Τα ζώδια της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-19-dekemvriou-2022

Η Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 «καταδεικνύει» τις δυνατότητες όλων των ζωδίων, όπως τις υπογραμμίζει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών- πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Jill Wellington από το Pixabay 

 Η Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 «καταδεικνύει» τις δυνατότητες όλων των ζωδίων, όπως τις υπογραμμίζει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών- πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

Σε περίπτωση που δείτε αυξημένες αντιδράσεις και τα πράγματα να «οδηγούνται»  εκτός των ορίων, μείνετε αποστασιοποιημένοι και επεξεργαστείτε τα, με λογική και σύνεση. Η διάθεση να κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας, θα δώσει ένα ευχάριστο «χρώμα» στην ημέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί το τελευταίο διάστημα, σας έχουν κουράσει σωματικά και ψυχικά. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο με τον εαυτό σας ή με τους αγαπημένους σας και χαρείτε μικρές στιγμές που σας προσφέρονται. Η υλική ασφάλεια ευνοείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Σήμερα, μπορείτε να «χαράξετε»  νέα επαγγελματικά σχέδια που θα σας απασχολήσουν στο προσεχώς μέλλον. Η ξεκάθαρη λογική που διαθέτετε, θα είναι το κίνητρο να προγραμματίσετε προσδοκίες, καθώς  και επιθυμίες. Δυσκολίες θα εμφανιστούν στον οικονομικό τομέα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Μία έντονη «στροφή» προς τη μοναχικότητα, θα σας κάνει να αφήσετε πίσω σας υπερβολές και υπέρμετρες υποχρεώσεις που σας έχουν κουράσει. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και βρείτε την εσωτερική γαλήνη σας. Η αυτοπειθαρχία είναι το «κλειδί» σε οικονομικά θέματα, που ίσως έχουν βγει εκτός ελέγχου.

ΛΕΩΝ

♌Μία έντονη κινητικότητα θα παρατηρήσετε απέναντι σε νέες συνεργασίες κι αυτό, θα σας ενθουσιάσει. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, που σας δίνονται και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες, οι οποίες θα «κουράσουν». Ξεκάθαρα συναισθήματα θα ευνοήσουν θέματα σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Στα επαγγελματικά σας, σήμερα, δείχνετε μία δυναμική και μία αποφασιστικότητα που θα ευνοήσουν τις σχέσεις ή τα σχέδια σας. Η ευαισθησία που εκδηλώνετε απέναντι σε καθημερινά γεγονότα, χρειάζεται προσοχή, ιδίως σε περιπτώσεις, οι οποίες  έχουν να κάνουν με φιλικά άτομα ή τα παιδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Αποφύγετε συζητήσεις ή ζητήματα που μπορούν να σας εκνευρίσουν και συγκεντρωθείτε σε πιο χαλαρά πράγματα. Οι καταστάσεις που βιώνετε, ίσως, σας έχουν μπερδέψει και νιώθετε αρκετά αγχωμένοι. «Βγείτε» στη φύση και κάντε ένα περίπατο ή γυμναστική, ώστε να χαλαρώσετε.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-19-dekemvriou-2022-dyo

♓Ιχθύες-Η ημέρα, μπορεί να μη χαρακτηρίζεται από τις πιο κατάλληλες, αλλά η επιμονή και η υπομονή που θα δείξετε στους στόχους σας, θα μειώσει τις δυσκολίες. Επεξεργαστείτε ζητήματα που έχουν να κάνουν με φίλους ή τον έρωτα, με περισσότερη ωριμότητα κι αποφύγετε οριστικές αποφάσεις.Φωτογραφία από Oleksandr Pidvalnyi από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια, θα εμφανιστούν στο δρόμο σας και ίσως νιώσετε απροστάτευτοι. Φροντίστε να μείνετε αισιόδοξοι και μην αφήσετε τις καταστάσεις να σας επηρεάσουν αρνητικά. Βρεθείτε με φίλους ή άτομα, τα οποία  σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και διασκεδάστε. Δυσκολίες θα υπάρξουν σε δάνεια, κληρονομιές και οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Μιλήστε με φίλους ή άτομα του ίδιου κύκλου και δώστε στη δημοσιότητα σχέδια, τα οποία  έχετε προγραμματίσει και οργανώσει. Η σταθερότητα που θα δείξετε απέναντι σε λεκτικές διαφωνίες, δε θα επιτρέψει να βγουν οι συζητήσεις σας εκτός των  ορίων. Οικονομικά και γενικότερα η υλική ασφάλειά σας, θα εμφανίσει μικρά εμπόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Δείξτε την ανάλογη σοβαρότητα στα επαγγελματικά σας θέματα και μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να επηρεάζουν αρνητικά τις σκέψεις και την ψυχολογία σας. Δυσκολίες σε συνεργασίες ή θέματα σχέσεων θα σας αναγκάσουν να παραιτηθείτε, έστω και προσωρινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Σήμερα, έχετε μία ανεβασμένη διάθεση που είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε προκλήσεις ή δυσκολίες. Δε ξεχνάτε, να μείνετε δημιουργικοί κι αυτό ενδυναμώνει τη φαντασία και την αυτοπεποίθησή σας. Η ερωτική σας ζωή θα συνεχίσει σε ένα ήπιο κλίμα και θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε θέματα που σας έχουν απασχολήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η ημέρα, μπορεί να μη χαρακτηρίζεται από τις πιο κατάλληλες, αλλά η επιμονή και η υπομονή που θα δείξετε στους στόχους σας, θα μειώσει τις δυσκολίες. Επεξεργαστείτε ζητήματα που έχουν να κάνουν με φίλους ή τον έρωτα, με περισσότερη ωριμότητα κι αποφύγετε οριστικές αποφάσεις.

©Typologos.com 2022