Τα ταρώ του Ιουλίου του 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη

Spiritual Life Coach

ta-taro-tou-iouliou-2023

Τις προβλέψεις των καρτών ταρώ του μηνός Ιουλίου του 2023 περιγράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών-πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από It is NOT permitted to sell my images with StockAgencies από το Pixabay

Τις  προβλέψεις των καρτών ταρώ του μηνός Ιουλίου του 2023 περιγράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών-πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

 ΚΡΙΟΣ- ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΗ ανάλαφρη διάθεση και η γαλήνη, θα «οδηγούν» τις πράξεις σας στη «κατάκτηση» των ονείρων. Η περίοδος του Ιουλίου του 2023 είναι κατάλληλη για να εστιάσετε στο μέλλον και να ακολουθήσετε με σθένος τις προσδοκίες, καθώς και τις επιθυμίες σας. Η ανταγωνιστική πλευρά σας, θα εξομοιωθεί και θα γίνετε περισσότερο διπλωμάτες, σε θέματα που επιθυμείτε να «κατακτήσετε» άμεσα. Μία πνευματική καθοδήγηση, θα βοηθήσει να μείνετε εστιασμένοι σε αυτά που επιθυμείτε να τα αποκτήσετε και να τα «οδηγήσετε» με ομαλότητα μέχρι και το τέλος. Οι παρορμητικές κινήσεις, θα είναι περιορισμένες από μέρους σας, καθώς θα λειτουργείτε ταυτόχρονα με τη λογική και με τη διαίσθηση. Η ολοκλήρωση επαγγελματικών σχεδίων θα είναι αυτή, που θα σας αναζωογονήσει και θα νιώσετε πιο δυναμικοί και σίγουροι για τις ικανότητές σας. Μη πιέζετε καταστάσεις και αφήστε να εξελιχθούν σε μία πιο ομαλή ροή, χωρίς εντάσεις και έντονες αντιπαραθέσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, θα αναζητήσετε την αγάπη και τη γαλήνη, στη σχέση σας, δίνοντας το περιθώριο στο σύντροφό σας να κατανοήσει μεγαλύτερα κομμάτια του εαυτού σας. Οι ιδέες και οι προτάσεις σας, θα είναι ιδιαίτερου χαρακτήρα και θα μπορέσουν να στοχεύσουν σ’ ένα μέλλον γεμάτο καινούργιες ενάρξεις, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα σας.

 ΤΑΥΡΟΣ- Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΟι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε αυτή τη περίοδο, θα έχουν να κάνουν με την υλική πλευρά. Θα πρέπει να είστε πιο συγκροτημένοι και ν’ απομακρυνθείτε από υπερβολές και έμμονες ιδέες. Ο οικονομικός σας τομέας, θα παρουσιάσει κάποια σκαμπανεβάσματα και θα υπάρξουν δυσκολίες, τις οποίες θα βρεθείτε απέναντι να τις αντιμετωπίσετε. Η δυναμική στάση, θα είναι το «κλειδί», για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα εμφανιστούν στη προσωπική και στην επαγγελματική ζωή σας. Ίσως, νιώσετε κουρασμένοι σωματικά και ψυχικά κάποιες φορές. Γι’ αυτό, βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αυτό το διάστημα σε επενδύσεις, αγορές και νέες ενάρξεις, εφόσον θα βρεθείτε σε αδιέξοδο, ιδίως σε αποφάσεις που θα κρίνουν τη μελλοντική πορεία σας. Οι συζητήσεις και οι συμβουλές έμπιστων ατόμων, θα σας βοηθήσουν να διαλευκάνετε το τρόπο που θα πρέπει να χειριστείτε τα πράγματα και να μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας. Ίσως, αυξήσετε τις ώρες εργασίας, αλλά μπορεί να μην αντιστοιχούν στα οικονομικά έσοδα κι αυτό να σας προκαλέσει, μία μικρή