Τα ζώδια της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-kyriakis-4-dekemvriou-2022

Η Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 «χαλαρώνει» τις διαθέσεις όλων των ζωδίων, όπως τις περιγράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών-πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από RAEng_Publications από το Pixabay 

Η Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 «χαλαρώνει» τις διαθέσεις όλων των ζωδίων, όπως τις περιγράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών-πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Περιορίστε τα υπερβολικά συναισθήματα και «κρατήστε» μία απόσταση από συζητήσεις που ίσως έχουν ένταση στο λεκτικό κομμάτι τους. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα αισθήματά σας και μη παρασύρεστε από διαφωνίες που δεν «οδηγούν» πουθενά. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Κάποιες ευχάριστες συναντήσεις θα αλλάξουν τη διάθεση και θα σας διασκεδάσουν. Θέματα που έχουν να κάνουν με το γάμο ή τη μακροχρόνια σχέση, θα εξελιχθούν σε ένα θετικό κλίμα, δίνοντας σας το περιθώριο να ανανεώσετε τη σχέση. «Καταθέστε» τα αισθήματά σας και ακούστε την άλλη πλευρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Δώστε περισσότερο χρόνο στις απαντήσεις που είναι να λάβετε, χωρίς να ασκείτε πιέσεις ή να λειτουργείτε υπερβολικά. Σε περίπτωση που προβείτε σε ξεκαθαρίσματα, διατηρείστε ένα ήπιο κλίμα στις συζητήσεις, οι οποίες θα προκύψουν. Στα πλαίσια μιας εξόδου θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η διασκέδαση και η δημιουργικότητα είναι στοιχεία που σας έλκουν και θα αναδειχθεί η χαρούμενη διάθεσή σας. Νέοι έρωτες θα σας εκπλήξουν και θα σας ανανεώσουν. Μία ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των γύρω, θα εξασθενίσει αρνητικές σκέψεις και θα «χαρίσει» αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ

♌Παρασκήνια και «κρυφές» υποθέσεις, δημιουργούν ένα σύνθετο περιβάλλον που επηρεάζει αρνητικά τις σκέψεις και τη διάθεσή σας. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε και να τα επεξεργαστείτε με πιο ψύχραιμο τρόπο, χωρίς υπερβολές κι ενοχικές συμπεριφορές. Η τύχη θα είναι μειωμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Επικοινωνήστε με άτομα του συγγενικού ή του οικείου περιβάλλοντος και προβάλετε τα νέα σχέδια σας. Η χαρούμενη διάθεση, θα «γεννήσει» ένα δημιουργικό κλίμα ανάμεσά σας και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Μείνετε επιφυλακτικοί, σε περιπτώσεις που οι άλλοι δεν έχουν την ίδια διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

♎Ίσως, οι γύρω δεν έχουν τις δικές σας αγνές προθέσεις και επιζητούν διαφορετικά πράγματα από εσάς. Ακούστε τη διαίσθησή σας και επιταχύνετε τους ρυθμούς, σε θέματα που αφορούν στην καριέρα σας. Οι αγορές και οι σπατάλες, θα είναι κάτι που θα σας επηρεάσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-kyriakis-4-dekemvriou-2022-dyo

♑Αιγόκεροι-«Βάλτε κάποιο φρένο» σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και παρατηρείτε ότι σας φέρνουν εκτός στόχου. Απρόοπτα και δύσκολες διαδρομές, θα προκαλέσουν την αντοχή σας. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή και αφήστε την ημέρα να «περάσει».Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Μη προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας και αγνοήστε συζητήσεις που «οδηγούν» να βρεθείτε σε ένταση. «Στραφείτε» σε πιο ευχάριστα πράγματα και ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευσή σας. Δικαστήρια, νομικές υποθέσεις,  θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Στη καθημερινότητά σας φαίνεται να δείχνετε αρκετά επιρρεπής, ιδίως σε άτομα, τα οποία έχουν ένα αρνητικό παρελθόν. Η ημέρα, δεν είναι κατάλληλη για να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα και θέματα που απαιτούν τη προσήλωσή σας. «Βάλτε σε τάξη» και οργανώστε τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑«Βάλτε κάποιο φρένο» σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και παρατηρείτε ότι σας φέρνουν εκτός στόχου. Απρόοπτα και δύσκολες διαδρομές, θα προκαλέσουν την αντοχή σας. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή και αφήστε την ημέρα να «περάσει».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Μία ψυχρή συμπεριφορά «θα φέρει στην επιφάνεια»  προβλήματα, τα οποία – ίσως- όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσατε να τα καλύψετε. Μην επιμείνετε σε συναντήσεις, εάν δεν υπάρχει η ίδια διάθεση και στους άλλους. Δυσκολίες και απρόοπτα θα εμφανιστούν σε θέματα διαπαιδαγώγησης.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των άλλων και συνειδητοποιήστε λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Μπορείτε, λοιπόν, με ευκολία να προβλέψετε το μέλλον και να οργανώσετε νέα σχέδια. Τα ερωτικά σας θέματα θα ευνοηθούν και θα νιώσετε απελευθερωμένοι.

©Typologos.com 2022