Τα ζώδια του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer_ta-zodia-tou-savvatou-28-ianouariou-2023

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 «στέκεται» στις διαθέσεις όλων των ζωδίων και τις οποίες σημειώνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Tomislav Jakupec από το Pixabay 

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 «στέκεται» στις διαθέσεις όλων των ζωδίων και τις οποίες σημειώνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Η στάση που διατηρείτε και η αποφασιστικότητα που έχετε, ευνοούν τη πορεία της καριέρας σας και με ευκολία θα αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναπτύξει αυτή τη περίοδο, ίσως είναι υπερβολικές και θα πρέπει να τις επαναξιολογήσετε. Εντάσεις ή καυγάδες, μπορεί να εμφανιστούν ανάμεσα στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Ξεκαθαρίστε μπερδεμένες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την ευμάρεια ή τις ερωτικές σχέσεις σας. Θυμηθείτε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας. Μακρινές αποστάσεις ή ταξίδια που έχουν να κάνουν με τη διασκέδασή σας, θα «χαρίσουν»  ευχάριστες στιγμές. Θέματα που αφορούν στα παιδιά ή στη διαπαιδαγώγησή τους, θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με μυστικά του παρελθόντος και μπορεί να σας προκαλέσουν μία μικρή αναστάτωση. Μη φτάσετε σε συμπεράσματα, αν δεν έχετε καλύψει όλα τα ενδεχόμενα που σας δίνονται. Νέες τρόπους εσόδων θα προσδιορίσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα νιώσετε περισσότερο ασφαλείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Συζητήστε με φίλους ή άτομα του ίδιου κύκλου και δώστε στη δημοσιότητα σχέδια που έχετε οργανώσει για το άμεσο μέλλον. Άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος θα στηρίξουν τις ιδέες σας ή θα σταθούν στις ανησυχίες σας. Μπορεί να σας παροτρύνουν να κάνετε ανοίγματα, που ίσως μέχρι και τώρα είχατε ενδοιασμούς.

ΛΕΩΝ

♌Δείξτε την ανάλογη σοβαρότητα σε ζητήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τις συνεργασίες σας και μην ακολουθείτε μία διαδρομή που δε σας ικανοποιεί. Η ημέρα, δεν είναι από τις καλύτερες και ενδεχομένως σε συναντήσεις που θα υπάρξουν, να μην αναγνωριστεί η προσπάθεια,την οποία  έχετε κάνει στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η επιθυμία να ασχοληθείτε με υποθέσεις που συσχετίζονται με την παιδεία ή την εκπαίδευση, θα σας αλλάξει τη διάθεση προς το καλύτερο. Ζητήματα που αφορούν στα παιδιά και κυρίως ανησυχίες που είχατε στο παρελθόν, θα «καταλαγιάσουν» και θα βρείτε τη λύση. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Η ημέρα, δε χαρακτηρίζεται από τις κατάλληλες και ίσως νιώσετε μία αίσθηση μοναξιάς. Εκμεταλλευτείτε το χρόνο που σας «χαρίζεται» για να βρεθείτε με τον εαυτό σας και να «εστιάσετε» σε επιθυμίες ή «θέλω». Μπορείτε να «χαράξετε» μακροχρόνια σχέδια και να εμπνευστείτε νέους στόχους. «Αδράξτε» την ημέρα.

jpeg-optimizer_ta-zodia-tou-savvatou-28-ianouariou-2023-dyo

♋Καρκίνοι-Συζητήστε με φίλους ή άτομα του ίδιου κύκλου και δώστε στη δημοσιότητα σχέδια που έχετε οργανώσει για το άμεσο μέλλον. Άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος θα στηρίξουν τις ιδέες σας ή θα σταθούν στις ανησυχίες σας. Μπορεί να σας παροτρύνουν να κάνετε ανοίγματα, που ίσως μέχρι και τώρα είχατε ενδοιασμούς.Φωτογραφία από Brigitte Werner από το Pixabay

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η ειλικρινής διάθεση θα είναι το «κλειδί» για να «σταθείτε» απέναντι στις δυσκολίες των άλλων και στις δικές σας. Η στάση αυτή θα βοηθήσει να έχετε την ανάλογη απήχηση. Βρείτε χρόνο με τους φίλους σας κι οργανώστε δραστηριότητες που στηρίζονται σε κοινά ενδιαφέροντα. Μπορείτε να βγείτε και να συναντηθείτε με νέα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν και δε θα αφήσουν τις σκέψεις σας να «ατενίσουν» στο μέλλον. Μειώστε τους ρυθμούς και την ένταση, που σας διακατέχει κι αντιδράστε με ηρεμία. Η αρμονία στα συναισθήματά σας, θα είναι ο «οδηγός» για τα μελλοντικά σχέδια σας. Δυσκολίες θα προκύψουν στην επικοινωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Ασχοληθείτε με επαγγελματικά σχέδια που μπορούν να σας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον. Η αυτοκυριαρχία, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα, είναι στοιχεία που θα σας «φτάσουν» στην επιτυχία. Διώξτε το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις και δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά τη πορεία που έχετε επιλέξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Μία έντονη «στροφή» στην οικογένεια και σε δυσκολίες που την απαρτίζουν, μπορεί να σας ενδυναμώσουν τις αγχωτικές σκέψεις. Προσπαθήστε να δείτε πιο ρεαλιστικά τα θέματα που σας απασχολούν και συζητήστε με τα άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν, τα επόμενα βήματά σας. Χρήματα θα λάβετε από το «πουθενά».

ΙΧΘΥΕΣ

♓Αποφύγετε λήψεις σημαντικών αποφάσεων, καθώς δεν είστε σε θέση να τις αξιολογήσετε. Μία υπερβολική ευαισθησία ή και οι συναισθηματισμοί, θα σας αγχώσουν και θα εμποδίσουν την εξέλιξή σας. «Στραφείτε» σε πιο ευχάριστα πράγματα και βρεθείτε με φίλους ή άτομα με τα οποία  έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Αφήστε τα δύσκολα, για μια άλλη ημέρα.

©Typologos.com 2023