Τα ζώδια της Κυριακής 19 Μαρτίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-kyriakis-19-martiou-2023

Η Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 «χαλαρώνει» τους ρυθμούς για όλα τα ζώδια και για τα οποία προβλέπει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Ziyad Ziadou από το Pixabay 

Η Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 «χαλαρώνει» τους ρυθμούς για όλα τα ζώδια και για τα οποία προβλέπει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Σήμερα, μπορείτε να διακριθείτε στο γύρω περιβάλλον και να αποκτήσετε μία ιεραρχική θέση. Οι πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τις σκέψεις σας και να μην «αφήσουν» το περιθώριο να προχωρήσετε με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Η ημέρα, είναι αφιερωμένη σε αποστάσεις που έχουν να κάνουν με μακρινές διαδρομές και -ίσως- δεν είστε σε θέση να «αφήσετε» τη καθημερινότητα. Προσπαθήστε να το δείτε πιο διασκεδαστικά και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Η διαίσθηση είναι το «κλειδί».

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Αποφύγετε άτομα, τα οποία έχουν ένα σκοτεινό παρελθόν και μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν τη δημιουργικότητά σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και δείτε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Οι αμφιβολίες και οι ανησυχίες σας κουράζουν και δεν «αφήνουν» το περιθώριο να δείτε πιο σφαιρικά τη πορεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Αφήστε την ημέρα να «πάρει» ένα πολύχρωμο «χρώμα» και μην επιμένετε σε στερεότυπα που «φέρνουν» εμπόδιο στη ζωή σας. Η επιθυμία να ασχοληθείτε και με πρωτοποριακά θέματα και να αναδείξετε «κρυφά» ταλέντα, θα σας «χαρίσει» ευχάριστες στιγμές. Απλά, «αδράξτε» τις ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

♌Η αρνητική σας ψυχολογία, μπορεί να «σταθεί φρένο»  στις αναζητήσεις και στη κλήση των συμφωνιών ή των συμβολαίων. Ασχοληθείτε με καταστάσεις, οι οποίες μπορεί από τη μία να μη σας είναι ευχάριστες, αλλά από την άλλη μπορούν να σας κάνουν πιο δυνατούς. Εντάξτε την υγιεινή διατροφή και την άθληση στη καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η αυτοπεποίθηση και κάποια τύχη, θα είναι τα «όπλα» για να «χειριστείτε» με άνεση τα επαγγελματικά ζητήματά σας. Συνεργάτες ή συναδέλφους, θα ήταν καλό να τους συναντήσετε σε ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον, ώστε αυτό να «χαρίσει»  ένα ευχάριστο «τόνο» στην μέρα σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Μην επιτρέπετε στην αρνητική σας ψυχολογία να «φέρει» ένα σταμάτημα στους στόχους και τους σκοπούς σας. Οι συζητήσεις, οι οποίες ενδεχομένως  θα εξελιχθούν, ανάμεσα στο σύντροφο και τσους συνεργάτες σας, θα ακολουθούνται από εντάσεις και παρεξηγήσεις, ιδίως στη περίπτωση που θα είστε προκλητικοί απέναντί τους.

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-kyriakis-19-martiou-2023-dyo

♐Τοξότες:Η επικοινωνία με το γυναικείο φύλλο, θα «φέρει» πιο γρήγορα τα αποτελέσματα, τα οποία εσείς έχετε προσχεδιάσει. Οι συζητήσεις μαζί τους, θα είναι πιο κατανοητές και δε θα δυσκολευθείτε να «καταθέσετε» ένα πολύπλευρο πρόγραμμα που έχετε στο μυαλό σας. Μείωση του ενδιαφέροντος θα «εμφανιστεί» σε θέματα της ερωτικής ζωής σας.Φωτογραφία από Ziyad Ziadou από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια με τρόπο που θα βρίσκεστε μέσα στα επιτρεπτά όρια. Αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα, με αποτέλεσμα στο τέλος να αγχωθείτε και να πανικοβληθείτε. Οι ευχάριστες συζητήσεις και τα νέα κοινά χόμπι θα «φέρουν» πιο κοντά το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η επικοινωνία με το γυναικείο φύλλο, θα «φέρει» πιο γρήγορα τα αποτελέσματα, τα οποία εσείς έχετε προσχεδιάσει. Οι συζητήσεις μαζί τους, θα είναι πιο κατανοητές και δε θα δυσκολευθείτε να «καταθέσετε» ένα πολύπλευρο πρόγραμμα που έχετε στο μυαλό σας. Μείωση του ενδιαφέροντος θα «εμφανιστεί» σε θέματα της ερωτικής ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Καταστάσεις που συσχετίζονται με άτομα, τα οποία συμπαθείτε, θα αναπτύξουν τη φροντίδα σας και θα μείνετε «σταθεροί» στις μέχρι και τώρα υποχρεώσεις σας. Η συναισθηματική σας κατάσταση, είναι σημαντικό να βρίσκεται σε αρμονία, γαλήνη και ψυχραιμία, έτσι ώστε να αποφευχθούν αρνητικές συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η ανέμελη στάση που μπορεί να «κρατήσετε» απέναντι σε δύσκολες ή σε δύστροπες καταστάσεις, θα δημιουργήσει αμφιβολίες και φοβίες για τη πορεία σας. Προσπαθήστε να δείτε με πιο ρεαλισμό τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας και να αποφύγετε ενοχές και τύψεις, οι οποίες θα σας «φρενάρουν».

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η ένταση που υπάρχει στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, δεν αφήνει το περιθώριο των συζητήσεων. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από τις υπερβολικές λεπτομέρειες, οι οποίες θα προσπαθήσουν άθελά σας να «στρέψουν» τη προσοχή σας σε πράγματα, που -ίσως- είναι περιττά.

©Typologos.com 2023