Διήμερο δράσεων ΓΣΕΕ- ΕΚΘ στη Θεσσαλονίκη

Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες

προετοιμάζονται για την απεργία

της 17ης Απριλίου 2024

diimero-draseon-tou-ekth

Διήμερο δράσεων και ενημέρωσης για τα αιτήματα της γενικής απεργίας που έχει προκηρύξει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) για την 17η Απριλίου 2024 θα πραγματοποιήσει το  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ)  τη Δευτέρα 1 και τη Τρίτη 2 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραστεί και ο πρόεδρος της, Γιάννης Παναγόπουλος.Φωτογραφία από Tung Lam από το Pixabay

Διήμερο δράσεων και ενημέρωσης για τα αιτήματα της γενικής απεργίας που έχει προκηρύξει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) για την 17η Απριλίου 2024 θα πραγματοποιήσει το  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ)  τη Δευτέρα 1 και τη Τρίτη 2 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραστεί και ο πρόεδρος της, Γιάννης Παναγόπουλος.

«Η ακρίβεια είναι στο Θεό και οι μισθοί στα τάρταρα! Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι του κόσμου της μισθωτής εργασίας διεκδικούμε πραγματικές αυξήσεις και επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, τώρα!», αναφέρει το ΕΚΘ στη σχετική ανακοίνωσή του.

Οι δράσεις

του ΕΚΘ

Αναλυτικότερα, από το ΕΚΘ θα αναπτυχθούν οι εξής δράσεις:

🔴Από τις 9 το πρωί έως και τις 3 το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου 2024  θα βρίσκονται κλιμάκια της ΓΣΕΕ και του ΕΚΘ στη πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα διανείμουν ενημερωτικά φυλλάδια με τα αιτήματα της απεργίας της 17ης Απριλίου στους πολίτες.

🔴Στις 4 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί  ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος με τη διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ στις εγκαταστάσεις του οργανισμού.

🔴Στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου 2024  θα πραγματοποιηθεί περιφερειακή σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών στην αίθουσα του ΕΚΘ, «Αβραάμ Μπεναρόγια».

🔴Από τις 9 το πρωί έως και τις 3 το απόγευμα της Τρίτης 2 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση στη πλατεία Αριστοτέλους.

🔴Στις 11 το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου 2024  θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο, τον πρόεδρο του ΕΚΘ, Χάρη Κυπριανίδη και τα στελέχη των διοικήσεων στον 7ο Όροφο του ΕΚΘ, όπου θα μιλήσουν για την απεργιακή κινητοποίηση, την ακρίβεια και τη σκληρή καθημερινότητα με την οποία έρχεται αντιμέτωπη η ελληνική κοινωνία.

 ©Typologos.com 2024