5 Αυτόφωρες συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Για περιπτώσεις κλοπών

 Αποδοχής- διάθεσης

προϊόντων εγκλήματος

 και απείθειας

Άλλες 11 αυτόφωρες συλλήψεις

για ναρκωτικά

Συνολικά 5 άτομα συνελήφθησαν τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στα πλαίσια του αυτοφώρου για περιπτώσεις κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και απείθειας από τους αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.Φωτογραφία από mohamed_hassan από το Pixabay 

Συνολικά 5 άτομα συνελήφθησαν τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στα πλαίσια του αυτοφώρου για περιπτώσεις κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και απείθειας από τους αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, ενώ άλλα 11 άτομα συνελήφθησαν για ναρκωτικά μέσα σε ένα 24ωρο σε περιοχές του νομού.

Πως έγιναν οι συλλήψεις

Οι αυτόφωρες συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων που διενεργούνται από τα μέλη  υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την ταυτοποίηση, καθώς και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες για περιπτώσεις κλοπών.

Οι δύο πρώτες

αυτόφωρες συλλήψεις

Στις δύο πρώτες αυτόφωρες συλλήψεις πραγματοποίησαν οι δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπειτα από τις αναζητήσεις, που πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στη περιοχή του Ευόσμου. Εκεί συνέλαβαν έναν 37χρονο κι έναν 21χρονο, διότι νωρίτερα αποβιβάστηκαν από κλεμμένο αυτοκίνητο.

Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν κρυμμένοι σ’ ένα παρακείμενο χωράφι, ενώ ο 21χρονος αποπειράθηκε αρχικά να διαφύγει με τα πόδια, αλλά ακινητοποιήθηκε άμεσα. Η περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου έδειξε ότι το συγκεκριμένο όχημα αφαιρέθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 και παραδόθηκε στους συλληφθέντες από ένα 41χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του.

jpeg-optimizer_5-aftofores-sillipseis-sti-thessaloniki-dyo

Mέσα σε ένα 24ωρο οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω  συνολικά 11 άτομα σε διάφορες περιοχές του νομού  και σε βάρος αυτών σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.Φωτογραφία από Berthold Bronisz από το Pixabay 

Η 3η αυτόφωρη σύλληψη

Την 3η αυτόφωρη σύλληψη πραγματοποίησαν -έπειτα από αναζητήσεις- οι δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια  των πρωινών ωρών της Δευτέρας 20 Μαρτίου 2023  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου «φόρεσαν χειροπέδες» σ’ ένα 23χρονο, διότι εισήλθε σε φορτηγό και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Το κλεμμένο  χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του 23χρονου και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο.

Η 4η αυτόφωρη σύλληψη

Η 4η αυτόφωρη σύλληψη έγινε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 έπειτα από αναζητήσεις των μελών πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης κι αφορά σε ένα 31χρονο, ο οποίος τη προηγούμενη ημέρα εισήλθε σε επιχείρηση στην περιοχή της Μενεμένης και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα.

Η 5η αυτόφωρη σύλληψη

Η 5η αυτόφωρη σύλληψη πραγματοποιήθηκε  κατά τη διάρκεια της περιπολίας των  αστυνομικών της  ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια των μεσημβρινών ωρών της Δευτέρας 20 Μαρτίου 2023 στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 36χρονος έγινε αντιληπτός να αφαιρεί πορτοφόλι που περιείχε 130 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα από μία γυναίκα.

Το πορτοφόλι με το περιεχόμενό του αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

11 αυτόφωρες συλλήψεις για υποθέσεις

 κατοχής και διακίνησης

ναρκωτικών ουσιών

Επίσης, μέσα σε ένα 24ωρο οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω  συνολικά 11 άτομα σε διάφορες περιοχές του νομού  και σε βάρος αυτών σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικρές ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

©Typologos.com 2023