Τα ζώδια της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jper-optimizer - ta-zodia-tis-defteras-9-Ianouariou-2023

Η Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 «εντοπίζει» τις διαθέσεις όλων των ζωδίων, όπως τις επισημαίνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Markus Kammermann από το Pixabay 

Η Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 «εντοπίζει» τις διαθέσεις όλων των ζωδίων, όπως τις επισημαίνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας «οδηγούν» σε νέα μονοπάτια εξέλιξης. Κληρονομιές και νομικές υποθέσεις, θα σας απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να «βάλετε σε σειρά» στοιχεία που έχετε στα χέρια σας. Ταξίδια που έχουν να κάνουν με μακρινούς προορισμούς, θα σας «χαρίσουν» τη περιπέτεια.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Μην αφήσετε την αρνητική σας ψυχολογία να «γίνει φρένο» στις επαγγελματικές σας ενασχολήσεις ή υποθέσεις. Σκεφτείτε πιο οργανωμένα και συγκεντρωθείτε απέναντι στους στόχους σας. Η ρεαλιστική εικόνα που παρατηρείτε τα πράγματα θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Σήμερα, μπορεί να αντιδράσετε υπερβολικά σε αγορές, δώρα ή καταναλωτικά σχέδια κι αυτό, μπορεί να σας «οδηγήσει» σε μία μετέωρη οικονομική κατάσταση. «Βάλτε λίγο φρένο» στις υπερβολές. Συζητήστε με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, θέματα που είναι εμπόδιο στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η επικοινωνία με άτομα, με τα οποία  έχετε κοινούς στόχους στον εργασιακό τομέα, θα βελτιωθεί και θα μπορέσετε να θεμελιώσετε νέα σχέδια. Αν είστε κάπως διστακτικοί σε προτάσεις που θα σας γίνουν, μην τις απορρίψετε και μην απαντήσετε άμεσα. Πάρτε το χρόνο σας.

ΛΕΩΝ

♌Γεγονότα ή καταστάσεις που συσχετίζονται με πρόσωπα, τα οποία συμπαθείτε, θα σας «οδηγήσουν» να δείτε πιο ξεκάθαρα το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που ενδεχομένως θα υπάρξουν σε απρόοπτους χρόνους. Μην επιμείνετε σε αντιπαραθέσεις σε θέματα που αφορούν στη καριέρα ή στη κοινωνική καταξίωσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η συναισθηματική σας κατάσταση, δεν είναι κατάλληλη για να πραγματοποιήσετε όνειρα και επιθυμίες. Αφήστε τη διαίσθησή σας, να σας κατευθύνει σε κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον σας. Δυσκολία θα εμφανιστεί  στην επικοινωνία, ιδίως με άτομα του κοντινού ή συγγενικού περιβάλλοντος σας. Οικονομικά θέματα, ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

♎Οι συνεργασίες που θα προκύψουν θα σας «δώσουν» το έναυσμα να εστιάσετε σε προσδοκίες, οι οποίες έχουν κάνει την έναρξή τους στο παρελθόν. Μείνετε συντονισμένοι στις συζητήσεις που θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο, χωρίς να σας καθοδηγεί έντονα το συναίσθημα της ανασφάλειας και της αναποφασιστικότητας.

ipeg-optimizer - ta-zodia-tis-defteras-9-Ianouariou-2023-dyo

♐Τοξότες;-Εργασίες που συσχετίζονται με το εξωτερικό ή με μακρινές αποστάσεις, θα τραβήξουν τη προσοχή σας και θα σας απασχολήσουν. Ίσως, η μέρα να είναι μία ξεχωριστή για εσάς, καθώς θα βρείτε το θάρρος να καταθέσετε με ειλικρίνεια τα αληθινά συναισθήματά σας και τα οποία θα βρουν ανταπόκριση.Φωτογραφία από Mircea – See my collections από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Μία εσωτερική ένταση, θα «γίνει φρένο» στις επαγγελματικές σας αναζητήσεις και θα νιώσετε ότι δεν υπάρχει κατανόηση από τους άλλους. Προσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις με πιο ρεαλιστικό τρόπο και μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας καταβάλλουν. Αντιπαραθέσεις και εντάσεις θα υπάρξουν στο γάμο ή σε μακροχρόνιες σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Εργασίες που συσχετίζονται με το εξωτερικό ή με μακρινές αποστάσεις, θα τραβήξουν τη προσοχή σας και θα σας απασχολήσουν. Ίσως, η μέρα να είναι μία ξεχωριστή για εσάς, καθώς θα βρείτε το θάρρος να καταθέσετε με ειλικρίνεια τα αληθινά συναισθήματά σας και τα οποία θα βρουν ανταπόκριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η ψυχολογική σας κατάσταση, δείχνει να είναι αρκετά πτωτική και αυτό, σας δημιουργεί μία αγχωτική συμπεριφορά στους άλλους γύρω σας. Ίσως, θα πρέπει να απομονωθείτε και να εστιάσετε περισσότερο στο κέντρο σας. Μια βόλτα στη φύση ή και  η ενασχόλησή σας με αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες, να βοηθήσουν στην εξισορρόπησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με πρωτοποριακά ή εκκεντρικά θέματα. Τα αισθήματα ή  και η τάση που δείχνετε για αντισυμβατικές ενασχολήσεις, θα «χαρίσουν» ένα ενδιαφέρον «στίγμα» και θα σας απομακρύνουν από τη ρουτίνα και τη καθημερινότητα. Θυμηθείτε, ότι μπορεί, να συμβούν διάφορα απρόοπτα.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η υπομονή και η επιμονή που δείχνετε απέναντι στα εργασιακά σας ζητήματα, είναι τα «κλειδιά» για να φτάσετε στο στόχο σας. Αποφύγετε συμπεριφορές που μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές στο μέλλον. Συζητήστε με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε και καταθέστε τις ανησυχίες και το τρόπο που έχετε επιλέξει να «κινηθείτε».

©Typologos.com 2023