87η ΔΕΘ 1.500 εκθέτες 18 διεθνείς συμμετοχές Τιμώμενη Χώρα Βουλγαρία με 60 επιχειρήσεις

Πλήθος εκδηλώσεων οικονομικών

 πολιτιστικών και αθλητικών

Κάθε βράδυ

και μία συναυλία

87i-deth-1500-ekthetes-18-diethneis-simmetoches-Timomeni-Chora-i-Bulgaria-me-60-epicheiriseis

Με 1.500 εκθέτες, 18 διεθνείς συμμετοχές, τιμώμενη Χώρα τη Βουλγαρία, 382 μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω 49 επιμελητηρίων και εννέα θεματικά αφιερώματα η 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης  ΔΕΘ θα αποτελέσει από τις 9 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2023  το επίκεντρο της εγχώριας πολιτικής και οικονομικής σκηνής. Φωτογραφία-Πηγή: ΔΕΘ-Ηelexpo

Με 1.500 εκθέτες, 18 διεθνείς συμμετοχές, τιμώμενη Χώρα τη Βουλγαρία, 382 μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω 49 επιμελητηρίων και εννέα θεματικά αφιερώματα η 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) θα αποτελέσει από τις 9 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 το επίκεντρο της εγχώριας πολιτικής και οικονομικής σκηνής.

Οι θεματικές ενότητες

Ελλάδα και Επιχειρηματικότητα, Akademia, Ελλάδα των Περιφερειών, Κυκλική Οικονομία, Γαστρονομία-Διατροφή, Ψηφιακή Ελλάδα Start ups, Δημόσιοι Φορείς Οργανισμοί, Cosmos-Διεθνείς Συμμετοχές και Έπιπλα-Οικιακός Εξοπλισμός θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο κάθε κλάδο ξεχωριστά μαζί με τις πιο σύγχρονες προτάσεις της αγοράς.

Οι κρατικές

διεθνείς συμμετοχές

Οι κρατικές διεθνείς συμμετοχές της 87ης ΔΕΘ είναι 18 μαζί με τη τιμώμενη χώρα, την Βουλγαρία. Μάλιστα, η Νότια Κορέα, η Μολδαβία και η Ταϊλάνδη συμμετέχουν για πρώτη φορά, ενώ οι υπόλοιπες χώρες είναι οι:  Κύπρος, Μπαγκλαντές, Ινδονησία, Βιετνάμ, Ουρουγουάη, Ουκρανία, Αρμενία, Ιράν, Ιταλία, Πολωνία, Γαλλία, Σερβία, Ινδία και Νεπάλ.

Η συμμετοχή

της Βουλγαρίας

Η βουλγαρική συμμετοχή μετρά 60 επιχειρήσεις από κλάδους,  όπως είναι αυτοί της ενέργειας, της κυκλικής οικονομίας, της βιομηχανίας, της καινοτομίας-τεχνολογίας, των τροφίμων, των μεταφορών-logistics, των καλλυντικών, του τουρισμού, του πρωτογενούς τομέα, της συσκευασίας και των υπηρεσιών.  Αναπτύσσεται, δε, στο περίπτερο 13, όπου καλύπτει 2.600 τετραγωνικά μέτρα.

Το ενδιαφέρον

των βουλγαρικών επιχειρήσεων

για τη ΔΕΘ

Το ενδιαφέρον των βουλγαρικών επιχειρήσεων για τη ΔΕΘ ήταν εξαρχής μεγάλο και στο πλαίσιο αυτό θα έχουν συναντήσεις τύπου b2b με ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τις 1.000 υπό την οργανωτική ευθύνη του εκθεσιακού φορέα και του ΣΒΕ.

Παράλληλα, η θεσμική εκπροσώπηση της βουλγαρικής συμμετοχής θα είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, καθώς στην 87η ΔΕΘ θα βρεθούν ο Βούλγαρος πρόεδρος, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός και πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου της βουλγαρικής κυβέρνησης.

Πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων

από τη Βουλγαρία

Τη βουλγαρική παρουσία θα πλαισιώσει πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, με αιχμή το πολιτισμό, αλλά και τις οικονομικές σχέσεις Ελλάδας-Βουλγαρίας. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται η ημερίδα Ελλάδας-Βουλγαρίας, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης», που θα «αγγίξει»  μια σειρά πεδίων κοινού ενδιαφέροντος για τις δύο χώρες και θα «ανοίξει»  το διάλογο για σημαντικά ζητήματα, όπως είναι τα λιμάνια και οι υποδομές, η τεχνολογική καινοτομία και η ψηφιακή συνδεσιμότητα, η ενέργεια και ο κυκλικός τουρισμός.