αποθάρρυνση. Αποφύγετε ρίσκα και ενέργειες κινδύνου. Ενεργείστε πιο διαισθητικά και μην αφήνετε τα πράγματα στη τύχη τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ- ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΗ περίοδος του Ιουλίου του 2023, θα είναι αρκετά αμφίρροπη, καθώς οι αποφάσεις σας θα είναι γεμάτες διλλήματα. Μη πιέζετε τα πράγματα γύρω σας και προσπαθήστε να δείτε την αντικειμενική πλευρά της ζωής. Ο ερωτισμός, ο μαγνητισμός και το πάθος, είναι στοιχεία που θα αναδεικνύονται με ένταση και μέσω αυτών οι ερωτικές σας σχέσεις θα προσεγγίσουν τις επιθυμίες σας. Το διάστημα αυτό, θα είναι γεμάτο με περιπέτεια και θα εντοπίσετε περισσότερα ευαίσθητα κομμάτια του εαυτού σας. Η τρυφερότητα και η φροντίδα, θα είναι έντονα στοιχεία ανάμεσα στις σχέσεις σας και θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπά σας. Στα επαγγελματικά, θα ακολουθήσετε τα όνειρα και τις προσδοκίες σας. Ταυτόχρονα, θα έρθετε σε αρκετά διλλήματα, ιδίως σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά και στις αποφάσεις. Θυμηθείτε, να ακούτε τη «ροή» της καρδιάς σας και να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας. Οι προτάσεις που θα έχουν να κάνουν με νέες συνεργασίες, θα είναι εποικοδομητικές στο μέλλον, θα πρέπει -όμως- να είστε επιφυλακτικοί σε εκείνες που δεν είναι ξεκάθαρες και δε μπορούν να στηρίξουν τα σχέδια που προτείνονται. Προσπαθήστε να εστιάσετε στο κέντρο σας και να μείνετε στοχευμένοι σε όνειρα, που χαρίζουν την ευτυχία. Οι διαφορές που θα υπάρξουν μεταξύ οικογενειακών προσώπων, ίσως, δημιουργήσουν μικρές αμφιβολίες για το τρόπο που αντιδράτε απέναντι σε αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΗ περίοδος του Ιουλίου του 2023 είναι καρμική για εσάς. Γι’ αυτό, θα πρέπει να είστε αρκετά εστιασμένοι και συντονισμένοι σε αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον σας. Οι δυσκολίες που έχετε «περάσει» μέχρι και τώρα, είναι μαθήματα ζωής, τα οποία μπορούν να σας δείξουν το πως θα πρέπει να «κινηθείτε» στο μέλλον. Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, θα εστιάσετε σε λάθη που έχουν γίνει, και θα εξετάσετε πιο σοβαρά τη ζωή σας. Μέσω αυτών, θα κατανοήσετε αδυναμίες και υπερβολές που σας έφεραν σε λάθος συμπεράσματα. Δείξτε τη δύναμή σας και μην φοβάστε να αντικρύσετε το μέλλον, όσο και αβέβαιο να είναι. Οι συγκυρίες που θα υπάρξουν, ίσως σας αναγκάσουν να δείτε το τώρα και να μη «τραβάτε» το παρελθόν στο σήμερα. Κάνοντας τον απολογισμό σας, μπορείτε να καταλάβετε που υστερούσατε συναισθηματικά και που ήσασταν δυνατοί. Ο τρόπος αυτός θα βοηθήσει να εξελιχθείτε και να εξισορροπήσετε την υλική με τη πνευματική πλευρά σας. Το διάστημα του Ιουλίου του 2023, μπορεί να σας επιφέρει αρκετές συναισθηματικές δυσκολίες, με αποτέλεσμα -όμως- να «βάλετε τα πράγματα» σε μία σειρά. Στον επαγγελματικό τομέα σας, ίσως αποφασίσετε να «κλείσετε» ένα κύκλο ζωής και να «ανοίξετε τα φτερά σας», για νέα πράγματα, τα οποία ίσως μέχρι και τώρα σας φόβιζαν. Ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας, θα βοηθήσει να κατανοήσετε ποιοι αξίζουν να βρίσκονται στο πλάι σας.

