Ας μιλήσουμε για τις εξαρτήσεις –12ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και 2ο Γυμνάσιο Μαλακοπής

Εκδήλωση

 του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

των δύο σχολείων

jpeg-optimizer_scholeio-Kyriakis-ekdilosi-exartiseis

«Ας μιλήσουμε για τις εξαρτήσεις», είναι το θέμα της εκδήλωσης, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 2ου Γυμνασίου Μαλακοπής στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων των δύο σχολείων στην οδό Αλ. Σπανού 2 στην Άνω Τούμπα της Θεσσαλονίκης

«Ας μιλήσουμε για τις εξαρτήσεις», είναι το θέμα της εκδήλωσης, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 2ου Γυμνασίου Μαλακοπής στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων των δύο σχολείων στην οδό Αλ. Σπανού 2 στην Άνω Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

jpeg-optimizer_scholeio-Kyriakis-ekdilosi-exartiseis-dyo

Στην εκδήλωση του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 2ου Γυμνασίου Μαλακοπής θα μιλήσουν τρεις ειδικοί στα θέματα των εξαρτήσεων και του διαδικτύου.Φωτογραφία από StartupStockPhotos από το Pixabay 

Οι ομιλητές

της εκδήλωσης

Στην εκδήλωση του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 2ου Γυμνασίου Μαλακοπής θα μιλήσουν:

🔵Η ειδικευόμενη ψυχιατρικής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης  (ΨΝΘ) και μέλος  της πανελλαδικής γραμματείας του εθνικού συμβουλίου κατά των ναρκωτικών, Ρούλα Γεωργιάδη.

🔵Η ψυχολόγος της μονάδας  εξωτερικής θεραπείας «Ιανός» του ΨΝΘ, Γιούλια Ζιώτα, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Προβληματική χρήση του διαδικτύου».

🔵Ο καθηγητής πληροφορικής ( MSc) και τέως υπεύθυνος του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΠΛΗΝΕΤ) Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Γιάννης Παπαγιαννακέλης, ο οποίος θα πραγματευτεί το θέμα: «Ασφάλεια στο διαδίκτυο».

Η βασική θεώρηση των ομιλιών  των τριών ειδικών «αποτυπώνεται» στο σύνθημα της εκδήλωσης: «Ζωή ολόκληρη όχι σε δόσεις».

©Typologos.com 2023