Τι θα δουν

οι επισκέπτες-επισκέπτριες

του περιπτέρου της Βουλγαρίας

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Βουλγαρίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη παρουσίαση του Supercomputer, ενός παγκόσμιας κλάσης petascale υπολογιστή.

Παράλληλα, προγραμματίζονται διάφορες παρουσιάσεις και επιδείξεις των τεχνολογιών αιχμής στη φαρμακευτική, στη ρομποτική και στην εικονική πραγματικότητα, αλλά και εκπαιδευτικές δράσεις για τις νέες μεθόδους εκμάθησης τύπου STEM. Πολλές είναι οι εκδηλώσεις της Βουλγαρίας και στο πεδίο του πολιτισμού με μουσικές, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις.

Δυναμική η συμμετοχή

της ΚΕΕΕ

Δυναμική είναι η συμμετοχή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας με 49 επιμελητήρια και 382 μικρομεσαίες επιχειρήσεις από ολόκληρη τη χώρα. Με ξεχωριστές συμμετοχές λαμβάνουν μέρος 4 Επιμελητήρια, ήτοι: Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Thessfashion

Μάλιστα, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) διοργανώνει για πρώτη φορά την ειδική θεματική ενότητα «Thessfashion» για την ένδυση, την υπόδηση και τα αξεσουάρ, στο περίπτερο 16, όπου θα συμμετάσχουν ηχηρά ονόματα της μόδας. Οι επιχειρήσεις που παίρνουν μέρος στο πρωτότυπο εγχείρημα του ΒΕΘ είναι περί τις 40, ενώ «αγγίζουν» τα 1.600, τα τετραγωνικά μέτρα, που θα καταλάβουν.

Τα υπόλοιπα

θεματικά αφιερώματα

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα θεματικά αφιερώματα περιλαμβάνονται σ’ αυτά πολύ ενδιαφέροντες τομείς, ήτοι:

-Το αφιέρωμα της Κυκλικής Οικονομίας είναι μια εκθεσιακή ενότητα στην οποία συμμετέχουν εταιρείες που παρουσιάζουν πρωτοποριακά συστήματα θέρμανσης και ψύξης, εξειδικευμένες εφαρμογές και προϊόντα μαζί με ενδιαφέρουσες προτάσεις για τη σύγχρονη δόμηση. Αναπτύσσεται σε 3.000 τετραγωνικά μέτρα σε υπαίθριους και εσωτερικούς χώρους με περισσότερες από 55 συμμετοχές.

-Το αφιέρωμα της AKADEMIA για την εκπαίδευση-έρευνα-καινοτομία (Περίπτερο 14) είναι το σημείο συνάντησης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Δεκατρία ανώτατα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα θα παρουσιάσουν νέα προγράμματα σπουδών, καινοτόμα προπτυχιακά (Bachelor), μεταπτυχιακά (Master), διδακτορικά προγράμματα (PhD), καθώς και προγράμματα σπουδών με τη φιλοσοφία της ανοικτής και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα

των εκδηλώσεων

της 87ης ΔΕΘ

Πλούσιο και πολύπτυχο είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 87ης ΔΕΘ, που ξεκινούν,  μάλιστα πριν καν εγκαινιαστεί η διοργάνωση.

Έτσι, η έκθεση υποδέχεται το 3ο Συνέδριο του Economist στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου  2023 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» με τίτλο: «Ο νέος οδικός χάρτης της Ελλάδας μετά τις εκλογές-Χτίζοντας αξιόπιστες συνεργασίες στην περιοχή».

Στην εναρκτήρια συνεδρία θα μιλήσει ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης και ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ντ. Ντε Βιλπέν, ενώ στο κλείσιμο των εργασιών ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Νικολάι Ντένκοφ.

Το Συνέδριο

για τη Διαχείριση

των Φυσικών Καταστροφών

Στο πρόγραμμα της 87ης ΔΕΘ συγκαταλέγεται και το συνέδριο για τη διαχείριση των φυσικών καταστροφών με τίτλο: «Προστατεύοντας τη ζωή-Χτίζοντας ανθεκτικότητα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 13 Σεπτεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Πρόκειται για μια διοργάνωση του Economist και το οποίο γίνεται σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo.

