8 συλλήψεις για ναρκωτικά -εκκρεμή διωκτικά έγγραφα στη Θεσσαλονίκη

2 συλλήψεις για ναρκωτικά σε Πέλλα-Σέρρες

5 συλλήψεις για ηχορύπανση

στη Θεσσαλονίκη

8-sillipseis-thessaloniki

Συνολικά 7 συλλήψεις για ναρκωτικά πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Πέλλα, Σέρρες και Θεσσαλονίκη, όπου από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 4  Μαρτίου και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 5 Μαρτίου 2023 συνελήφθησαν 5 άτομα για ηχορύπανση. Φωτογραφία-Πηγή:©Ελληνική Αστυνομία

Συνολικά 7 συλλήψεις για ναρκωτικά πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Πέλλα, Σέρρες και Θεσσαλονίκη, όπου από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 4  Μαρτίου και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 5 Μαρτίου 2023 συνελήφθησαν 5 άτομα για ηχορύπανση.

Η σύλληψη για ναρκωτικά στην Πέλλα

Η σύλληψη για ναρκωτικά σε περιοχής της Πέλλας έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαρτίου 2023 από τους  αστυνομικούς της ομάδας πρόληψης – καταστολής της εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας κι αφορά σε έναν άνδρα.Μετά από αστυνομικό έλεγχο στη κατοχή του άνδρα και σε αποθηκευτικό χώρο του αγροκτήματός του,  βρέθηκαν- κατασχέθηκαν 337 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης προς αποξήρανση, βάρους 2 κιλών και 770 γραμμαρίων.

Η σύλληψη για ναρκωτικά

και παράβαση του τελωνειακού κώδικα

στις Σέρρες

Ένας άλλος άνδρας συνελήφθη για ναρκωτικά  και παράβαση του τελωνειακού κώδικα το βράδυ της Παρασκευής 3 Μαρτίου 2023 από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. Προηγουμένως, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το κατάστημα, που λειτουργούσε ο άνδρας σε περιοχή των Σερρών.Εκεί βρήκαν και κατάσχεσαν 14 φιάλες με 28 λίτρα αλκοολούχων ποτών, 144 πακέτα τσιγάρων και 3 συσκευασίες με καπνό, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί- φόροι.Επίσης στην κατοχή του άνδρα βρήκαν και κατάσχεσαν 41,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και 6,9 γραμμάρια μείγματος κάνναβης και καπνού.

jpeg-optimizer_8-sillipseis-thessaloniki-dyo

Πέντε άτομα συνελήφθησαν μέσα σ΄ ένα 24ωρο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη.Φωτογραφία από 1709777 από το Pixabay 

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά

στη Θεσσαλονίκη

Επίσης, πέντε άτομα συνελήφθησαν μέσα σ΄ ένα 24ωρο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη.Μεταξύ αυτών,συγκαταλέγεται κι ένας 49χρονος οδηγός ΙΧ, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών του Σαββάτου 4 Μαρτίου 2023 στα διόδια της Ασπροβάλτας μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 26 γραμμαρίων.

Τρεις συλλήψεις

 για καταδικαστικές αποφάσεις

στη Θεσσαλονίκη

Την ίδια χρονική περίοδο συνελήφθησαν άλλα 3 άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ αυτών είναι κι ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου 4 Μαρτίου 2023 από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως. Σε βάρος του άνδρα εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Σερρών, το οποίο ανακαλεί προηγούμενο Βούλευμα και διατάσσει τη σύλληψη του και την έκτιση του υπολοίπου της ποινής που του επιβλήθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης, το οποίο αντιστοιχεί σε ποινή φυλάκισης 3 ετών, 4 μηνών και 24 ημερών για παράβαση του νόμου περί παράνομης διακίνησης μεταναστών».

Πέντε συλλήψεις για ηχορύπανση

στη Θεσσαλονίκη και Πυλαία-Χορτιάτη

Ελέγχους για τη τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 4 Μαρτίου και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 5 Μαρτίου 2023 στη Θεσσαλονίκη.Το αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν να συλληφθούν 5 άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε ισάριθμα καταστήματα στις περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη λειτουργούσαν μηχανήματα παραγωγής ήχου με ηχητική στάθμη, που ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

©Typologos.com 2023