Προκήρυξη εκλογών Σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα»

Πρόσκληση για συμμετοχή

στη Τακτική Γενική Συνέλευση

jpeg-optimizer-prokiriksi-eklogon-Agios-Georgjos-Peristereota -dyo

Την νέα διοίκηση του σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα» καλούνται να εκλέξουν όλα τα μέλη του -Η Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο όρος Πυργί στην περιοχή Γαλλίαινα της Ματσούκας, 30 χλμ. Ν.Α. από την Τραπεζούντα. Φωτογραφία- Πηγή:  Σωματείο Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα

Την νέα διοίκηση του σωματείου «Άγιος  Γεώργιος Περιστερεώτα» καλούνται να εκλέξουν όλα τα μέλη του μέσω της τακτικής γενικής συνέλευσης, που θα λάβει χώρα στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα του πνευματικού- ερευνητικού κέντρου του εν λόγω φορέα στην οδό Ολυμπίου Γεωργάκη 4, στη Θεσσαλονίκη, αλλά από τους διοικούντες θεωρείται πως εκείνη την ημέρα δε θα σημειωθεί απαρτία.

Πότε θα διεξαχθούν οριστικά οι εκλογές

Γι’ αυτό το λόγο από το νυν διοικητικό συμβούλιο του σωματείου ανακοινώθηκε  ότι προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των μελών θα διεξαχθούν οριστικά η τακτική γενική συνέλευση και οι εκλογές  στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα του πνευματικού-ερευνητικού κέντρου επί της οδού Ολυμπίου Γεωργάκη 4, στη Θεσσαλονίκη.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Τα πέντε θέματα της ημερήσιας διάταξης της τακτικής γενικής συνέλευσης είναι τα εξής:

1.

Εκλογή του προέδρου, γραμματέα και  της εφορευτικής επιτροπής της γενικής συνέλευσης.

2.

Λογοδοσία του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.

3.

Έκθεση ελέγχου της εξελεγκτικής επιτροπής.

4.

Έγκριση λογοδοσίας και απαλλαγή ευθύνης του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.

5.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Από τις εκδηλώσεις του σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα»-Προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των μελών θα διεξαχθούν οριστικά η τακτική γενική συνέλευση και οι εκλογές στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου επί της οδού Ολυμπίου Γεωργάκη 4, στη Θεσσαλονίκη

Υποβολή υποψηφιοτήτων

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα  για τη νέα διοίκηση του σωματείου παρακαλούνται να υποβάλλουν σχετική έγγραφη αίτηση ή τηλεφωνικώς ή με email στο διοικητικό συμβούλιο:

🔵Στο κινητό τηλέφωνο με αριθμό κλήσης: 6936-00.56.02.

🔵Ή στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση:  peristereota752@gmail.com.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων πραγματοποιείται μέχρι και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο που θα τυπωθεί.

Για το δικαίωμα συμμετοχής

στην τακτική γενική συνέλευση

Δικαίωμα συμμετοχής στην τακτική γενική συνέλευση έχουν τα μέλη του σωματείου, που θα τακτοποιηθούν ταμειακώς μέχρι και την ώρα έναρξης της γενικής συνέλευσης.

©Typologos.com 2022