Η έκθεση

«Η Θεσσαλονίκη

μέσα από τις συλλογές»

Μια ακόμα ξεχωριστή εκδήλωση της  87ης ΔΕΘ είναι η  έκθεση «Η Θεσσαλονίκη μέσα από τις συλλογές», η οποία «φιλοξενεί» τις συλλογές γνωστών συλλεκτών με θέμα τη Θεσσαλονίκη και τα μνημεία της.

Η έκθεση διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με την εταιρεία «MC Salonica» και θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια της 87ης ΔΕΘ στο Περίπτερο των Εθνών (Περίπτερο 6). Στο ίδιο περίπτερο θα διοργανωθεί το τελευταίο τετραήμερο της 87ης ΔΕΘ (14-17 Σεπτεμβρίου 2023) και η 2η Συλλεκτική EXPO 2023 από τη ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με την εταιρεία «MC Salonica» με αντικείμενο την ανταλλαγή  και τη προώθηση των συλλογών και των αντικειμένων από τους  εμπόρους και τους  συλλέκτες.

Ο Αθλητισμός

δίνει το «παρών»

στην 87η ΔΕΘ

Και ο αθλητισμός, όμως, δίνει το «παρών» στην 87η ΔΕΘ, αφού από τις 11 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2023 θα διοργανωθεί το «Τουρνουά ΔΕΘ ποδοσφαίρου 5Χ5» με μήνυμα «Όχι στη βία» και στο οποίο θα διεξαχθούν αγώνες ποδοσφαίρου 5Χ5. Οι αγώνες θα γίνονται  καθημερινά σε γήπεδο που θα στηθεί εντός της ΔΕΘ. Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Α.Σ. Πανόραμα.

Σε αυτό περιλαμβάνονται:

⚽Αγώνες μεταξύ των ακαδημιών της Θεσσαλονίκης με παιδιά ηλικίας 8-12 ετών.

⚽Ματς μεταξύ των δημοσιογράφων και των καλλιτεχνών, σκηνοθετών, οπερατέρ της Θεσσαλονίκης.

⚽Αγώνες των βετεράνων ποδοσφαιριστών των ομάδων της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ-Άρης-Ηρακλής-Απόλλων Καλαμαριάς).

⚽Παιδικοί αγώνες κοριτσιών των ηλικιών 12-15 ετών από τις ομάδες και τις ακαδημίες της Θεσσαλονίκης.

⚽Ματς των στελεχών-ομάδων από τις μεγάλες εταιρείες, αλλά και τους οργανισμούς που παίρνουν μέρος στη ΔΕΘ.

Αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας

Τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας, όμως, παρουσιάζονται στην 87η ΔΕΘ μέσα από ένα μεγάλο πολιτιστικό αφιέρωμα, που τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων (ΕΣΕ) και  το οποίο γίνεται με την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo. Το αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας με τίτλο: «Ζωή σαν παραμύθι» επιμελείται και παρουσιάζει η καλλιτέχνιδα, Μαρίνα Πετρή.

Τα Music Events Live

Επίσης,  στη γιορτή των «Music Events Live» συμμετέχουν  κορυφαία ονόματα του εγχώριου μουσικού στερεώματος και τα οποία θα ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες στις συναυλίες, που θα γίνονται κάθε βράδυ στην 87η ΔΕΘ.Στο πλαίσιο των καθημερινών συναυλιών θα  δοθεί και η πανελλήνια πρεμιέρα της μουσικής παράστασης «Tribute Show Tina Turner», η οποία φτάνει στη Θεσσαλονίκη από το Λονδίνο και το West End.

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο της ΔΕΘ (16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023) θα πραγματοποιηθεί και το 55ο Ράλι ΔΕΘ από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Πολλές ακόμα

ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

Η 87η ΔΕΘ περιλαμβάνει δεκάδες ακόμα ενδιαφέρουσες, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και  τις οποίες καλείται  το κοινό να τις ανακαλύψει. Προς αυτό το σκοπό, η 87η ΔΕΘ «εγκαινιάζει»  για τη διευκόλυνση του κόσμου και τη λειτουργία του HELEXPO App, ενός χρήσιμου εργαλείου,  προκειμένου να είναι απόλυτα συντονισμένοι οι επισκέπτες με  ό,τι συμβαίνει στην έκθεση.

