Τα ζώδια της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-paraskevis-30-Septemvriou-2022

Η Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022  επικεντρώνεται στα σχέδια των ζωδίων, όπως τα περιγράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay

Η Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022  επικεντρώνεται στα σχέδια των ζωδίων, όπως τα περιγράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Η πρόθεση να οργανώσετε νέες ενάρξεις και να λάβετε μέρος σε συνεργασίες, οι οποίες θα αξιοποιήσουν τα επαγγελματικά σας, θα «ανοίξει» νέους ορίζοντες. Μην αφήσετε την ημέρα να πάει χαμένη. Ταυτόχρονα, όμως,  διατηρήστε τον έλεγχο σε πιθανές αντιπαραθέσεις και ανταγωνισμούς, που μπορεί να υπάρξουν.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Αισθήματα αισιοδοξίας και χαράς θα διαχέονται στην ατμόσφαιρα, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα και με τους γύρω. Σε συμβόλαια ή συμφωνίες, προσπαθήστε να κατανοήσετε τις προθέσεις και έπειτα να «κινηθείτε» ανάλογα. Ίσως, όλοι- όλες δεν έχουν τις δικές σας αγνές προθέσεις και συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Σε περίπτωση που δείτε τον εαυτό σας αρκετά οξύθυμο, αποφύγετε συζητήσεις, ιδίως αυτές, που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας. Οι συζητήσεις για κληρονομιές ή δάνεια, θα εξελιχθούν σε έντονο κλίμα. Γι’ αυτό, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα να λάβετε οριστικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Ίσως, παρασυρθείτε από τις αυταπάτες και τις ουτοπικές σκέψεις. Επομένως, μείνετε μακριά από περιστάσεις που τις εντείνουν. Μία ρομαντική διάθεση θα σας φέρει κοντά με τον σύντροφό σας, γεφυρώνοντας έτσι κενά επικοινωνίας, που υπήρξαν στο παρελθόν. Βρεθείτε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης.

ΛΕΩΝ

♌Η τάση να «κινηθείτε» ελεύθερα και χωρίς στερεότυπα και έμμονες ιδέες, θα αλλάξει την διάθεση και την ψυχολογία σας. Θυμηθείτε να «βάλετε φρένο» σε θέματα, τα οποία συσχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, ιδίως όταν δεν αφήνουν τον έλεγχο στα χέρια σας. Η αύξηση των ωρών εργασίας, θα φέρει ενίσχυση στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η πρακτικότητα και η σταθερότητα απέναντι σε θέματα καριέρας, θα  «χαρίσουν» την άνοδο που εσείς επιδιώκετε. Η ημέρα είναι κατάλληλη να λάβετε αποφάσεις,  όπου κρίνεται απαραίτητο και να δώσετε αναγκαίες συμβουλές, σε άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν. Η τύχη είναι μειωμένη σε ερωτικά θέματα.

 ΖΥΓΟΣ

♎Η αποφυγή από εντάσεις και καυγάδες θα σας «οδηγήσει»  να βρεθείτε κοντά σε άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να ξεκινήσετε νέα σχέδια. Η σχέση με τον σύντροφό σας «περνάει» την καλύτερη φάση, καθώς θα υπάρξει αλληλοκατανόηση και ξεκάθαρα συναισθήματα.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-paraskevis-30-Septemvriou-2022-dyo

♍Παρθένοι-Η πρακτικότητα και η σταθερότητα απέναντι σε θέματα καριέρας, θα  «χαρίσουν» την άνοδο που εσείς επιδιώκετε. Η ημέρα είναι κατάλληλη να λάβετε αποφάσεις,  όπου κρίνεται απαραίτητο και να δώσετε αναγκαίες συμβουλές, σε άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν. Η τύχη είναι μειωμένη σε ερωτικά θέματα.Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Μην είστε αφελής σε άτομα, τα οποία προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά, αλλά και οικονομικά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τα συναισθήματά σας και να αποφύγετε υπερβολές, καθώς και υπέρμετρα πράγματα. Δείτε με αντικειμενικότητα και ρεαλισμό, τα πράγματα γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Οι συναντήσεις που θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο, θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη, καθώς θα τις στηρίξετε με διπλωματία και επιχειρηματικό πνεύμα. Προγραμματίστε μακροχρόνια σχέδια, ιδίως με άτομα γυναικείου φύλου. Η ανταπόκριση που θα βρείτε από τα φιλικά άτομα, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να λάβετε κάποιες απαντήσεις που θα κρίνουν την πορεία σας και θα ενεργοποιήσουν σχέδια, τα οποία έχετε αφήσει ημιτελή στο παρελθόν. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις στον προσωπικό σας τομέα και οι οποίες σας έχουν επηρεάσει αρνητικά έως και τώρα.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Ασχοληθείτε με ευχάριστα θέματα και αφήστε πίσω ό,τι σας έχει κουράσει ψυχολογικά. Βρεθείτε με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε ή έχετε κοινούς στόχους και διασκεδάστε. Νέοι έρωτες θα σας ενθουσιάσουν και θα βρείτε ενδιαφέροντα, τα οποία θα διοχετεύσουν δημιουργικά την ενέργειά σας.

 ΙΧΘΥΕΣ

♓Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι αρκετά πτωτική για να αντιμετωπίσετε με θάρρος και τόλμη, τις προκλήσεις της ημέρας. Το ένστικτό και η διαίσθησή σας, είναι το «βάθρο» για να «οδηγηθείτε» σε συμπεράσματα και αποφάσεις, που απαιτούν παρασκήνια και «κρυφές» καταστάσεις.

©Typologos.com 2022