Μη ντρέπεσαι για την ιστορία σου

Γράφει η  Μαρία Σκαμπαρδώνη

Δημοσιογράφος-συγγραφέας 

jpeg-optimizer-mi-ntrepesai-gia-tin-istoria-sou-maria-skabardoni

Μη ντρέπεσαι για την ιστορία σου, για τίποτα από όλα αυτά που έχεις ζήσεις. Αυτό αναφέρει η δημοσιογράφος-συγγραφέας, Μαρία Σκαμπαρδώνη. Φωτογραφία από Jess Foami από το Pixabay 

Μη ντρέπεσαι για την ιστορία σου, για τίποτα από όλα αυτά που έχεις ζήσεις. Μη ντρέπεσαι για το χνάρι που άφησε το πέρασμά σου, σε αυτό τον κόσμο: Με όλα τα λάθη του,  και όλα τα σωστά του, είναι δικό σου.

Μη μετανιώνεις

για τίποτα

Μη μετανιώνεις για τίποτα. Όλες οι επιλογές στη ζωή, είτε αποδείχθηκαν λάθος είτε σωστές, όλες δικές σου, ήταν. Εσύ τις αποφάσισες, εσύ έκρινες πως αυτές οφείλεις να πάρεις εκείνη τη στιγμή, εσύ τις θέλησες. Όλες οι επιλογές ήταν δικές σου. Όλα αυτά δημιούργησαν το δικό σου, μοναδικό αποτύπωμα στη ζωή, που δεν πρόκειται να το διαβεί κανείς άλλος.

jpeg-optimizer-mi-ntrepesai-gia-tin-istoria-sou-maria-skabardoni-two

Μη ντρέπεσαι για τίποτα από αυτό που κάνει την προσωπικότητά σου,  αυτή που είναι.Φωτογραφία από Hunny Taneja από το Pixabay 

Μη ντρέπεσαι

για τα βιώματά σου

Μη ντρέπεσαι για τα βιώματά σου: Όλα πρέπει να τα ζήσεις κι όλα να τα βιώσεις.Από τρελή χαρά να δακρύσεις και από μεγάλη πίκρα να σιωπήσεις.Μη ντρέπεσαι για τα βιώματά σου: Αυτά είναι που θα εμπνεύσουν άλλους. Αυτά είναι που θα τα εκτιμήσουν άλλοι και θα θελήσουν να σε θεωρήσουν ως έναν άνθρωπο, στον οποίο αξίζει να του μοιάσουν.

Είσαι ο εαυτός σου

Μη ντρέπεσαι για τίποτα από αυτό που κάνει την προσωπικότητά σου, αυτή που είναι. Είσαι ο εαυτός σου, με όλα του, τα στραβά, με όλα του, τα ωραία, με όλες του,τις επιλογές, με τα πάντα.

©Typologos.com 2022