Η εφαρμογή αποτελεί πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η 87η ΔΕΘ είναι και αυτή ενταγμένη στη πρωτοβουλία «Zero Waste Expo» της ΔΕΘ-Helexpo, μέσω της οποίας θα γίνεται η ανακύκλωση  των οργανικών, των ανακυκλώσιμων και των μη ανακυκλώσιμων απορριμμάτων σε 20 σημεία εντός του εκθεσιακού κέντρου.

87i-deth-1500-ekthetes-18-diethneis-simmetoches-Timomeni-Chora-i-Bulgaria-me-60-epicheiriseis 2

Η 87η ΔΕΘ περιλαμβάνει δεκάδες ακόμα ενδιαφέρουσες, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και  τις οποίες καλείται  το κοινό να τις ανακαλύψει. Προς αυτό το σκοπό, η 87η ΔΕΘ «εγκαινιάζει»  για τη διευκόλυνση του κόσμου και τη λειτουργία του HELEXPO App, ενός χρήσιμου εργαλείου,  προκειμένου να είναι απόλυτα συντονισμένοι οι επισκέπτες με  ό,τι συμβαίνει στην έκθεση. Φωτογραφία-Πηγή: ΔΕΘ-Helexpo

Η Βουλγαρία είναι δίπλα μας

«Η Βουλγαρία είναι δίπλα μας όχι τώρα, αλλά από το 1926, οπότε και συμμετείχε στην 1η ΔΕΘ», όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023  ενόψει των εγκαινίων της 87ης ΔΕΘ. Με αυτά τα λόγια υπογράμμισε ο κ.Τζήκας  και τη μεγάλη τιμή για τον εκθεσιακό φορέα να υποδέχεται τη γείτονα ως τιμώμενη χώρα. Τη χαρακτήρισε, μάλιστα, στρατηγικό εταίρο της Ελλάδας και προέβλεψε πως η συμμετοχή της Βουλγαρίας θα αφήσει θετικό αποτύπωμα στις επενδυτικές και επιχειρηματικές σχέσεις των δύο χωρών.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών

Το χαρακτήρα της ΔΕΘ ως ενός δείκτη, ενός καθρέφτη των πολιτικών-οικονομικών εξελίξεων στην πατρίδα μας υπογράμμισε ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης),  Στάθης Κωνσταντινίδης, ο οποίος τόνισε ότι μια γεμάτη και ανθηρή ΔΕΘ συμβαδίζει και αντανακλά το καλό οικονομικό κλίμα της χώρας.

Αναφερόμενος ο  υφυπουργός  στο θεσμό της τιμώμενης χώρας τόνισε πως είναι και ένα μέσο για την ανάδειξη και τη περαιτέρω ενίσχυση των διακρατικών σχέσεων μας. Για τη συμμετοχή της Βουλγαρίας ανέφερε πως μαζί με την Ελλάδα οι δύο χώρες «οικοδομούν» στρατηγικές σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης και αποτελούν πόλο ασφάλειας και σταθερότητας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο αναπληρωτής υπουργός

Οικονομίας και Βιομηχανίας

της Βουλγαρίας

«Είναι τιμή για μας να είμαστε εδώ 100 χρόνια μετά από τη πρώτη συμμετοχή» σημείωσε από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Βιομηχανίας της Βουλγαρίας, Νικολάι Παβλόφ, τονίζοντας πως είναι μια αναγνώριση του ρόλου της χώρας του στη περιοχή, αλλά και μια τεράστια ευκαιρία για τη Βουλγαρία να παρουσιάσει τον εαυτό της και όλα τα πρότζεκτ που σχεδιάζει για το μέλλον.

Ο κ. Παβλόφ δεσμεύθηκε ότι η βουλγαρική πλευρά θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να ενισχύσει τις ελληνοβουλγαρικές σχέσεις και να δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες , ενώ κάλεσε το κόσμο να επισκεφθεί το βουλγαρικό περίπτερο.

