Τα ζώδια της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-kyriakis-2-oktovriou-2022

H Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 επιτάσσει τις σκέψεις για τα σχέδια όλων των ζωδίων, για τα οποία γράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Mircea – See my collections από το Pixabay 

H Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 επιτάσσει τις σκέψεις για τα σχέδια όλων των ζωδίων, για τα οποία γράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν είναι κατάλληλη, ώστε να λάβετε πρωτοβουλίες και να λύσετε πρακτικά προβλήματα. Η επιπολαιότητα και η αγάπη που δείχνετε για το ρίσκο, δεν ευνοούν να βρείτε την ισορροπία σας. Αφήστε την ημέρα να «περάσει»  και «βρεθείτε» αντιμέτωποι με τις αντοχές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Η πρόθεση να εναντιωθείτε σε ιδέες ή συμπεριφορές, οι οποίες έχουν δείξει μία αρνητικότητα στο παρελθόν, θα δημιουργήσει μία ένταση στις μεταξύ σας σχέσεις. «Βάλτε φρένο» σε αναζητήσεις που δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε. Μικρές αποδράσεις θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Αισθήματα αισιοδοξίας θα βελτιώσουν την επικοινωνία στο επαγγελματικό περιβάλλον σας. Ευνοούνται οι συναντήσεις και τα συμβόλαια. Γι’ αυτό, εξετάστε λεπτομέρειες που ίσως, σας έχουν διαφύγει. Δείξτε προσοχή σε προθέσεις που δεν είναι αγνές και «κινηθείτε» πιο διακριτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε ασχολίες, οι οποίες σας δίνουν την ευχαρίστηση και περιορίστε τις διαθέσεις που έχουν ρίσκο. Ζητήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με την βελτίωση της προσωπικότητας, θα σας απασχολήσουν και θα «εστιάσετε» στα  χαρακτηριστικά ή στις αδυναμίες, που πρέπει να εξισορροπηθούν.

ΛΕΩΝ

♌Μία ρομαντική διάθεση θα δημιουργήσει ένα γαλήνιο κλίμα ανάμεσα στην ερωτική σας σχέση και θα βελτιώσει την επικοινωνία. Αποκαλύψεις που θα έρθουν στην επιφάνεια, απαιτούν ψυχραιμία και ένα πιο δυναμικό τρόπο διαχείρισης. Οικονομικά, δάνεια και νομικές υποθέσεις, θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Σήμερα, μπορεί να σας συμβούν αρκετά παράξενα γεγονότα που θα σας αποπροσανατολίσουν τις σκέψεις. Ο επαγγελματικός σας τομέας θα επηρεαστεί αρκετά και θα νιώσετε μία μικρή πίεση. Προσπαθήστε να μείνετε ρεαλιστές και να μη παρασυρθείτε από αρνητικά συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

♎Η πρακτική στάση που διατηρείτε στον εργασιακό σας τομέα, θα δώσει την ευκαιρία να μην αφήσετε υποχρεώσεις σε εκκρεμότητα και να οργανώσετε τα μελλοντικά σχέδια σας. Ο έρωτας και η διασκέδαση, είναι στοιχεία που θα ανανεώσουν την διάθεσή σας. Ζήστε τις στιγμές.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-kyriakis-2-oktovriou-2022-dyo

♏Σκορπιοί-Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, αν είναι οι κατάλληλες, για να ξεκαθαρίσετε θέματα από το παρελθόν. Μη βιάζεστε να γίνουν άμεσα οι αλλαγές. Αντ’ αυτού, δώστε χρόνο και χώρο στα πράγματα. Μακρινά ταξίδια και θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, θα ευνοηθούν.Φωτογραφία από Roman Kogomachenko από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, αν είναι οι κατάλληλες, για να ξεκαθαρίσετε θέματα από το παρελθόν. Μη βιάζεστε να γίνουν άμεσα οι αλλαγές. Αντ’ αυτού, δώστε χρόνο και χώρο στα πράγματα. Μακρινά ταξίδια και θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, θα ευνοηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Ελέγξτε τα συναισθήματά σας και μην αντιδράτε απερίσκεπτα. Ίσως, η ημέρα δε σας ευνοεί να μετουσιώσετε την ενέργειά σας, σε δράση και δημιουργικότητα. Κάντε πιο απλούστερες κινήσεις, οι οποίες δε συσχετίζονται με ρίσκο και κίνδυνο. «Βάλτε σε τάξη» τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Ευχάριστες συναντήσεις θα «ελαφρύνουν» το κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο και οι συζητήσεις θα εξελιχθούν σε ένα διασκεδαστικό μοτίβο. Περιορίστε την απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Η επικοινωνία, μεταξύ των συγγενικών και κοντινών προσώπων, θα βελτιωθεί αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Οι απαντήσεις που αναμένετε να λάβετε, ίσως, να μην έχουν το αποτέλεσμα, το οποίο επιθυμείτε. Η συνεχής προσπάθεια και υπομονή, είναι το «κλειδί», για να τα καταφέρετε. Ενώ η ημέρα είναι αρκετά δύσκολη, θα έχετε την ευκαιρία στον οικονομικό ή υλικό τομέα, να  «βάλετε τα πράγματα» σε μία σειρά.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η ευαισθησία απέναντι στους άλλους, θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη, αποφεύγοντας υπερβολές και υπέρμετρα πράγματα. Διασκεδάστε και δημιουργήστε νέα σχέδια, καθώς θα δρομολογήσουν νέες ενάρξεις στην ζωή σας. Μείνετε πιστοί στις προσδοκίες σας και επανεξετάστε προκλήσεις, εάν υπάρχουν.

©Typologos.com 2022