ΛΕΩΝ- Η ΚΡΙΣΗ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΗ περίοδος του Ιουλίου του 2023 θα είναι σημαντική για εσάς, καθώς θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις μέχρι τώρα αδυναμίες σας. Εξετάστε το παρόν, με αντικειμενικό τρόπο, αποφεύγοντας τους υπερβολικούς εγωισμούς. Μία συμπεριφορά, αρκετά «σνομπ» θα παρατηρηθεί στους γύρω, την οποία θα τη χρησιμοποιήσετε ως το «κλειδί» της ασφάλειας σας. Η επιθυμία να απομακρυνθείτε από τα καθιερωμένα και τα κοινότυπα, θα είναι έντονη, διότι ο απώτερος σκοπός σας θα είναι να βρείτε χαμένα κομμάτια του εαυτού σας. Η κοινωνικότητά σας, ίσως είναι περιορισμένη και βλέποντας τις χαρές της ζωής, κάτω υπό ένα διαφορετικό πρίσμα. Είναι μία περίοδος απελευθέρωσης και θα πρέπει να αποβάλλετε τα «πρέπει» και τα «μη» από τη ζωή σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και ξεκαθαρίστε τις προσδοκίες που έχετε στο πρόγραμμα να πετύχετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα αποσυμφορηθείτε από τις πιέσεις, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις, που απλά σας κουράζουν συναισθηματικά και σωματικά. Είναι μία κρίσιμη περίοδος. Γι’ αυτό, θα πρέπει να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Στα οικονομικά σας, μπορεί να παρουσιαστούν δυσκολίες  που δεν τις είχατε προβλέψει. Νέα θα «έρθουν στην επιφάνεια», που μπορεί να σας εκπλήξουν και να σας εντυπωσιάσουν. Μπορεί να είναι ένα δύσκολο διάστημα για σας, ιδίως στο συναισθηματικό τομέα, αλλά παρ’ όλα αυτά θα ξεδιαλύνετε στοιχεία ή γεγονότα, τα οποία έχουν επηρεάσει τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ -Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΗ σταθερότητα και η ασφάλεια, είναι στοιχεία που θα σας αντιπροσωπεύουν αυτή τη περίοδο, κάνοντας σας πιο επιφυλακτικοί σε προτάσεις και ανθρώπους. Η απομόνωση και η εστίαση στο «κέντρο σας», θα δώσει το περιθώριο να κατανοήσετε περισσότερα κομμάτια του εαυτού σας και να τον αγαπήσετε. Μία πνευματική αναζήτηση, θα είναι στα ενδιαφέροντά σας και ίσως ξεφύγετε από την υπερβολή της ύλης και τη προσήλωση σας σ’ αυτή. Η διαφυγή από τη πραγματικότητα και το δίχτυ ασφαλείας που θα βάζετε μπροστά σε σχέσεις ή κοινωνικές επαφές, θα αποτυπώνετε μέσω μίας εγωκεντρικής συμπεριφοράς. Η διασκέδαση και η ανεμελιά, ίσως βρίσκονται σε απόσταση από τη καθημερινότητά σας, μπαίνοντας στη θέση τους, «οι κανόνες και τα πρέπει». Η στάση να εμβαθύνετε σε πνευματικά θέματα και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, θα δημιουργήσει γερά θεμέλια για να κατακτήσετε τους στόχους σας στο μέλλον. Η φροντίδα προς τα ηλικιωμένα άτομα ή αυτά που έχουν την ανάγκη σας, θα ενταθεί και θα αυξήσετε τις υποχρεώσεις προς αυτά. Ο Ιούλιος του 20223 δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να ρισκάρετε και να εντάξετε στον επαγγελματικό σας τομέα, νέες ενάρξεις. Αφοσιωθείτε σε θέματα, τα οποία επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σας και προσπαθήστε να αποφύγετε υπερβολές, που θα επιφέρουν αναταραχές σε συνεργασίες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ-Η ΣΕΛΗΝΗ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΟ Ιούλιος του 2023 είναι μία περίοδος που θα αντιμετωπίσετε ανασφάλειες και φοβίες, καθώς θα «έρθουν» στο προσκήνιο σε απρόοπτους χρόνους. Η συναισθηματική ένταση και οι απότομες αλλαγές, θα επηρεάσουν αρνητικά τη καθημερινότητα, καθώς μπορεί να σας εντείνουν ανασφάλειες και αμφιβολίες. «Κρυφά» μυστικά ή παρασκηνιακά θέματα θα αποκαλυφθούν το διάστημα του Ιουλίου του 2023 αναγκάζοντας σας να δείτε μία άλλη πραγματικότητα από αυτή που είχατε προδιαγεγραμμένη στο μυαλό σας. Βρεθείτε με άτομα που είναι απολύτου εμπιστοσύνης και συζητήστε τις ανησυχίες σας. Η τάση να αναμοχλεύετε το παρελθόν, θα είναι έντονη- όμως – θυμηθείτε ότι θα πρέπει να «βάλετε σε μία τάξη» τις σκέψεις σας. Σε ερωτικά θέματα, θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα επηρεάσουν τη μονιμότητά τους και θα επαναφέρουν τα ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σας. Προσπαθήστε να εκφράσετε τα αισθήματα και τις ανησυχίες σας, χωρίς να νιώθετε τύψεις και ενοχές. Σε θέματα συνεργασιών, θα πρέπει να κρατήσετε μία επιφυλακτική στάση, ιδίως σε συμπεριφορές που δείχνουν ότι επιζητούν να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά, αλλά και χρηματικά. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Για τους ελεύθερους, η ερωτική ζωή αυτή τη περίοδο, θα είναι αρκετά περιπετειώδης και ταυτόχρονα ρομαντική. Δείξτε προσοχή σε άτομα, τα οποία μπορεί να σας έλξουν, ιδίως όταν έχουν ένα αρνητικό παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Ο ΜΑΓΟΣ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΤα νέα ξεκινήματα και οι νέες ενάρξεις, θα καθορίσουν τη μελλοντική πορεία σας. Η διάθεση να ξεφύγετε από μια ρουτίνα και καθημερινότητα, βάζοντας στη ζωή σας νέες καταστάσεις, θα σας «γεμίσει» με αισιοδοξία και εφευρετικότητα. Η στροφή προς την αύξηση του κοινωνικού σας κύκλου και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και συνήθειες, θα σας ενθουσιάσει και θα σας εντυπωσιάσει. Η διασκέδαση και η περιπέτεια, θα είναι στοιχεία που θα σας έλκουν αυτή τη περίοδο, κάνοντάς σας πιο ανάλαφρους και αυθεντικούς. Η περίοδος του Ιουλίου του 2023 θα σας απομακρύνει από τα «πρέπει», βρίσκοντας ένα άλλο νόημα στη ζωή σας. Η ξεκούραση και η ανεμελιά, θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να αφήνετε αρνητικά άτομα να σας διαβάλλουν τις σκέψεις και να σας τις επηρεάζουν. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας οδηγήσουν πιο γρήγορα στους στόχους που έχετε θέσει, φτάνει να τις αντιληφθείτε και να τις «αδράξετε». Απρόοπτα γεγονότα, μπορεί να σας «φέρουν»  εκτός προϋπολογισμού- όμως- ταυτόχρονα θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας, καθώς θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με ευκολία. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και αφήστε «λίγο πίσω σας»  τις υπερβολικές υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Τα ταξίδια θα σας συναρπάσουν, και θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε νέους κόσμους, ήθη και έθιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ- Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΟι αλλαγές και οι αποδράσεις από τη καθημερινότητα, θα είναι στοιχεία που θα σας «γεμίσουν» ενέργεια και θα αποβάλλουν το άγχος και το στρες. Οι νέες συνθήκες που θα παρουσιαστούν θα είναι ευνοϊκές για εσάς, αφού σας είναι εύκολο να εγκλιματίζεστε σε νέες αλλαγές. Η περίοδος του Ιουλίου του 2023 είναι καρμική για εσάς, αναγκάζοντας σας κάποιες φορές να λάβετε αποφάσεις για το μέλλον. Η αναζήτηση για νέους τόπους και συνήθειες, θα έχει θετικά αποτελέσματα. Τα ταξίδια, οι μετακινήσεις και οι μετοικήσεις, θα σας ευνοήσουν αυτή τη περίοδο. Ξεκαθαρίστε μέσα σας, το τι θέλετε και το πως αισθάνεστε, κυρίως για άτομα, τα οποία συναναστρέφονται γύρω σας. Εξετάστε με περισσότερες λεπτομέρειες τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί και καταλήξτε σε συμπεράσματα που μπορούν να σας ευνοήσουν.  Κάποιες φορές το να «αφεθείτε»  στη τύχη σας, θα είναι πιο θετικό από ότι να κυνηγάτε με στόμφο και με μένος τις προσδοκίες σας. Τα τυχερά παιχνίδια σας ευνοούν αυτή τη περίοδο, καθώς θα είναι με μέτρο και δε θα σας «οδηγήσουν» σε κίνδυνο. Τα αθλήματα και τα επικίνδυνα σπορ, θα έλξουν το ενδιαφέρον σας, και θα χρειαστούν περισσότερο τη προσοχή σας. Νέες ενάρξεις θα ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα, και αρκετές ευκαιρίες θα υπάρξουν στο δρόμο σας. Νέες συνεργασίες θα προταθούν αυτή τη περίοδο, φέροντας θετικά αποτελέσματα, «φτάνει να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας»  και μη παρασύρεστε από υπερβολές και προτάσεις. Οι οποίες δε μπορούν να «στηριχτούν» κάπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΗ ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά, θα σας «οδηγήσει» να διευθετήσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος και να «βάλετε σε μία τάξη» τις σκέψεις σας. Η αύξηση των οικονομικών σας, θα βοηθήσει να «κατακτήσετε» σχέδια και ιδέες που έχετε στο μυαλό σας. Στο οικογενειακό περιβάλλον οι σχέσεις σας θα ομαλοποιηθούν και θα μπορέσετε να αποφύγετε αρκετές εντάσεις και συγκρούσεις. Είναι μία περίοδο που θα μπορέσετε να κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας και να οργανωθείτε έτσι ώστε, θα αποκτήσετε τη σιγουριά που αναζητάτε. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει μία ανοδική πορεία και θα αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Στο συναδελφικό περιβάλλον, θα υπάρξει μία σιγουριά που θα βοηθήσει να εξωτερικεύσετε συναισθήματα και ιδέες για το μέλλον. Η στάση σας απέναντι στη ζωή, θα γίνει πιο θετική και οι αναζητήσεις σας θα αποδώσουν καρπούς στο άμεσο μέλλον. Σε θέματα ερωτικών σχέσεων, θα σας ανησυχήσει ο οικονομικός παράγοντας, καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ισορροπία τους. Η καλοπέραση και η πολυτέλεια, θα γίνει στόχος και αρκετές αποφάσεις σας θα περικλείονται γύρω από αυτή την οπτική. Προσπαθήστε να μη «ξεφύγετε από τα όρια σας» και γίνετε υλιστές και εγωκεντρικοί. Η περίοδος του Ιουλίου του 2023,  γενικότερα, θα είναι δυναμική για εσάς και θα προσεγγίσετε νέες ευκαιρίες που θα αποδώσουν στο μέλλον. Οι επενδύσεις και οι αγορές, θα είναι ευνοϊκές, δίνοντάς σας κέρδη και θα μπορέσουν να αυξήσουν τον οικονομικό