Συνελήφθη 26χρονη στη Χαλκιδική για απόδραση από Αστυνομικό Τμήμα

Κρατούνταν για κλοπές κοσμημάτων

μεγάλης αξίας

Συλλήψεις δύο ανδρών

για κλοπή στο Κιλκίς

jpeg-optimizer_sinelithi-26croni-pou-eiche-apodrasei-apo-astinomiko-tmima-tis-chalkidikis

Την 26χρονη προσωρινά κρατούμενη για κλοπή κοσμημάτων μεγάλης αξίας, που είχε αποδράσει την Κυριακή  26 Μαρτίου από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας, συνέλαβαν οι αστυνομικοί το πρωί της Τρίτης 28 Μαρτίου 2023 μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ σε περιοχή της Χαλκιδικής.  Φωτογραφία από JamesDeMers από το Pixabay 

Την 26χρονη προσωρινά κρατούμενη για κλοπή κοσμημάτων μεγάλης αξίας, που είχε αποδράσει την Κυριακή  26 Μαρτίου από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας, συνέλαβαν οι αστυνομικοί το πρωί της Τρίτης 28 Μαρτίου 2023 μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Πως είχε αποδράσει

Αναλυτικότερα, είχε αποδράσει το βράδυ της Κυριακής 26 Μαρτίου 2023 κατά τη διάρκεια της προσωρινής κράτησής της από τις τουαλέτες του  Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας και οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν για τον άμεσο εντοπισμό της.

Η σύλληψη

Μετά από επιστάμενες έρευνες και ευρείες αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε η γυναίκα ως επιβάτιδα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη κατά το πρωί της Τρίτης 28 Μαρτίου 2023 σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπου και συνελήφθη.

Οι κλοπές

των κοσμημάτων

Σε βάρος της 26χρονης είχε εκδοθεί ένταλμα προσωρινής κράτησης του Ανακριτή Χαλκιδικής  για μια υπόθεση διακεκριμένης κλοπής, που είχε λάβει χώρα το μεσημέρι της 1ης Νοεμβρίου 2022  στο κοσμηματοπωλείο  ιδιοκτησίας μιας γυναίκας, το οποίο λειτουργεί  σε περιοχή της Χαλκιδικής. Από το κοσμηματοπωλείο είχε αφαιρέσει τότε η νεαρή κοσμήματα αξίας περίπου 600.000 ευρώ και χρηματικό ποσό 350 ευρώ.

Επίσης, η ίδια έδρασε την 17η Νοεμβρίου 2022 την οικία της ιδιοκτήτριας του κοσμηματοπωλείου, από όπου είχε αφαιρέσει κοσμήματα και χρήματα, συνολικής αξίας 1.100 ευρώ, ενώ με σκοπό τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατέβαλε χρηματικό ποσό 11.000 ευρώ για την αγορά οχήματος, το οποίο έχει κατασχεθεί ήδη από τους αστυνομικούς.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου. Σε βάρος της συλληφθείσας σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.

jpeg-optimizer_klopi-metallikon-antikeimenon-sto-Kilkis

Για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής 26 Μαρτίου 2023 και δύο άνδρες κατά τη διάρκεια περιπολίας των αστυνομικών  του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας σε περιοχή του Κιλκίς.Φωτογραφία από Miguel Á. Padriñán από το Pixabay 

Συλλήψεις για κλοπή στο Κιλκίς

Για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής 26 Μαρτίου 2023 και δύο άνδρες κατά τη διάρκεια περιπολίας των αστυνομικών  του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας σε περιοχή του Κιλκίς.

Οι δύο άνδρες έδρασαν νωρίτερα το πρωί  της ίδιας ημέρας μαζί με δύο ακόμη συνεργούς κι αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα, αξίας 700 ευρώ από μια επιχείρηση, σύμφωνα με τη δήλωση του υπευθύνου της συγκεκριμένης εταιρείας.

Τα κλεμμένα αντικείμενα εντοπίστηκαν και θα αποδοθούν στο νόμιμο κάτοχό τους. Κατασχέθηκαν ένα φορτηγό με επικαθήμενο και ένα περονοφόρο όχημα, τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες.

©Typologos.com 2023