Τα ζώδια της Κυριακής 9 Απριλίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

PhD,CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-kyriakis-9-Apriliou-2023

Η Κυριακή 9 Απριλίου 2023 δίνει «επαναπαύσεις» σε όλα τα ζώδια, όπως υπογραμμίζει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από cagemaster από το Pixabay 

Η Κυριακή 9 Απριλίου 2023 δίνει «επαναπαύσεις» σε όλα τα ζώδια, όπως υπογραμμίζει η  ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Η ημέρα, είναι κατάλληλη για να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας, σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σταδιοδρομία σας.Μην την «αφήσετε» να «πάει χαμένη» και «αδράξτε» τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Οι συναντήσεις με φιλικά άτομα, θα σας διασκεδάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε σε θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση και τις νομικές υποθέσεις. Ίσως, βρεθείτε σε ένα αδιέξοδο και θα πρέπει να το συζητήσετε με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε. Σκεφτείτε τους στόχους σας και εξετάστε τους με κάθε λεπτομέρεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Αν παρατηρήσετε να έχετε μία οξύθυμη συμπεριφορά αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις και τις αντιπαραθέσεις.«Εστιάστε» σε πιο χαλαρά θέματα και μην «αφήνετε» αρνητικές σκέψεις να καθοδηγήσουν τη συμπεριφορά σας. Η άθληση και ένας περίπατος στην φύση, θα δώσουν αποσυμφόρηση στην αρνητική ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η ευαισθησία και η αδυναμία που δείχνετε απέναντι σε προσωπικά θέματα, θα αλλάξουν τη συμπεριφορά σας. Αποφύγετε υπερβολές, που δε σας αφήνουν να δείτε αντικειμενικά το τρόπο που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Βρεθείτε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης.

ΛΕΩΝ

♌Ένα ριζοσπαστικό πνεύμα, θα σας διακατέχει κατά τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας σας την ώθηση να κάνετε πράγματα, τα οποία -ίσως-  μέχρι και  τώρα αρνιόσασταν. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σταδιοδρομία σας, μπορεί να σας αγχώσουν και να νιώσετε εγκλωβισμένοι. Σκεφτείτε πιο αισιόδοξα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η πρακτική στάση που διατηρείτε απέναντι στη προσωπική σας ζωή, είναι το «κλειδί» για να τα καταφέρετε. Η σοφία και η ωριμότητα που διαθέτετε, είναι τα στοιχεία που θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε εμπόδια, τα οποία  έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα ήταν καλό να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των άλλων, πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να ξεκινήσετε νέους έρωτες, εάν το επιθυμείτε. «Αδράξτε» τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-kyriakis-9-Apriliou-2023-2

♋Καρκίνοι-Η ευαισθησία και η αδυναμία που δείχνετε απέναντι σε προσωπικά θέματα, θα αλλάξουν τη συμπεριφορά σας. Αποφύγετε υπερβολές, που δε σας αφήνουν να δείτε αντικειμενικά το τρόπο που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Βρεθείτε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης.Φωτογραφία από Mircea – All in collections από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η ευαισθησία που δείχνετε απέναντι στα ζητήματα της ημέρας, θα σας «φέρουν» κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπά σας. Συγκεντρωθείτε στα πιο «ανάλαφρα» θέματα και αφήστε τις δυσκολίες για μια άλλη ημέρα. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και μην επιτρέψετε σε αρνητικά πρόσωπα να σας διαβάλλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Ευχάριστες συναντήσεις θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και αυτό θα είναι το «όπλο»  για να αλλάξετε τις καθημερινές συνθήκες.Θυμηθείτε ότι η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων, δε βοηθά να μείνετε «σταθεροί» και να φτάσετε στο στόχο σας. Παράλληλα, επηρεάζει αρνητικά τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Μία δυσάρεστη απάντηση μπορεί να λάβετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, η οποία -όμως – μπορεί να είναι διττής σημασίας. Από την μία -λοιπόν- μπορεί να σας αγχώσει.  Από την άλλη, όμως,  μπορεί να γίνει το βάθρο για νέες ενάρξεις. Δείτε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η διασκέδαση και η δημιουργία, είναι στοιχεία που θα «καθορίσουν» την ημέρα σας. Ίσως, υπάρξουν μικρά προβλήματα ή εμπόδια στην επικοινωνία με τους γύρω, τα οποία -όμως- θα επιλυθούν άμεσα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και οι νέοι έρωτες θα σας συναρπάσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Μη βιάζεστε να αποφασίσετε ζητήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τη πορεία της σχέσης σας και «αφήστε» το περιθώριο στο σύντροφό σας να «καταθέσει» τις απόψεις του.«Στηριχτείτε» στη διαίσθησή σας και ακολουθήστε τα βήματα, που ορίζει η καρδιά σας. Αποφύγετε τις υπερβολές.

©Typologos.com 2023