Τα ζώδια της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-12-Oktovriou-2022

Η Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 προσφέρει ευχέρεια στα σχέδια όλων των ζωδίων, όπως τα αναφέρει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από olga volkovitskaia από το Pixabay 

 Η Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 προσφέρει ευχέρεια στα σχέδια όλων των ζωδίων, όπως τα αναφέρει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Καταστάσεις που συσχετίζονται με πρόσωπα, τα οποία νιώθετε κοντά σας, μπορούν να σας «ταρακουνήσουν» και να σας κάνουν να επαναξιολογήσετε την θέση σας. Στραφείτε προς τον εαυτό σας και μην αφήνετε περιθώριο σε αρνητικές σκέψεις να «χαράξουν» μία πορεία που δε σας αντιπροσωπεύει.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Μικρές αποδράσεις στην φύση ή εκδρομές με φίλους, θα σας απομακρύνουν από στερεότυπα και κοινότυπα θέματα. Κληρονομικά και δάνεια, θα σας απασχολήσουν και μπορείτε να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Η τάση να εξισορροπήσετε δυσκολίες ή υποχρεώσεις, θα νιώσετε πιο ανάλαφροι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η λεπτομερής εξέταση στα επαγγελματικά σας θα ευνοήσει τα μελλοντικά σας σχέδια και θα δώσει το προβάδισμα σε νέες ενάρξεις. Ακολουθήστε ένα δυναμικό μοτίβο και στηριχτείτε στην διπλωματία και την ευχέρεια λόγου. Μία νοσταλγική διάθεση θα σας «στρέψει»  προς το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Οι επαγγελματικές συμφωνίες που έχετε στο πλάνο να κλείσετε θα έχουν την εύνοια της ημέρας. Ασχοληθείτε πιο επιμελώς με θέματα που αφορούν στην υλική σας ασφάλεια και τα οικονομικά. Προσέξτε την διάθεση σας, σε περιπτώσεις που εμφανιστούν προκλήσεις ή αντιπαραθέσεις.

ΛΕΩΝ

♌Θέματα που συσχετίζονται με το εξωτερικό και με μακρινούς τόπους, θα δώσουν έναν ευχάριστο τόνο στην ημέρα σας. Οι φιλικές συναντήσεις, θα σας διασκεδάσουν και θα αποβάλλουν το φορτίο της ημέρας. Ο μαγνητισμός και ο ερωτισμός, είναι στοιχεία, τα οποία θα διαμορφώσουν ένα ευχάριστο κλίμα με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η αρνητική σας ψυχολογία δεν αφήνει να επενδύσετε δυναμικά σε ιδέες και σχέδια στον επαγγελματικό τομέα σας. Η ψυχραιμία, είναι το «κλειδί» και αποφύγετε να μεγαλοποιείτε καταστάσεις. Παρασκήνια και μυστικά του παρελθόντος, ενδεχομένως να αποκαλυφθούν και αυτό να είναι δύσκολο στην διαχείρισή τους.

ΖΥΓΟΣ

♎Η επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι που είναι πρωτοποριακό και ακραίο, θα ενισχύσει την φαντασία σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας, σε ασχολίες που έχουν να κάνουν με την καλλιτεχνική σας φύση. Η ημέρα θα πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα. Μία βόλτα ή ένας περίπατος θα σας χαλαρώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η αρνητική σας ψυχολογία θα εμποδίσει να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα. Ένα αίσθημα απομόνωσης θα δημιουργήσει μία ψυχρότητα απέναντι στις οικείες σχέσεις. Φροντίστε οι συζητήσεις σας να κυλούν σε ένα ήπιο κλίμα. Δυσκολίες με την επικοινωνία και τα μακροχρόνια σχέδια.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-12-Oktovriou-2022-dyo

♍Παρθένοι-Η αρνητική σας ψυχολογία δεν αφήνει να επενδύσετε δυναμικά σε ιδέες και σχέδια στον επαγγελματικό τομέα σας. Η ψυχραιμία, είναι το «κλειδί» και αποφύγετε να μεγαλοποιείτε καταστάσεις. Παρασκήνια και μυστικά του παρελθόντος, ενδεχομένως να αποκαλυφθούν και αυτό να είναι δύσκολο στην διαχείρισή τους.Φωτογραφία από Mircea – See my collections από το Pixabay 

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Στα εργασιακά σας θέματα θα έχετε μία δύσκολη αντιμετώπιση και θα πρέπει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων. Η τύχη και η αυτοπεποίθηση, θα είναι τα «όπλα»  σας και θα μπορέσετε με σθένος να τα διαχειριστείτε. Θέματα, τα οποία  έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση θα ευνοηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές, όπου χρειάζεται και να επενδύσετε κατάλληλα τον χρόνο σας. Αποφύγετε θέματα που σας αποσπούν την προσοχή και σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Οι προτάσεις για νέες συνεργασίες, που ενδεχομένως περιμένετε, ίσως θέλουν περισσότερο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Οι έξοδοι με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σας ενθουσιάσουν και θα στρέψουν την προσοχή σας σε νέες ευχάριστες συνήθειες. Η σχέση με τον σύντροφό σας, ίσως περνάει σε μία περίοδο αλλαγής και αυτή μπορεί να σας δημιουργήσει μία μικρή ανησυχία, καθώς  και ένα άγχος.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Μειωμένη θα είναι η τύχη σήμερα, και αυτό δε θα βοηθήσει σε θέματα καριέρας ή επαγγελματικών στόχων. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο κατάλληλα και κάντε τις ανάλογες επιλογές, που στο μέλλον θα σας ικανοποιήσουν. Η επικοινωνία θα βελτιωθεί, ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλου.

©Typologos.com 2022