Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer - ta-zodia-tis-paraskevis-13-ianouariou-2023

H Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 παραθέτει τα «βήματα» όλων των ζωδίων, όπως τα προβλέπει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από pixtamedia από το Pixabay 

H Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 παραθέτει τα «βήματα» όλων των ζωδίων, όπως τα προβλέπει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Το σημαντικότερο πράγμα είναι να εξετάσετε τα αληθινά συναισθήματα των άλλων και να έχετε τη διάθεση να διορθώσετε παρελθοντικά θέματα. Οι βιαστικές κινήσεις θα έχουν λάθος αποτέλεσμα. Γι’ αυτό, προχωρήστε με πιο αργά βήματα, ιδίως σε θέματα κοινωνικού περιεχομένου.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Η ημέρα, σήμερα, «δείχνει» να «τρέχει»  με γρήγορους ρυθμούς και να μη προλαβαίνετε να μείνετε συνεπείς σε πράγματα που έχετε οργανώσει. Ίσως, σας συμβούν και κάποια απρόοπτα, που δε θα έχετε το χρόνο να τα «βάλετε» στη θέση τους. Αφήστε τα να περάσουν, χωρίς πολλές πιέσεις. Βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η ημέρα είναι κατάλληλη για να «χαράξετε» νέα επαγγελματικά σχέδια που θα σας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον. Οι αρνητικές σκέψεις και το άγχος που εμφανίζεται, δε βοηθούν να αντιδράσετε ανάλογα. Μην επιμείνετε σε συζητήσεις που αφορούν στα κληρονομικά σας. Μικρές απώλειες θα δεχθείτε στον οικονομικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Αποφύγετε εντάσεις και κόντρες με άτομα του οικείου περιβάλλοντος κι οργανώστε συναντήσεις με άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Βρεθείτε με φίλους και συζητήστε για τις ανησυχίες σας, χωρίς να επηρεάζεστε από αρνητικά συναισθήματα. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας, ως «οδηγό» σε μελλοντικά θέματα.

ΛΕΩΝ

♌Αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων που έχουν να κάνουν με παρασκήνια ή «κρυφές» καταστάσεις. Η ανάγκη να επικοινωνήσετε και να βρεθείτε με άτομα, τα οποία έχουν κοινά ενδιαφέροντα, θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Ευνοούνται οι βόλτες στη φύση ή και οι ξαφνικές «αποδράσεις» σε κοντινές αποστάσεις, με φίλους

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Μία ηρεμία θα επικρατήσει στον επαγγελματικό σας τομέα και η οποία θα βοηθήσει να δείτε με ευρύτερη ματιά τις καταστάσεις γύρω σας. Μπορείτε να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα και να οργανώσετε ή να προγραμματίσετε μακροχρόνια σχέδια. Φροντίστε την υγεία σας και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Αποφύγετε ζητήματα,  που μπορεί να σας εκνευρίσουν και να δείξετε μία οξύθυμη συμπεριφορά. Προσπαθήστε να εξετάσετε πιο σφαιρικά τα πράγματα κι αγνοείστε προκλήσεις που μπορεί να σας «οδηγήσουν»  εκτός  των ορίων. Στον έρωτα τα πράγματα θα είναι ευνοϊκά και θα μπορέσετε ή να βρείτε ένα νέο σύντροφό σας ή να ομαλοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

jpeg-optimizer- ta-zodia-tis-paraskevis-13-ianouariou-2023-dyo

♈Κριοί-Το σημαντικότερο πράγμα είναι να εξετάσετε τα αληθινά συναισθήματα των άλλων και να έχετε τη διάθεση να διορθώσετε παρελθοντικά θέματα. Οι βιαστικές κινήσεις θα έχουν λάθος αποτέλεσμα. Γι’ αυτό, προχωρήστε με πιο αργά βήματα, ιδίως σε θέματα κοινωνικού περιεχομένου.Φωτογραφία από Alfred Grupstra από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η ημέρα, θα είναι «γεμάτη» απρόοπτα και θα νιώσετε ότι -ίσως- απειλήστε από διάφορα γεγονότα ή καταστάσεις. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας κι αναδείξτε τα ταλέντα, τα οποία έχετε κρυμμένα.Συγχρόνως, μη σκαλίζετε μνήμες,οι οποίες μπορούν να σας «οδηγήσουν» σε λάθος αποτελέσματα. Ηρεμήστε κι ασχοληθείτε εποικοδομητικά με τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η ημέρα, είναι κατάλληλη να έρθετε σε επαφή με φίλους ή ανθρώπους του ίδιου κύκλου. Δώστε στη δημοσιότητα σχέδια που έχετε επεξεργαστεί και έχετε αναλύσει στο παρελθόν. Ευνοούνται οι ενάρξεις και οι συνεργασίες. Μικρά ταξίδια ή αποδράσεις στη φύση, θα «χαρίσουν» ένα ενδιαφέρον «στίγμα»  στην ημέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Στα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχετε τη δυνατότητα να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που θα σας «φτάσουν» στη κορυφή. Η σοβαρότητα, την οποία θα δείξετε απέναντι σε δύσκολα ζητήματα, θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κατάλληλα τα γεγονότα ή τις καταστάσεις που τυχόν θα προκύψουν. Ευνοούνται θέματα υλικής ασφάλειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η επιθυμία να μιλήσετε με κόσμο και να ασχοληθείτε με θέματα που συσχετίζονται με την ανώτερη παιδεία, θα «χαράξει» νέους δρόμους.Η ημέρα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα ή για παρεξηγήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν. Διασκεδάστε ή δημιουργήστε νέους στόχους που θα σας «χαρίσουν»  αισιόδοξα μηνύματα.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η ενασχόλησή σας με οικονομικά θέματα ή με αυτά που συσχετίζονται γενικότερα με την υλική σας ασφάλεια, θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας και -ίσως- δημιουργήσουν ένα μικρό άγχος. Προσπαθήστε να τα δείτε πιο ρεαλιστικά και να αλλάξετε ότι δε σας ευχαριστεί. Ίσως, απαιτούνται πιο δραστικές ή δυναμικές κινήσεις.

©Typologos.com 2023