Ο Νέος Τυπολόγος- Eπανερχόμαστε δυναμικά

Με καινούργιες κατηγορίες

και νέα φιλοσοφία

jpeg-optimizer-O-neos-typologos-epanerchomaste-dynamika

Αγκαλιάστε- διαδώστε παντού το νέο Τυπολόγο ή «Τ» και το νέο σλόγκαν στα social media, στο γραφείο, στην εργασία, στο σπίτι και στη γειτονιά σας! Γιατί το αξίζει!

Δυναμικά επανέρχεται ο Τυπολόγος ή «Τ» (πιστοποιημένη ειδησεογραφική ιστοσελίδα) στον «αέρα» του διαδικτύου με πολλές καινούργιες κατηγορίες και νέα φιλοσοφία, αν και δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος για να απολαύσετε πιο ολοκληρωμένα σε εμφάνιση τα όσα θα σας παρέχουμε.

Η μεγάλη απόφαση

Μετά από τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 δεν είχαμε παρά μόνον μια επιλογή να υλοποιήσουμε, αφού δε μας πέρασε ποτέ από το νου ότι ο «Τ» θα υποστείλει τη σημαία», αλλά πήραμε τη μεγάλη απόφαση:Κυριολεκτικά από το μηδέν να αρχίσουμε να διαμορφώνουμε και να λειτουργούμε την ιστοσελίδα μας!

Οι μεγάλες απώλειες

«οδηγούν» σε νέες ευκαιρίες

«Ουδέν κακόν αμιγές καλού», δεν λέει και το ρητό; Για όλους εμάς στον «Τ» μπορεί να προέκυψε  ένας τεράστιος φόρτος εργασίας, αλλά από τις μεγάλες απώλειες – για τις οποίες δεν ευθυνόμαστε εμείς – προκύπτουν και οι νέες ευκαιρίες.

Πιο εύχρηστο ελληνικό μενού

Η μια από αυτές είναι ότι μας δόθηκε η ευκαιρία της αναδιάταξης του «μενού» του «Τυπολόγου» με την αλφαβητική ονομασία των ενοτήτων- κατηγοριών με πιο απλές, «βατές» και  κατανοητές καθαρά ελληνικές λέξεις, που παρέχουν τη δυνατότητα της πιο ευχάριστης-εύκολης περιήγησης στους αναγνώστες ή στις αναγνώστριες μας!Η μόνη ενότητα, που παρέμεινε ως ονομασία στα αγγλικά είναι αυτή του ευρωπαϊκού προγράμματος «Teachers for SwanZ» του οποίου είμαστε συνεργάτες επικοινωνίας.

Οι κύριες καινοτομίες στο μενού

Οι κύριες καινοτομίες στο μενού της περιήγησης αφορούν:

🔴Στην κατηγορία «Αρθρογράφοι» στην οποία θα δημοσιεύονται σε πιο συγκροτημένη- μαζεμένη  διάταξη τα βιογραφικά όσων είχαν αρθρογραφήσει ή αρθρογραφούν στον Τυπολόγο.

🔴Στην ενότητα «Αρθρογραφία» στην οποία θα βρείτε όλες τις στήλες των αρθρογράφων μας, που αγαπήσατε πολύ. Μοναδική εξαίρεση αποτελείη στήλη «Γευστικές Απολαύσεις», που «φιλοξενείται» στην ενότητα «Μαγειρική».

🔴Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε αναλυτικά στο μενού περιήγησης για να πάρετε μια πρώτη «γεύση» από αυτά που θα μπορέσετε να απολαύσετε στη συνέχεια.

jpeg-optimizer-O-neos-typologos-epanerchomaste-dynamika-dyo

Πιστεύουμε ότι θα είμαστε σε θέση να λειτουργήσει ξανά και το ηλεκτρονικό κατάστημα του νέου Τυπολόγου ή «Τ» , ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε τα ψηφιακά βιβλία (eBooks), τις υπηρεσίες και τα διαδικτυακά σεμινάρια μας!

 Η νέα φιλοσοφία μας  

Σιγά – σιγά θα δείτε και τη νέα φιλοσοφία ανάπτυξης του «Τ», η οποία θα διαπνέεται:

🔴Από τον ελληνικό γλωσσικό προσανατολισμό ως κύριο στο περιεχόμενο.

🔴Από το συνδυασμό του πρωτότυπου περιεχομένου με νέα εκ της τρέχουσας επικαιρότητας.

🔴Από τη παρουσίαση χρήσιμου και επιμορφωτικού υλικού, καθώς και των ειδήσεων, που αφορούν στην Επιστήμη, στο Πολιτισμό ή στην Κοινωνία.

Το νέο σλόγκαν

Το νέο σλόγκαν του «Τ» είναι:

Τυπολόγος – Επιστήμες, Πολιτισμός, Κοινωνία. Όλες οι ειδήσεις!

Πιστεύουμε ότι θα είμαστε σε θέση να λειτουργήσει ξανά και το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε τα ψηφιακά βιβλία (eBooks), τις υπηρεσίες και τα διαδικτυακά σεμινάρια μας!

Τα project μας

Σχετικά με όλα τα project για καλλιτέχνες (μουσικούς και δημιουργούς του γραπτού λόγου) σας λέμε πως μετεξελίσσονται δυναμικά και θα προβάλλονται στοχευμένα μέσα από μια κατηγορία (Λογοτεχνία- Μουσική) ως προς την καλύτερη προβολή τους!

 Ο «Τ» είναι

μια επαγγελματική ιστοσελίδα

Εξάλλου, ο «Τ» παραμένει μια πιστοποιημένη ειδησεογραφική ιστοσελίδα με καθαρά επαγγελματικό προσανατολισμό.

Εξακολουθεί να παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Του δόθηκε,όμως,μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξει από την αρχή ένα εξελισσόμενο πρωτοποριακό μοντέλο επαγγελματικού μέσου μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) και θα το κάνουμε!

Σας θέλουμε όλους- όλες

κοντά μας!

Είμαστε στα πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξης της νέας ιστοσελίδας μας.

Κυριολεκτικά ξεκινάμε από το μηδέν. Σας καλούμε να αγκαλιάσετε και να διαδώσετε παντού το νέο Τυπολόγο ή «Τ» και το νέο σλόγκαν του στα social media, στο γραφείο, στην εργασία, στο σπίτι και στη γειτονιά σας! Γιατί το αξίζει!

©Τypologos.com 2022