Τα ζώδια της Πέμπτης 30 Μαρτίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-pemptis-30-Martiou-2023

Η Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 «αποδίδει» κέρδη ή ζημίες σχετικά με όλα τα ζώδια και για τα οποία γράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Karsten Bergmann από το Pixabay 

Η Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 «αποδίδει» κέρδη ή ζημίες σχετικά με όλα τα ζώδια και για τα οποία γράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈«Βάλτε φρένο» σε ιδέες και απόψεις που έχουν να κάνουν με ριζοσπαστικές συμπεριφορές, δημιουργώντας ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας. Δείξτε προσοχή κι «αφήστε» την ημέρα να «περάσει». «Κρυφές» υποθέσεις ή μυστικά, θα αποκαλυφθούν και ίσως νιώσετε άβολα στη διαχείρισή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Θέματα εργασίας, θα έχουν τη δυνατότητα να περιορίσουν τη δράση σας. Ταυτόχρονα, θα «αφήσουν» τον έλεγχο στα «χέρια σας». «Βάλτε τάξη» στα οικονομικά σας και μην αφήνετε τα πάθη να σας καθορίζουν τις αποφάσεις σας. Σταθείτε ανεκτικοί, σε προτάσεις που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Στις επαγγελματικές υποθέσεις, καλό θα ήταν να παρατηρείτε αντιδράσεις ή συμπεριφορές των συνεργατών κι έπειτα να προβαίνετε σε ενέργειες που θα αλλάξουν το αποτέλεσμα. Ο έρωτα και το πάθος θα είναι στοιχεία που θα σας συνεπάρουν και είστε διαθέσιμοι να κάνετε τα πρώτα βήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, μειώνοντας εντάσεις που μπορεί να εμφανιστούν. Η ημέρα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και να «βάλετε σε τάξη» σκέψεις, οι οποίοι στο παρελθόν σας έχουν «φέρει» σε ένα αδιέξοδο ή σας έχουν αγχώσει.

ΛΕΩΝ

♌Οι συνεργασίες που αφορούν στο γυναικείο φύλλο, θα έχουν την εύνοια της ημέρας και θα μπορέσετε να οργανώσετε ή να ολοκληρώσετε σχέδια, τα οποία έχετε στο πρόγραμμα. Η φιλική διάθεση, που εκπέμπετε στην ατμόσφαιρα, είναι το «κλειδί» μιας καλής επικοινωνίας με τους γύρω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Δυσάρεστες απαντήσεις θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια, και θα πρέπει να τα επαναπροσδιορίσετε. Οι επισκέψεις που θα δεχθείτε σε απρόοπτους χρόνους, μπορεί να σας ξαφνιάσουν. Βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο κι ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας εμπνέουν.

ΖΥΓΟΣ

♎Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και να οργανώσετε σχέδια για το άμεσο μέλλον. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να διασκεδάσετε και να «έρθετε» σε επαφή με νέα πρόσωπα. Οι συγκεντρώσεις σε κοινωνικούς χώρους θα βελτιώσουν την επικοινωνία και θα σας «χαρίσουν» ευκαιρίες.

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-pemptis-30-Martiou-2023-dyo

♏Σκορπιοί:Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι αρκετά πτωτική. Γι’ αυτό, αποφύγετε έρευνες ή αναζητήσεις που απαιτούν καθαρότητα στη σκέψη σας. Η επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα, θα είναι κάπως δυσχερής, εφόσον θα υπάρξουν έντονα συναισθήματα ανάμεσά σας. Προσπαθήστε, να αποφύγετε εντάσεις.Φωτογραφία από Julius H. από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι αρκετά πτωτική. Γι’ αυτό, αποφύγετε έρευνες ή αναζητήσεις που απαιτούν καθαρότητα στη σκέψη σας. Η επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα, θα είναι κάπως δυσχερής, εφόσον θα υπάρξουν έντονα συναισθήματα ανάμεσά σας. Προσπαθήστε, να αποφύγετε εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Θα ανακτήσετε τον έλεγχο σε καταστάσεις που θα καθορίσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα σας δώσουν την  ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ή να ολοκληρώσετε συμβόλαια και συμφωνίες. Μην επιτρέψετε να πάει «χαμένη» η ημέρα, εισβάλλοντας αρνητικά συναισθήματα στις σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Αισθήματα αισιοδοξίας και καλής θέλησης, θα αλλάξουν την πορεία των επαγγελματικών σας. Η ημέρα ευνοεί να χαράξετε νέα σχέδια και να «στραφείτε»  με δυναμισμό σε θέματα καριέρας, που θα σας «οδηγήσουν» στην εξέλιξη. Οι ρομαντικοί περίπατοι θα σας χαλαρώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε θετικές δράσεις και μην αφήνετε αρνητικά άτομα να διαβάλλουν τις σκέψεις σας. Θέματα που αφορούν στην ανώτερη εκπαίδευση ή στις νομικές υποθέσεις, θα μπορέσετε να τα ξεκαθαρίσετε και να τα «βάλετε σε μία τάξη». Αποφύγετε σπατάλες.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Στη καθημερινότητα, τα πράγματα θα πάρουν μία νέα «τροπή»  και εσείς θα πρέπει να «στοχεύσετε» σε ζητήματα ανάλογα με τη σοβαρότητά τους. Θα συναντήσετε δυσκολίες σε συνεργασίες ή θέματα γάμου και θα νιώσετε μία μικρή πίεση γενικότερα. Δείξτε προσοχή, σε ουτοπικές σκέψεις.

©Typologos.com 2023