Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-tetartis-1-febrouariou-2023

Η Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 «υποστηρίζει» τις κινήσεις των ζωδίων, όπως τις επισημαίνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από sean_gut από το Pixabay 

Η Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 «υποστηρίζει» τις κινήσεις των ζωδίων, όπως τις επισημαίνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Η επαγγελματική αποκατάσταση ή σταδιοδρομία, είναι στο επίκεντρο της ημέρας και θα κάνετε αρκετές ενέργειες για να εξισορροπήσετε τις δυσκολίες ή τα εμπόδια που έχουν υπάρξει. Έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με νέα πρόσωπα και να στοχεύσετε νέους στόχους, οι οποίοι  θα αλλάξουν προς το καλύτερο τη πορεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Η ημέρα θα έχει την τύχη με το μέρος σας και θα μπορέσετε να στραφείτε σε αλλαγές που αφορούν στη μακροχρόνια σχέση ή στο γάμο σας. Για τους ελεύθερους ένα νέο ταίρι θα βρεθεί στο δρόμο σας και θα σας ενθουσιάσει. Μπορείτε επίσης, να ξεκινήσετε νέα σεμινάρια ή εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Σήμερα, θα «εστιάσετε» στον οικονομικό σας τομέα και θα ανακαλύψετε νέους τρόπους εσόδων. Μπορείτε, επίσης, να διευθετήσετε τις οικονομικές συναλλαγές που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Δυσκολίες θα εμφανιστούν στην επικοινωνία με άτομα συγγενικά ή άλλα, τα οποία  βρίσκονται στο κοντινό περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Σε συνεργασίες που αφορούν στα άτομα του γυναικείου φύλλου, η εξέλιξη θα είναι θετική και θα μπορέσετε να έχετε μία πιο ομαλή επικοινωνία. Δυσκολίες θα εμφανιστούν σε κληρονομικά ζητήματα ή αυτά που συσχετίζονται με τις τράπεζες. Δείξτε προσοχή, σε αρνητικά πρόσωπα που έχουν πρόθεση να σας εκμεταλλευτούν.

ΛΕΩΝ

♌Μία επίσκεψη σε απρόοπτους χρόνους ενδεχομένως να δεχθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και θα αλλάξει τη συναισθηματική κατάστασή σας. Η ημέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις ή εμπόδια που έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν. Δυσκολίες θα «σημειωθούν» σε θέματα γάμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η ημέρα, «ξεκινά» αρκετά ευχάριστα έχοντας μία αισιόδοξη διάθεση και είστε έτοιμοι για αλλαγές και προκλήσεις. Η οργάνωση της σκέψης σας, είναι σημαντικό στοιχείο να στηριχτείτε και να εστιάσετε με καθαρότητα προς τα «θέλω σας». Βρεθείτε με άτομα, με τα οποία έχετε κοινό στόχο και συζητήστε για νέα σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

♎Οι δυσκολίες που θα υπάρξουν στη συναισθηματική σας κατάσταση, θα περιορίσουν τις σκέψεις, κάνοντάς σας να νιώσετε εγκλωβισμένοι κι αδύναμοι για να αντιμετωπίσετε τη καθημερινότητα. Βρεθείτε μόνοι, και προσπαθήστε να συνδεθείτε με τον ανώτερο σας εαυτό.

ta-zodia-tis-tetartis-1-febrouariou-2023-dyo

♏Σκορπιοί-Η επικοινωνία με τα φιλικά άτομα και τις κοινωνικές ομάδες, θα είναι αρκετά ευχάριστη «χαρίζοντας σας» ιδιαίτερες στιγμές στη διάρκεια της ημέρας. Μην αφήσετε την ημέρα να πάει «χαμένη». Σε αντιπαραθέσεις ή σε ανταγωνισμούς που θα εμφανιστούν στη καριέρα σας, δε χρειάζεται ν’ αντιδράσετε άμεσα.Φωτογραφία από Pawan Kumar από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

♏Η επικοινωνία με τα φιλικά άτομα και τις κοινωνικές ομάδες, θα είναι αρκετά ευχάριστη «χαρίζοντας σας» ιδιαίτερες στιγμές στη διάρκεια της ημέρας. Μην αφήσετε την ημέρα να πάει «χαμένη». Σε αντιπαραθέσεις ή σε ανταγωνισμούς που θα εμφανιστούν στη καριέρα σας, δε χρειάζεται ν’ αντιδράσετε άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Μία αισιόδοξη συμπεριφορά σε ζητήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα φροντίσει να εξελιχθείτε και να κατακτήσετε το στόχο που έχετε θέσει. Οι ρομαντικοί περίπατοι, θα εξομαλύνουν τις διαφωνίες με το σύντροφό σας και θα έρθετε πιο κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η ημέρα, σήμερα, δε θα είναι και από τις πιο καλύτερες, καθώς ένας έντονος εκνευρισμός θα διακατέχει τη συμπεριφορά σας. Απομακρυνθείτε από συζητήσεις, κυρίως που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά θέματα ή τις κληρονομιές, αφού υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο να «κινηθούν» σε υψηλούς τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Προσπαθήστε να είστε πιο προσεχτικοί κι αντικειμενικοί απέναντι σε προτάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες κι υποθάλπουν άλλες ενέργειες.Μη παρασύρεστε από αυταπάτες ή από μία συναισθηματική φόρτιση που διακατέχεστε, αλλά αποστασιοποιηθείτε και αφήστε την ημέρα να περάσει «αμάχητα».

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η διάθεση να αλλάξετε τα πράγματα γύρω σας, θέλει και λίγη υπομονή μέχρι και να τα καταφέρετε. Μην αφήσετε την ακαταμάχητη σκέψη της αλλαγής να σας «οδηγήσει» σε πράξεις, για τις οποίες  θα μετανιώσετε στο μέλλον. Συζητήστε με άτομα, τα οποία νιώθετε κοντά σας ή τα εμπιστεύεστε.

©Typologos.com 2023