Τα ζώδια της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-pemptis-13-Oktovriou-2022

Η Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 επισημαίνει τα θέματα όλων των ζωδίων και τα οποία υπογραμμίζει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD. Φωτογραφία από Rickson Bejar από το Pixabay 

Η Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 επισημαίνει τα θέματα όλων των ζωδίων και τα οποία υπογραμμίζει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Εκδηλώστε τα συναισθήματα προς τον σύντροφό σας, χωρίς να φοβάστε την επίκριση. Συζητήστε με ειλικρίνεια και ακούστε τι έχει να σας πει. Η εστίαση σε προσωπικά θέματα και την πνευματική σας διεύρυνση, θα τονώσουν το ηθικό και θα σας κάνουν χαρούμενους.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Αντιδράστε ανάλογα σε προκλήσεις ή προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν. Βάλτε τα πράγματα σε μία σειρά και αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας. Σε περίπτωση που μπορεί να «βγείτε από τα όρια», απλά μείνετε σε απόσταση. Δυσκολίες σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με παρασκηνιακά θέματα και το ενδιαφέρον σας θα είναι αμείωτο, προς τα γεγονότα που θα εμφανιστούν. Πριν λάβετε κάποιες αποφάσεις, συζητήστε τις με έμπιστα άτομα ή δώστε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η ημέρα σας ωθεί σε νέα ανοίγματα και η επιχειρηματική σκέψη, θα στηρίξει τα σχέδια σας. Άτομα του ίδιου κύκλου, θα θέσουν νέες ιδέες επί τάπητος και θα προσδιορίσουν νέους χρόνους ολοκλήρωσης. Σε εντάσεις με τον σύντροφό σας, είναι πιθανόν να σας βοηθήσουν φιλικά άτομα.

ΛΕΩΝ

♌Η ημέρα είναι κατάλληλη για να εισάγετε νέες ιδέες στον επαγγελματικό σας τομέα και να λάβετε απαντήσεις που θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να δεχθείτε μία προαγωγή ή να τεθούν σε εφαρμογή νέα σχέδια. Η υλική σας ασφάλεια και τα οικονομικά θα ευνοηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η επιθυμία να ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχουν προκύψει ξαφνικά, θα απαιτήσουν μεγαλύτερη προσπάθεια και περισσότερες ώρες εργασίας. Θέματα που συσχετίζονται με ταξίδια, ανώτερη μόρφωση ή εκπαίδευση, θα λειτουργήσουν θετικά και θα «χαρίσουν» ένα ευχάριστο κλίμα.

ΖΥΓΟΣ

♎Σήμερα, σας απασχολούν τα οικονομικά σας και θα προσπαθήσετε να επαναλάβετε ενέργειες που στο παρελθόν, ήταν εύστοχες. Οι συναλλαγές οικονομικού τύπου, θα χρειαστεί να τις εξετάσετε πιο εκτενέστερα. Ερωτικές σχέσεις, θα σας ενθουσιάσουν.

ta-zodia-tis-pemptis-13-Oktovriou-2022-dyo

♎Ζυγοί-Σήμερα, σας απασχολούν τα οικονομικά σας και θα προσπαθήσετε να επαναλάβετε ενέργειες που στο παρελθόν, ήταν εύστοχες. Οι συναλλαγές οικονομικού τύπου, θα χρειαστεί να τις εξετάσετε πιο εκτενέστερα. Ερωτικές σχέσεις, θα σας ενθουσιάσουν.Φωτογραφία από Engin Akyurt από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Το φιλικό περιβάλλον θα έχει την υποστήριξή σας, καθώς μία έντονη ευαισθησία θα «αγγίξει» τους προβληματισμούς του. Με τους ειλικρινείς, έχετε το περιθώριο να στηρίξετε γερά θεμέλια σε θέματα συνεργασιών και να μείνετε μακριά από αντιπαραθέσεις, καθώς και συγκρουσιακές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η ροή της καθημερινότητας θα απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας και θα σας «κρατήσει» προσγειωμένους, σε τυχόν ακραίες σκέψεις. Μηνύματα ή ειδοποιήσεις από άτομα του παρελθόντος, θα «ξυπνήσουν» μνήμες και θα «κεντρίσουν»  το ενδιαφέρον σας. Μικρές αποδράσεις θα χαλαρώσουν την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η διάθεση να φλερτάρετε ή να διασκεδάσετε, θα ανανεώσει επιθυμίες και ανάγκες. Η αυτοεκτίμηση που διαθέτετε προς το άτομο σας, λειτουργεί θετικά προς τις επιλογές και τις αποφάσεις σας. Αποφύγετε αγορές ή επενδύσεις και δώστε περισσότερο χρόνο στις αναζητήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Μία έντονη στροφή προς την μοναχικότητα θα επηρεάσει  θετικά τον εσωτερικό κόσμο σας. Σε περίπτωση που μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και καυγάδες στο περιβάλλον, ιδίως με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, αφήστε την ημέρα να «περάσει», χωρίς πολλές πιέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Αν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο γύρω περιβάλλον, μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε θετικά και παράλληλα να αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Η υπερευαισθησία σας, συνδυαζόμενη με την ανάγκη για επικοινωνία, θα δώσει ένα θεμιτό αποτέλεσμα.

©Typologos.com 2022