτοεκτίμησή σας.Η στάση σας απέναντι σε ερωτικά θέματα, θα είναι η κατάλληλη για να αναζωπυρώσει τα συναισθήματα του παρελθόντος. Θέματα υγείας ενδεχομένως να θέλουν επανεξέταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η ενασχόλησή σας με παρασκηνιακά θέματα θα δώσει ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας.Η διάθεση να εξετάσετε υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, ιδίως στην ερωτική σας ζωή, θα αλλάξει το κλίμα που επικρατεί. Δώστε χρόνο και χώρο στον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Προωθήστε τα σχέδια σας και μείνετε σταθεροί απέναντι σε επιλογές που έχετε προγραμματίσει.Με άτομα που είναι ειλικρινείς απέναντι σας, οι συνεργασίες θα έχουν θετική εξέλιξη. Τρυφερές στιγμές θα ζήσετε με τον σύντροφό σας και θα χαλαρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Ζητήματα που είναι ρουτίνας θα εξασθενίσουν την ενέργειά σας και θα σας επηρεάσουν αρνητικά.Σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας,θα χρειαστεί να μείνετε συγκεντρωμένοι και να επανεξετάσετε τα πλάνα που είναι προς ολοκλήρωση.Στηριχτείτε στην διαίσθησή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Σήμερα,διαθέτετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης για να «οδηγήσετε» τα επαγγελματικά σας σχέδια σε μία θετική εξέλιξη.Διώξτε το άγχος και χαλαρώστε με δραστηριότητες που αναδεικνύουν τα ταλέντα σας.Φλερτάρετε και διασκεδάστε. Εξάλλου, το αξίζετε.

©Typologos.com 2022