Ο Περιφερειάρχης

Κεντρικής Μακεδονίας

Γιορτή για τη πόλη χαρακτήρισε τη ΔΕΘ ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας πως τα τελευταία χρόνια όχι μόνο ξαναβρήκε το βηματισμό της, αλλά ανέκτησε και τον εμπορικό και τον επιχειρηματικό χαρακτήρα της. Ακόμη, σημείωσε πως η Περιφέρεια συνεχίζει να επενδύει στη στενή συνεργασία της με τη ΔΕΘ και η οποία αποδίδει καρπούς.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

«Τις φιλοδοξίες της πόλης, αλλά και τα βήματα που έχουν γίνει στο κομμάτι της ανάπτυξης και της ελκυστικότητάς της αντικατοπτρίζουν οι αριθμοί εκθετών και επισκεπτών της ΔΕΘ» ανέφερε -με τη σειρά του-  ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας,  ο οποίος τόνισε πως το επόμενο 10ημερο η πόλη είναι sold out, κάτι που πρέπει να γίνει όλο τον χρόνο.

Ο διευθύνων σύμβουλος

της ΔΕΘ-HELEXPO

Το πλούσιο περιεχόμενο της 87ης ΔΕΘ  παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης, σημείωσε πως η τιμώμενη χώρα, η  Βουλγαρία «έρχεται» με όλα τα πολιτικά και επιχειρηματικά «αστέρια της» στη φετινή διοργάνωση. Ο Δρ. Ποζρικίδης τόνισε πως η χώρα που μας βοήθησε στην 1η ΔΕΘ είναι και σήμερα εδώ.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Δρ. Ποζρικίδης στη συμμετοχή για πρώτη φορά της Νότιας Κορέας, της Ταϊλάνδης και της Μολδαβίας, στις 382 μικρομεσαίες επιχειρήσεις που συμμετέχουν μέσω των επιμελητηρίων, αλλά και στην επιστροφή της κλωστοϋφαντουργίας, η οποία θα αναδειχθεί στην εκδήλωση του ΒΕΘ.

 Ο αντιπρόεδρος

της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Από τη πλευρά του,  ο αντιπρόεδρος της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, Ιάκωβος Καργαρώτος, τόνισε πως για 6η συνεχή χρονιά η εταιρεία στηρίζει τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ένα θεσμό ορόσημο για την οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα της χώρας.

«Και η φετινή ΔΕΘ μάς βρίσκει όλους αντιμέτωπους με προκλήσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο» ανέφερε ο Καργαρώτος, ο οποίος  προσέθεσε  πως:

 «Στην ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για βιώσιμη επιχειρηματικότητα και με τη φροντίδα για το περιβάλλον να είναι πιο επιτακτική από ποτέ, συνειδητά επιλέγουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, με πράξεις που έχουν ως αφετηρία να κάνουμε το σωστό, και που από το 2017 μέχρι σήμερα έχουν οδηγήσει σε συνολική επένδυση 700 εκατομμύρια ευρώ».

Ο εκπρόσωπος

της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ

Τη μεγάλη ικανοποίηση της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ να είναι η «Νύμφη» η μπύρα της ΔΕΘ από το Μάιο του 2019 εξέφρασε ο sponsorship-events area marketing manager της εταιρείας,  Λάζαρος Βογιατζόγλου,ο οποίος εξήγησε πως πρόκειται για μια μπύρα που παράγεται στο εργοστάσιο της Σίνδου από 100% μακεδονικό κριθάρι. Ο κ. Βογιατζόγλου κανε γνωστό πως αποκλειστικά για την έκθεση θα υπάρχει στο περίπτερο της «Νύμφης» και μαύρη μπύρα.

Αιγίδες-χορηγοί

Η 87η ΔΕΘ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσημη Τράπεζα είναι η Εθνική, Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών η Aegean, Επίσημος Πάροχος Ενέργειας η ΔΕΗ, Χορηγός Τηλεπικοινωνιών η NOVA, Χορηγός της 87ης ΔΕΘ είναι η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, Επίσημη Μπύρα της 87ης ΔΕΘ είναι η Νύμφη.

Επίσημος πάροχος μετακινήσεων η Autohellas Hertz, Επίσημο Αναψυκτικό της 87ης ΔΕΘ το Λουξ, Χορηγός φυσικού μεταλλικού νερού της 87ης ΔΕΘ το νερό Πηγή ΟΛΥΜΠΟΥ και Official IT Partner η Epsilon SingularLogic.

Στα Music Events Live Χορηγός Φιλοξενίας είναι τα Capsis Hotels, Χορηγός των Vip Μετακινήσεων η Limousines Greece VIP Services, Χορηγός Μετακινήσεων η Taxi Way και Χορηγός Catering η Samiotakis.

©Typologos.com 2023