Συνάντηση γνωριμίας με το προσωπικό του διοικητηρίου είχε ο υφυπουργός Εσωτερικών Στάθης Κωνσταντινίδης

«Επιδίωξή μου είναι

 η καλύτερη εξυπηρέτηση

των συμπολιτών μας»

sinantisi-me-prosopiko-Konstantinides 1

Συνάντηση γνωριμίας με τα μέλη του προσωπικού που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του διοικητηρίου είχε την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 ο υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας- Θράκης), Στάθης Κωνσταντινίδης, στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση γνωριμίας με τα μέλη του προσωπικού που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του διοικητηρίου είχε την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 ο υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας- Θράκης), Στάθης Κωνσταντινίδης, στη Θεσσαλονίκη.

Κατάθεση προτάσεων

για τη καλύτερη λειτουργία

των υπηρεσιών

Συνοδευόμενος ο υφυπουργός από το γενικό διευθυντή, Θ. Παπαδόπουλο επισκέφθηκε τα γραφεία και συνομίλησε με τα υπηρεσιακά στελέχη από τα οποία ζήτησε να του καταθέσουν προτάσεις για την ακόμη καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών.

sinantisi-me-prosopiko-Konstantinides

Συνοδευόμενος ο υφυπουργός Εσωτερικών Στάθης Κωνσταντινίδης από το γενικό διευθυντή, Θ. Παπαδόπουλο επισκέφθηκε τα γραφεία και συνομίλησε με τα υπηρεσιακά στελέχη από τα οποία ζήτησε να του καταθέσουν προτάσεις για την ακόμη καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών

Μέλημα η διασφάλιση

επαρκώς στελεχωμένων

και καλά

οργανωμένων υπηρεσιών

«Μέλημά μας είναι η διασφάλιση επαρκώς στελεχωμένων και καλά οργανωμένων υπηρεσιών, που θα ανταποκρίνονται ποιοτικά και αποτελεσματικά στη θεσμική αποστολή του υπουργείου και στις ανάγκες των συμπολιτών μας.

 Ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για αυτό. Το διοικητήριο διαθέτει υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό και είμαι σίγουρος ότι με πνεύμα συνεργασίας και δημιουργική διάθεση μπορούμε να έχουμε καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη και στη πρόοδο του τόπου μας», τόνισε -μεταξύ άλλων -ο κ. Κωνσταντινίδης.

©Typologos.com 2023