Τα ζώδια της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη,PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-pemptis-29-septemvriou-2022

Η Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου  2022 «καταδεικνύει» τις σχέσεις όλων των ζωδίων και τις οποίες «αποτυπώνει» η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Florin Radu από το Pixabay 

 Η Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου  2022 «καταδεικνύει» τις σχέσεις όλων των ζωδίων και τις οποίες «αποτυπώνει» η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

Μικρές αποδράσεις στην φύση θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και θ’ αλλάξετε παραστάσεις της καθημερινότητας. Αποφύγετε τις  αντιπαραθέσεις, οι οποίες θα εμφανιστούν ενδεχομένως στο οικογενειακό σας περιβάλλον και συζητήστε σε ήπιο κλίμα. Μία νέα γνωριμία θα σας χαροποιήσει, χωρίς να σας υποσχεθεί διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Ένα αίσθημα κατάθλιψης ή μοναξιάς θα σας «κρατήσει» στο σπίτι. Παράλληλα, όμως, θα σας «ωθήσει» να σκεφτείτε πιο σοβαρά το μέλλον σας. Κάντε μία αναδρομή στο παρελθόν και επεξεργαστείτε λάθη που έχουν συμβεί, με αποτέλεσμα να μην τα επαναλάβετε στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση, «οδηγούν» τις κινήσεις σας σε θετικά αποτελέσματα και μπορείτε να χειριστείτε με άριστο τρόπο αντιπαραθέσεις ή ανταγωνισμούς με τους γύρω. Η διασκέδαση με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, θα ανανεώσει την διάθεσή σας και θα περάσετε ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Ξεπεράστε συναισθήματα ή έμμονες ιδέες που επιδρούν αρνητικά στην επαγγελματική ζωή σας. Οικονομικά και κληρονομιές, θα σας απασχολήσουν και θα συζητήσετε με άτομα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν. Αποκαλύψεις θα δώσουν ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας.

ΛΕΩΝ

♌Προγραμματίστε μία έξοδο ή ένα δείπνο, που θα σας «φέρουν» κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπά σας. Μία ρομαντική διάθεση θα βελτιώσει την σχέση του γάμου σας και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε σε ήπιο κλίμα θέματα, τα οποία σας έχουν φέρει δυσκολίες ανάμεσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Ασχοληθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες σε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σας ζωή και δείξτε επιμονή και υπομονή μέχρι και να ολοκληρωθούν. Η τύχη θα είναι μειωμένη, παρ’ όλα αυτά θα παρουσιαστούν στον δρόμο σας ευκαιρίες που θα σας εντυπωσιάσουν.

ΖΥΓΟΣ

♎Μία συναισθηματική φόρτιση θα μετατραπεί σε θετική ενέργεια και θα την διοχετεύσετε δημιουργικά. Αναδείξτε τα ταλέντα  σας και ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, χωρίς να νιώθετε με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Θέματα καριέρας θα σας δυσκολέψουν και θα απαιτήσουν μεγαλύτερη προσπάθεια.

ta-zodia-tis-pemptis-29-septemvriou-2022-dyo

♌Λέοντες-Προγραμματίστε μία έξοδο ή ένα δείπνο, που θα σας «φέρουν» κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπά σας. Μία ρομαντική διάθεση θα βελτιώσει την σχέση του γάμου σας και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε σε ήπιο κλίμα θέματα, τα οποία σας έχουν φέρει δυσκολίες ανάμεσά σας.Φωτογραφία από Irina Gromovataya από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Βρεθείτε σε χώρους που νιώθετε ασφαλής και έχετε την δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα. Αφήστε πίσω, δυσκολίες και νέα ανοίγματα, καθώς δεν είστε σε θέση να τα αντιμετωπίσετε με κατάλληλο τρόπο. Μία βοήθεια θα λάβετε σε σχέση με τον οικονομικό τομέα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η διάθεση να επικοινωνήσετε με τον κόσμο ή να επαναξιολογήσετε στοιχεία ή λεπτομέρειες σε υποθέσεις που εκκρεμούν, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Αποφύγετε να δράσετε οριστικά σε οικονομικά θέματα και επαναξιολογήστε ζητήματα, τα οποία σας έχουν «οδηγήσει» εκτός του προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Συμφωνίες, παραγγελίες και οικονομικές συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να «βάλετε σε τάξη» ό,τι σας ανησυχεί. Ίσως, υπάρξουν άτομα που σε απρόοπτο χρόνο θα σας βοηθήσουν και θα «κεντρίσουν» το ενδιαφέρον σας, ώστε να κάνετε ασυνήθιστα πράγματα, καθώς και να φέρετε ανατροπές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Αποκαλύψεις θα υπάρξουν σε εργασιακά θέματα, φέρνοντας ανατροπές και αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και επαναπροσδιορίστε την θέση σας, αν αυτό απαιτηθεί. Πλάνα που απαιτούν αποφασιστικότητα, χρειάζονται επαναξιολόγηση.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η συμπεριφορά σας μπορεί να καταδειχτεί  αυτοκαταστροφική σε γεγονότα, που αφορούν στην προσωπική ζωή σας. Θα μείνετε μακριά από νέους έρωτες και νέες γνωριμίες, εξαιτίας της ψυχολογική πτώσης σας. Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να δώσετε ένα ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας.

©Typologos.com 2022