τομέα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Ο ΑΝΟΗΤΟΣ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΗ περίοδος του Ιουλίου του 2023 θα είναι αρκετά ανέμελη και αυθόρμητη, αφήνοντάς σας να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα και τις ιδέες σας. Είναι μία περίοδος, «γεμάτη» εκπλήξεις και νέα γεγονότα που θα σας απομακρύνουν από μία ρουτίνα και μία καθημερινότητα. Η ένταξη σας σε πρόγραμμα και να ακολουθήσετε πιστά κανόνες και να πειθαρχήσετε, θα σας ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα. Γι’ αυτό, προσπαθήστε να αποσυρθείτε από μία τέτοια στάση. Η ανεμελιά και η περιπέτεια, θα είναι έντονη και θα βοηθήσουν να ξαλαφρώσετε από αρνητικά γεγονότα που περιόρισαν τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Νέες ερωτικές σχέσεις, θα έχουν τη περιπέτεια ως κίνητρο και το να γνωρίσετε άλλους τόπους και συνήθειες. Ο ερωτισμός σας θα εκφραστεί έντονα και θα μαγνητίζετε τα βλέμματα γύρω σας, κάνοντας με ευκολία νέες σχέσεις, χωρίς -όμως- να σας υπόσχονται μακροχρόνια διάρκεια. Αφεθείτε στις μικρές καθημερινές χαρές της ζωής και μην επιμείνετε να εμβαθύνετε σε γεγονότα και συγκυρίες που επηρεάζουν τη καθημερινότητά σας. Είναι μία περίοδος απελευθέρωσης και όχι το να οργανωθείτε και να προγραμματίσετε μακροχρόνια σχέδια. Νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στο επαγγελματικό τομέα σας, καθώς θα σας «δώσουν» το περιθώριο να αλλάξετε περιβάλλον ή ακόμα και αντικείμενο εργασίας. Τα ταξίδια προς το άγνωστο θα σας ενθουσιάσουν και θα «χαρίσουν» τη περιπέτεια.

ΙΧΘΥΕΣ- Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΗ περίοδος του Ιουλίου του 2023 θα είναι αρκετά δύσκολη για εσάς, καθώς θα νιώσετε ότι οι θυσίες που έχετε κάνει, δεν αναγνωρίζονται. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα είναι δύσκολα και ίσως νιώσετε μία μικρή πίεση από τις υποχρεώσεις που έχουν αναπτυχθεί. Ενώ θα αναζητήσετε μία πιο πνευματική οδό στην ζωή σας, δε θα υπάρξει το κατάλληλο έδαφος να σας ευνοήσει αρκετά. Η στροφή προς την εσωτερική αναζήτηση, θα είναι το «κλειδί» για να επαναφέρετε τις ισορροπίες στη ζωή σας. Ακολουθήστε μία οδό που θα αναδεικνύει τις ικανότητές σας, χωρίς να επιτρέπετε στους γύρω, να καθορίζουν τη πορεία της. Η διαφυγή από την καθημερινότητα θα σας βοηθά να βρίσκετε τις ισορροπίες σας και να κατανοείτε βαθύτερα συναισθήματά σας. Προσοχή σε αρνητικές σκέψεις που μπορεί να σας «οδηγήσουν» σε μία οδό, γεμάτη έμμονες ιδέες, καχυποψίες και να «γεμίσουν» με θυμό το συναισθηματικό κόσμο σας. Οι ζηλότυπες συμπεριφορές, και οι έντονοι καυγάδες, μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις κι απομάκρυνση στις σχέσεις σας. Βρεθείτε με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε και μπορούν οι συμβουλές τους να σας «φέρουν» γαλήνη και ηρεμία. Αποφύγετε μεγάλα «ανοίγματα», ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς μπορεί να αυξήσετε τις ώρες εργασίας, χωρίς- όμως- να αμείβεστε τις ανάλογες προσπάθειες. Προστατέψτε τον εαυτό σας από αρνητικά «βέλη», τα οποία μπορεί να σας υποβάλλουν σε ενέργειες που δε σας αντιπροσωπεύουν.

©Typologos.com 2023