Τα ζώδια της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια

του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer - ta-zodia-tis-defteras-24-ianouariou-2023

Η Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 αρχίζει τον εβδομαδιαίο κύκλο όλων των ζωδίων, για τα οποία γράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC. Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay 

Η Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 αρχίζει τον εβδομαδιαίο κύκλο όλων των ζωδίων, για τα οποία γράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Σήμερα, μπορείτε να προγραμματίσετε ή να οργανώσετε συναντήσεις με ανώτερα στελέχη που θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σταδιοδρομία σας. Μπορείτε, επίσης, να δημοσιοποιήσετε τα σχέδια σας και να κάνετε νέες προτάσεις. Μην επιμείνετε στο οικονομικό τομέα. Να βρείτε λύσεις που σας ευνοούν.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Οι επισκέψεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι ευχάριστες και εσείς θα νιώσετε μία ώθηση για να ξεκινήσετε σε νέες περιπέτειες. Ίσως, η υπερβολική σταθερότητα σας «στέκεται» εμπόδιο στο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Απομακρυνθείτε από εγωιστικές συμπεριφορές και μην επιμείνετε σε σχέδια που δε μπορείτε να τα στηρίξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η διασκέδαση έρχεται στα πρώτα ενδιαφέροντά σας και σήμερα επιθυμείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστα. Η τάση να απομακρυνθείτε από τη καθημερινότητα και τη ρουτίνα, σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε πιο περιπετειώδεις στιγμές. Η ερωτική σας ζωή, θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και θα μπορέσετε να «βάλετε σε τάξη» συναισθήματα που σας εμποδίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η ημέρα, δεν είναι κατάλληλη για να ρισκάρετε ή να ξεκαθαρίσετε ζητήματα με τους αγαπημένους σας. Η ψυχολογία σας, παράλληλα, δε βοηθά, να είστε επιμελής και να φροντίσετε τις υποχρεώσεις σας.Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε αθλήματα, γιόγκα ή το διαλογισμό και βρείτε την εξισορρόπησή σας.

ΛΕΩΝ

♌Οι επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες, θα βρεθούν σε ένα σημείο που θα ευνοήσουν τα σχέδια σας και θα μπορέσετε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας. Οι προτάσεις που επιθυμείτε να κάνετε, θα επικεντρωθούν ίσως, σε αλλαγές και νέες ενάρξεις. Ευνοούνται, οι φίλοι, συγγενείς, κοντινά ταξίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η «γεμάτη» αισιοδοξία της σκέψης σας, είναι ικανή να σταματήσει οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θετικά συναισθήματα θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και θα μπορέσετε να μείνετε αποφασιστικοί και δυνατοί, απέναντι σε προκλήσεις. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

♎Σε περιπτώσεις που οι συζητήσεις για τα οικονομικά θέματα οξυνθούν και δημιουργήσουν ένα αρνητικό και επιθετικό κλίμα, προσπαθήστε να τις διαχειριστείτε με δικαιοσύνη, καθώς και αντικειμενικότητα. Αποφύγετε υπερβολές και μην ακολουθείτε λάθη του παρελθόντος. Μια βόλτα στη φύση, θα ευνοήσει την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η ευαισθησία και η αδυναμία που δείχνετε απέναντι στα πράγματα, ίσως κάποιες φορές να σας παρασύρει σε λάθος επιλογές. Φανείτε προσεχτικοί σε περιστάσεις που κάποιοι μπορεί να δείξουν ότι επιθυμούν να σας εκμεταλλευτούν, τόσο οικονομικά, όσο και συναισθηματικά. Παρασκήνια, θα «τραβήξουν» τη προσοχή σας.

ipeg-optimizer- ta-zodia-tis-defteras-23-ianouariou-2023-dyo

♒Υδροχόοι-Στα επαγγελματικά σας καλό θα είναι να αντιδράτε πιο άμεσα και να μην αφήνετε τις ανασφάλειες ή τις φοβίες να σας καθοδηγούν. Αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα και συζητήστε με τους άλλους σε πιο ήπιους ρυθμούς. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Επομένως, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.Φωτογραφία από Jerzy Górecki από το Pixabay 

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Θέματα που συσχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, μπορούν να έχουν σοβαρά επακόλουθα, ιδίως αν είστε αδιάφοροι ή παρορμητικοί. Συζητήστε με άτομα , τα οποία είναι κοντά σας ή που τους εμπιστεύεστε και «καταθέστε» τους τις ανησυχίες σας. Δείξτε περισσότερη προσοχή στις εξελίξεις και αφήστε την ημέρα να «περάσει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η πρακτική και η σταθερή στάση, ευνοούν τα επαγγελματικά σας θέματα και μπορείτε να δείτε με αντικειμενικότητα τη πορεία που θα ακολουθήσουν. «Βάλτε τάξη» στα οικονομικά σας κι αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα. Δυσκολίες που θα εμφανιστούν στην ερωτική σας ζωή, θα σας κάνουν να επαναξιολογήσετε τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Στα επαγγελματικά σας καλό θα είναι να αντιδράτε πιο άμεσα και να μην αφήνετε τις ανασφάλειες ή τις φοβίες να σας καθοδηγούν. Αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα και συζητήστε με τους άλλους σε πιο ήπιους ρυθμούς. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Επομένως, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η ευαισθησία που δείχνετε απέναντι στα ζητήματα της ημέρας θα είναι ένα μειονέκτημα για σας, ιδίως αν βρίσκεται σε υπερβολή. Η ψυχολογία σας μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά και να νιώσετε ότι εγκλωβίζεστε από καταστάσεις και γεγονότα. Βγείτε στη φύση ή κάντε άθληση, ή διαλογισμό και βρείτε τις ισορροπίες σας.

©Typologos.com 2023