Δεκαεννέα κλοπές-διαρρήξεις από 2 άνδρες σε οχήματα στη παραλία της Επανομής

Εξιχνιάστηκαν πολυάριθμες περιπτώσεις

 διαρρήξεων και κλοπών

από οχήματα

στη παραλιακή περιοχή της Επανομής

jpeg-optimizer_19-klopes-diarrixeis-paralia-epanomis

Συνολικά 19 διαρρήξεις και κλοπές σε οχήματα στη παραλία της Επανομής διέπραξαν μέσα σε ένα 5μηνο ένας 31χρονος κι ένας 28χρονος σε βάρος των οποίων και άλλων δυο συνεργών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού. Φωτογραφία: By konstantinos kolimpa…, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=54827674

Συνολικά 19 διαρρήξεις και κλοπές σε οχήματα στη παραλία της Επανομής διέπραξαν μέσα σε ένα 5μηνο ένας 31χρονος κι ένας 28χρονος σε βάρος των οποίων και άλλων δυο συνεργών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού.

Η ταυτοποίηση

των δραστών

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ενδελεχή έρευνα  για πολυάριθμες περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, που έλαβαν χώρα από το Σεπτέμβριο του 2022 έως και πρόσφατα στη παραλιακή περιοχή της Επανομής. Κατάφεραν, δε, τη ταυτοποίηση του 31χρονου και  του 28χρονου ως δραστών.

Πως δρούσαν

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο άνδρες έδρασαν το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου 2022-Ιανουαρίου 2023 στην ευρύτερη παραλιακή περιοχή της Επανομής. Εκεί έκλεψαν ένα αυτοκίνητο και πραγματοποίησαν 19 διαρρήξεις και κλοπών από οχήματα μέσα από τα οποία αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών, καθώς και κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας. Επίσης, έκλεψαν κι ένα σακίδιο από τη παραλία.

Η σχηματισμένη δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

jpeg-optimizer_19-klopes-diarrixeis-paralia-epanomis-dyo

Κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας (12-19 Φεβρουαρίου 2023) πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί συνολικά 681 ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου βεβαίωσαν συνολικά 68 σχετικές παραβάσεις, σε καπνίζοντες θαμώνες και υπεύθυνους διαχείρισης. Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay 

Έντεκα συλλήψεις

για ναρκωτικά

κι εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Ακόμη, οι αστυνομικοί των διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης  της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης  Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους μέσα σε ένα 24ωρο στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης,αλλά και σε διάφορες περιοχές του νομού. Στόχος των ελέγχων ήταν η αντιμετώπιση της διακίνησης των ναρκωτικών, ο εντοπισμός και η σύλληψη φυγόποινων ή και  καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:

🟤Επτά άτομα, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

🟤Τέσσερα άτομα, επειδή εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μέσα σε μια εβδομάδα

Βεβαιώθηκαν 68 παραβάσεις

της αντικαπνιστικής νομοθεσίας

στη Θεσσαλονίκη

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας (12-19 Φεβρουαρίου 2023) πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί συνολικά 681 ελέγχους περί της αντικαπνιστικής νομοθεσίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη, όπου βεβαίωσαν συνολικά 68 σχετικές παραβάσεις σε καπνίζοντες θαμώνες και υπεύθυνους διαχείρισης.

©Typologos.com 2023