Τα ζώδια της Κυριακής 1 Ιανουαρίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-kyriakis-1-Ianouariou-2023

Η Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 αρχίζει το νέο χρονικό «κύκλο» των ζωδίων, όπως τον περιγράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Enrique από το Pixabay 

Η Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 αρχίζει το νέο χρονικό «κύκλο» των ζωδίων, όπως τον περιγράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Η πρώτη ημέρα του χρόνου θα είναι για σας αρκετά δοτική και θα «στραφείτε» στο να φροντίσετε τα αγαπημένα σας άτομα. Στα επαγγελματικά θα ξεκινήσετε αρκετά αισιόδοξα και θα μπορέσετε να προωθήσετε με δυναμικό τρόπο τα σχέδια σας, χωρίς να αφήσετε ευκαιρίες να ξεφύγουν και να σας προσπεράσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Μία εσωτερική δύναμη θα «κινήσει» τις ενέργειές σας και θα δείτε με περισσότερη αισιοδοξία το χρόνο που θα διανύσετε. Μπορεί να περάσατε ένα παρελθόν γεμάτο δυσκολίες, η διάθεση να μετατρέψετε την ενέργεια που διαθέτετε σε δράση και δύναμη, θα «ωθήσει» τις επαγγελματικές σας ιδέες σε ένα δυναμικό και επιτυχημένο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η πρώτη ημέρα του χρόνου, μπορεί να σας βρει σε χαλαρούς τόνους, όπου θα σας «κρατήσουν» στο σπίτι ή κοντά σε άτομα που σας προσδίδουν ασφάλεια. Η συναισθηματική σας κατάσταση, απαιτεί να δώσετε περισσότερη σημασία στα «θέλω» σας και όχι στα «πρέπει» των άλλων. Απαλλαγείτε από προβλήματα που σας δίνουν οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η κοινωνικότητα και η επικοινωνία με πολύ κόσμο, θα «χαρίσει» μία αισιόδοξη στάση απέναντι στο νέο έτος. Η διάθεση να βρεθείτε με νέα άτομα και να συζητήσετε για το μέλλον, θα βοηθήσει να ξεκινήσετε δυναμικά το νέο χρόνο. Η υποστήριξη που θα λάβετε από τον σύντροφό σας, θα ευνοήσει την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

♌Η διάθεσή σας θα είναι κάπως κυκλοθυμική, καθώς θα έχετε πολλές σκέψεις στο μυαλό σας να υλοποιήσετε και θα αισθανθείτε ότι είστε μπερδεμένοι. Θυμηθείτε, ότι δεν είναι η ημέρα που πρέπει να οργανώσετε όλο το έτος, αλλά να δείτε το μέλλον σας και να στοχεύσετε σε προσδοκίες και σε επιθυμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η αισιοδοξία και οι φιλοσοφημένες σκέψεις θα ξεκινήσουν αίσια ένα χρόνο που είστε διατεθειμένοι να παλέψετε και να κερδίσετε. Η ημέρα είναι κατάλληλη για διαγνώσεις και προβλέψεις για το μέλλον και εσείς θα μπορέσετε να επανεξετάσετε πλάνα, σχέδια και ιδέες που απαιτούν δυναμικότητα και αποφασιστικότητα.

ΖΥΓΟΣ

♎Προσέξτε τη διάθεσή  σας και μην αφήσετε μικρά γεγονότα να την επηρεάσουν αρνητικά. Σκεφτείτε ότι έχετε την ευχέρεια να παρατηρείτε με λεπτομέρεια θέματα που το απαιτούν και συνάμα να σκέφτεστε με λογική, ιδίως για να φέρετε το αποτέλεσμα, το οποίο επιθυμείτε. Μη ξεχνάτε ότι είναι αρκετοί αυτοί που θέλουν να σταθούν εμπόδιο στα όνειρά σας.

ta-zodia-tis-1-Ianouriou-2023-dyo

♈Κριοί-Η πρώτη μέρα του χρόνου θα είναι για σας αρκετά δοτική και θα «στραφείτε» στο να φροντίσετε τα αγαπημένα σας άτομα. Στα επαγγελματικά θα ξεκινήσετε αρκετά αισιόδοξα και θα μπορέσετε να προωθήσετε με δυναμικό τρόπο τα σχέδια σας, χωρίς να αφήσετε ευκαιρίες να ξεφύγουν και να σας προσπεράσουν.Φωτογραφία από Julián Amé από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Ο αυθορμητισμός, τα αγνά συναισθήματα και η αισιόδοξη διάθεση, χαράζουν ένα ευχάριστο μέλλον. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να δείτε από μία πιο σφαιρική ματιά τα πράγματα που θέλετε να «κατακτήσετε» και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του νέου χρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Μία αίσθηση απομόνωσης από όλους και από όλα, θα σας «συνοδεύσει» στη πρώτη ημέρα του χρόνου. Η αίσθηση της αλλαγής, θα σας κάνει να μείνετε εσωστρεφής και να απομακρυνθείτε από δράσεις που απαιτούν ενέργεια. Δείξτε υπομονή και καρτερία και αποφύγετε αγχωτικές σκέψεις που θα σας κάνουν ματαιόδοξους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ενέργεια θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τη πρώτη μέρα του χρόνου, δίνοντάς σας το έναυσμα να κατακτήσετε τους μελλοντικούς σας στόχους. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση και να δείξετε τη δυναμική σας εικόνα προς τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Προκαταλήψεις ή έμμονες σκέψεις μπορεί να «ταλανίζουν» το μυαλό σας και να επιδράσουν αρνητικά στη διάρκεια της ημέρας. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με πιο αισιόδοξη ματιά και να «στοχεύσετε» στις προσδοκίες που έχετε ως πλάνο. Μην επιτρέψετε σε αρνητικά συναισθήματα να καταπιέσουν τις ικανότητές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Μικρές απότομες εναλλαγές του συναισθήματος θα σταθούν εμπόδιο στο να κυλήσει ευχάριστα η ημέρα σας. Γνωρίζετε ότι μπαίνετε σε ένα νέο έτος γεμάτο προκλήσεις και ανταγωνισμούς. Η διαίσθηση και το ένστικτό σας, είναι τα «κλειδιά» για να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε γίνει φρένο στη «κατάκτηση» των ονείρων σας.

©Typologos.com 2023