Ανάλυση 3 αγώνων της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου 2022

Καμερούν -Σερβία

3-3 το ματς!

Κορέα- Γκάνα 2-3

και το άλλο  ματς!

Βραζιλία – Ελβετία 1-0

η ποιότητα μίλησε!

jpeg-optimizer-Analysi-ton-3-agonon-tis-defteras-28-noemvriou-2022-new

Η ατομική ποιότητα των παικτών της Βραζιλίας  (σ.σ. λέγε με, Καζεμίρο στο 83’)  κατέβαλε με 1-0 την Ελβετία στο άλλο ματς του 7ου ομίλου, που διεξήχθη στο Στάδιο 974 της Ντόχα του Κατάρ και η Σελεσάο εξασφάλισε την πρόκριση από τη 2η αγωνιστική για τα ματς «χωρίς αύριο» του Μουντιάλ.Φωτογραφία από artselisonmorais0 από το Pixabay 

Ποδοσφαιρική πανδαισία επιφύλαξαν οι  3 αγώνες της 2ας αγωνιστικής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 για το Μουντιάλ 2022. Πιο συγκεκριμένα:

Το ματς

Το Καμερούν με τη  Σερβία  «διασταύρωσαν τα ξίφη» σε ένα ματς για τον 7ο όμιλο, που ήρθε ισόπαλο  με σκορ 3-3 (Ζαν Σαρλ Καστελετό 29’, Βινσάν Αμπουμπακάρ 63’, Έρικ Μαξίμ Τσούπο- Μότινγκ 66’- Στραχίνια Πάβλοβιτς 45’+1’, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς 45΄+3’, Αλέκσανταρ Μίτροβιτς 53’) στο Στάδιο Αλ Τζανούμπ της πόλης Άλ Γουάκραχ του Κατάρ.

Ελπίζει

η Γκάνα

Η Κορέα έχασε από τη Γκάνα  με σκορ  2-3 (Τσο- Γκε Σουνγκ 58’, 61’ – Μοχάμεντ Σαλίσου 24’, Μοχάμεντ Κούντους 34’, 68’)  για τον 8ο όμιλο στο Στάδιο της Εκπαίδευσης στη Ντόχα του Κατάρ, όπου οι Αφρικανοί κατάφεραν να μείνουν στο «παιχνίδι» της πρόκρισης.

Η ποιότητα έδωσε

την πρόκριση

στη Βραζιλία

Η ατομική ποιότητα των παικτών της Βραζιλίας  (σ.σ. λέγε με, Καζεμίρο στο 83’)  κατέβαλε με 1-0 την Ελβετία στο άλλο ματς του 7ου ομίλου, που διεξήχθη στο Στάδιο 974 της Ντόχα του Κατάρ και η Σελεσάο εξασφάλισε την πρόκριση από τη 2η αγωνιστική για τα ματς «χωρίς αύριο» του Μουντιάλ.

jpeg-optimizer-Analysi-ton-3-agonon-tis-defteras-28-noemvriou-2022-new-dyo

Για τη Γκάνα εκτιμάμε πως θα τα «παίξει όλα για όλα» στο ματς της 3ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου με την Ουρουγουάη, ώστε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση.Φωτογραφία από LhcCoutinho από το Pixabay 

Σε δύσκολη θέση

η Σερβία

Η Σερβία έδειξε τις μεγάλες επιθετικές αρετές, που διαθέτει στο ματς με το Καμερούν, αλλά κατέδειξε  και τις σαφείς αμυντικές δυσλειτουργίες της. Θα πρέπει, οπωσδήποτε, να νικήσει την Ελβετία την Παρασκευή  2 Δεκεμβρίου 2022 στο ματς της 3ης αγωνιστικής, υπό την προϋπόθεση ότι το Καμερούν δε θα νικήσει ή θα έρθει ισόπαλη με τη Βραζιλία.

Η αφρικανική ομάδα θέλει μόνο τη νίκη στο ματς  της 3ης αγωνιστικής με τη Βραζιλία, για να προκριθεί. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα για το Καμερούν και θα πρέπει να «υπερβάλλει εαυτόν» για να το πετύχει. Από τη μεριά της, η Ελβετία «βολεύεται» και με την ισοπαλία απέναντι στη Σερβία, για να προκριθεί και εκτιμάμε πως θα παραταχθεί με μια πιο «συντηρητική» στρατηγική στο συγκεκριμένο ματς, ώστε να κερδίσει τη πρόκριση.

Η ελπίδα

της Γκάνας

Για τη Γκάνα  εκτιμάμε πως θα τα «παίξει όλα για όλα» στο ματς της 3ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου με την Ουρουγουάη, ώστε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση, ενώ θαρρούμε πως η Νότια Κορέα έχει ελάχιστες ελπίδες να προκριθεί, γιατί δεν της αρκεί μόνο η νίκη, αλλά θα πρέπει να πετύχει και καθαρό αποτέλεσμα με πολλά γκολ και η Γκάνα να χάσει από την Ουρουγουάη.

©Typologos.com 2022