Τα ζώδια της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-kyriakis-27-noemvriou-2022

Η Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 απαιτεί τη χαλάρωση όλων των ζωδίων, όπως την αναφέρει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Olga Fil από το Pixabay 

Η Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 απαιτεί τη χαλάρωση όλων των ζωδίων, όπως την αναφέρει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Η αισιοδοξία και η χαρούμενη διάθεση είναι αυτά που θα δώσουν ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας. Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με διαγνώσεις ή προβλέψεις και να επαναξιολογήσετε πλάνα, τα οποία  απαιτούν αποφασιστικότητα. Νέοι έρωτες, θα συναρπάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Συγκρατείστε τη φαντασία σας και μην επηρεάζεστε από συναισθηματικές εναλλαγές. Σκεφτείτε πιο απλά και προσγειωμένα, αφήνοντας την ημέρα να «περάσει» χωρίς πολλούς περιορισμούς. Δείξτε προσοχή σε παρασκήνια ή «κρυφές» καταστάσεις που μπορεί εξελιχθούν μπροστά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Θέματα, τα οποία  έχουν να κάνουν με τη καθημερινότητα θα αλλάξουν τα σχέδια σας και θα «στρέψουν» το ενδιαφέρον σας σε  άλλες επιλογές. Συζητήστε με άτομα, με τα οποία  έχετε κοινούς στόχους και απαλλαγείτε από περιττές ευθύνες, που σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Απαισιόδοξες σκέψεις θα σας σταματήσουν να «κυνηγάτε» τα όνειρα σας. Δείξτε λίγη υπομονή και καρτερία, αποφεύγοντας τη δύσκολη οδό. Προβλήματα επικοινωνίας θα εμφανιστούν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα νιώσετε απόμακροι ή απομονωμένοι.

ΛΕΩΝ

♌Γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση θα μπορέσετε να χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και θα αντιμετωπίσετε συνεργάτες,  τους οποίους  ίσως μέχρι και τώρα αδυνατούσατε. Χαρείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και διασκεδάστε με φίλους. Μικρές δυσκολίες θα εμφανιστούν στα οικονομικά σας.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Ξεπεράστε περίεργα συναισθήματα ή εμμονές που επιδρούν αρνητικά στη ζωή σας. Ίσως, εμφανιστούν ζηλοτυπίες ή εντάσεις σε θέματα του γάμου και θα πρέπει να μείνετε μακριά από συζητήσεις και μακροχρόνια σχέδια. Κληρονομιές και δάνεια, θα απαιτήσουν μεγαλύτερη προσπάθεια.

ΖΥΓΟΣ

♎Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και «βάλτε» την άθληση στη ζωή σας. Η ημέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις εις βάθους με τον σύντροφό σας, επιδιώκοντας έτσι να φέρετε ανάμεσά σας μία ισορροπία. Βασιστείτε στη διαίσθηση και το ένστικτό σας.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-kyriakis-27-noemvriou-2022-dyo

♋ Καρκίνοι-Απαισιόδοξες σκέψεις θα σας σταματήσουν να «κυνηγάτε» τα όνειρα σας. Δείξτε λίγη υπομονή και καρτερία, αποφεύγοντας τη δύσκολη οδό. Προβλήματα επικοινωνίας θα εμφανιστούν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα νιώσετε απόμακροι ή απομονωμένοι.Φωτογραφία από Olga Fil από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Νέοι έρωτες θα σας συναρπάσουν και θα χαρίσουν ευχάριστα συναισθήματα. Ίσως, σας εκνευρίσουν πολλές αναλύσεις και λεπτολογίες, σε συζητήσεις με τον σύντροφό σας. Επικεντρώστε τις συζητήσεις, στα θέματα που σας ανησυχούν και  φροντίστε να μείνετε συγκεκριμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Μία έντονη συναισθηματική φόρτιση μπορεί να μετατραπεί σε θετική ενέργεια, αν τη διοχετεύσετε σε δημιουργικούς τομείς.Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλλο θα βελτιωθούν και θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες, που σας έχουν δημιουργήσει μία απόσταση ανάμεσά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Βρεθείτε σε χώρους που νιώθετε ασφάλεια και μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα, καθώς και να χαλαρώσετε. Ασχοληθείτε με αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες, που μπορούν να αποφορτίσουν την αρνητική ενέργεια που σας διακατέχει, εξαιτίας πολλών ευθυνών και υποχρεώσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία, τα οποία απαιτούνται για τα επαγγελματικά σας και μην αφήσετε τις προκλήσεις που θα υπάρξουν, να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σας. Συζητήστε τα πλάνα που έχετε οργανώσει και αφήστε χρόνο και στους άλλους να τα επεξεργαστούν.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Μία κυκλοθυμική διάθεση θα «σταθεί» εμπόδιο στην επικοινωνία σας και θα εντείνει την ανησυχία σας για το μέλλον. Συγκρατηθείτε και δείξτε δυνατοί απέναντι σε αρνητικές καταστάσεις. Θέματα υλικής ασφάλειας, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να τα «βάλετε σε τάξη».

©Typologos.com 2022