Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

Με υγεία και όλα τα καλά!

Να είναι ειρηνικό

και ευτυχισμένο το 2023!

jpeg-optimizer-chronia-polla-christougenna-2022

Από βάθους καρδιάς το διαδικτυακό-ενημερωτικό ειδησεογραφικό περιοδικό «Τυπολόγος» και ο συντελεστής του σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και να είναι  χαρούμενο -ευτυχισμένο- ειρηνικό το έτος 2023 με υγεία και όλα τα καλά!

Από βάθους καρδιάς το διαδικτυακό-ενημερωτικό ειδησεογραφικό περιοδικό «Τυπολόγος» και ο συντελεστής του σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και να είναι  χαρούμενο -ευτυχισμένο- ειρηνικό  το έτος 2023 με υγεία και όλα τα καλά!

Η μετεξέλιξη

Το 2022 «φεύγει» σε λίγες ημέρες και μας επιφύλαξε πολλές  εκπλήξεις, σε σημείο που ανέτρεψε τον αρχικό προγραμματισμό μας, αλλά ότι  συνέβη στο πρόσφατο  παρελθόν – δη το φθινόπωρο-  δε μας απασχολεί. Στη πορεία της ζωής μάθαμε να «κρατάμε» πάντοτε μόνο τα θετικά στοιχεία και  να προχωράμε.

Μέσα από πολύ σκέψη αποφασίσαμε, λοιπόν, ο διαδικτυακός τόπος του «Τυπολόγου» να μετεξελιχθεί από μια ενημερωτική ειδησεογραφική ιστοσελίδα σε ένα πολύμορφο μέσο μαζικής ενημέρωσης, το οποίο θα έχει τη μορφή ενός ψηφιακού περιοδικού με καθαρά επαγγελματικό προσανατολισμό και ποικίλη θεματολογία.

Ουσιαστικά, ο διαδικτυακός τόπος θα «δώσει περισσότερο βάρος» στην αρθρογραφία, στο πολιτισμό, στη τέχνη, στο χρήσιμο υλικό, και στα κοινωνικά ζητήματα μη παραλείποντας να προβάλλει όλα τα επιτεύγματα της επιστήμης.

Έμφαση

στο πρωτότυπο υλικό

Στο πλαίσιο αυτού του εγχειρήματος θα δοθεί βαρύτητα:

1.Στη δημοσίευση και στην ανάρτηση πρωτότυπου υλικού.

2.Στη παραγωγή αποκλειστικού ή πρωτογενούς περιεχομένου.

3.Στη σύνδεση του περιεχομένου με όλο το φάσμα του πλήθους των επαγγελματικών, δημοσιογραφικών, συγγραφικών υπηρεσιών, τις οποίες παρέχουμε.

Kala-christougennna-2022-kai-kali-protochronia-dyo

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και το λέμε ξεκάθαρα, που λειτουργεί από έναν επαγγελματία δημοσιογράφο. Είμαστε καθαρά ανεξάρτητοι σε όλα τα επίπεδα. Προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα και πέραν του 100% των δυνάμεων μας στη κάθε εργασία ή έκαστη υπηρεσία μας, τις οποίες παρέχουμε  σε πραγματικά πολύ προσιτές τιμές.

Είμαστε

μια οικογενειακή επιχείρηση

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και το λέμε ξεκάθαρα, που λειτουργεί από έναν επαγγελματία δημοσιογράφο. Είμαστε καθαρά ανεξάρτητοι σε όλα τα επίπεδα. Προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα και πέραν του 100% των δυνάμεων μας στη κάθε εργασία ή έκαστη υπηρεσία μας, τις οποίες παρέχουμε  σε πραγματικά πολύ προσιτές τιμές.

Σε αυτό το πλαίσιο λειτουργούμε και το διαδικτυακό κατάστημά μας, το οποίο θα εμπλουτίζεται κατά καιρούς κι από άλλες νέες υπηρεσίες, καθώς και καινούρια πρότζεκτ και e-book.

«Κινούμαστε» στο πλαίσιο της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας και μόνον αυτής, πετυχαίνοντας αναγνωσιμότητα  της τάξης του 60% μέσω της κινητής τηλεφωνίας.

Προχωράμε

Το 2023 «έρχεται» σε λίγες ημέρες και προχωράμε βασιζόμενοι σε δύο παραμέτρους: Στο κοινό μας, το οποίο δε μας εγκατέλειψε ποτέ και στις ελεύθερες επαγγελματικές υπηρεσίες, που σας παρέχουμε.

Ο καλύτερος τρόπος για την ενίσχυση της πραγματικής ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, που πρεσβεύει το διαδικτυακό περιοδικό «Τυπολόγος» και ο συντελεστής του, «περνά» από τη προτίμηση των υπηρεσιών μας,  τις οποίες μπορείτε να δείτε και να τις αποκτήσετε: εδώ.

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με χαμόγελα, και ευτυχία!

©Typologos.com 2022